ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Η ζωή στο Διαδίκτυο home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας TPPRJ
Αποστολή 27/11/2005 11:39:20 πμ
Τίτλος Η ζωή στο διαδίκτυο
Κείμενο Αγαπητοί φίλοι.
Οι άνθρωποι που θεωρούν το διαδίκτυο κομμάτι από τη ζωή τους δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτούς που το χρησιμοποιούν για τις δουλειές τους.
Αν ανοίγεις τα μέιλ σου τουλάχιστον μια φορά την ημέρα και αυτό δεν το κάνεις γιατί περιμένεις κάποια επαγγελματική πρόταση ,σημαίνει ότι οι φίλοι σου βρίσκονται εδώ. Αν πας διακοπές χωρίς το λαπτοπ σου και νοιώθεις ότι κάτι σου λείπει , τότε μάλλον το διαδίκτυο δεν είναι απλώς ένα τηλέφωνο με περισσότερες δυνατότητες (όπως ειπώθηκε και σε προηγούμενο σημείο αυτής της συζήτησης) … είναι ένας «χώρος» που ζούμε μέσα του .
Όταν μιλάω για μία διαδικτυακή πολιτική κίνηση ,μιλάω για τους ανθρώπους που «ζώντας εδώ» ,έχουν κάποιες άλλες προτεραιότητες ,κάποια άλλη ιδεολογία (στάση ζωής) , κάποιες άλλες ευαισθησίες και μπορούν να εκφράσουν μία καινούρια πολιτική άποψη γεννημένη από τις ανάγκες που προκύπτουν «εδώ μέσα».
Δεν θα ήθελα να βλέπω αυτό το δημοκρατικό να μέσον ,που τόση ελευθερία προσφέρει σήμερα στην ενημέρωση και στην κυκλοφορία ιδεών και πληροφορίας ,να γίνεται φερέφωνο συμφερόντων και επιδιώξεων όλων αυτών των ολοκληρωτικών ιδεολογημάτων που ξεπηδάνε καθημερινά στον κόσμο μας.
Αυτή είναι η εικόνα που έχω για μία καινούρια πολιτική (διαδικτυακή) κίνηση και πιστεύω πως η ευθύνη για τη δημιουργία της ανήκει αποκλειστικά στους ανθρώπους που «ζουν εδώ» .
Θα επανέλθω με θέσεις πάνω στο προφίλ του διαδικτυακού πολίτη.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. VASILIKI Προσωπικά 28/11/2005 7:37:04 πμ
. . TPPRJ Το προφίλ ... 1/12/2005 6:50:35 μμ
. . . VASILIKI .....τα πλήκτρα 1/12/2005 8:13:43 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099