ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Η ζωή στο Διαδίκτυο home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 29/9/2002 3:50:26 μμ
Τίτλος Οι συνθήκες είναι ασύγκριτα καλύτερες
Κείμενο Προς το παρόν όμως. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το μέσο. Στο παρελθόν και οι εφημερίδες είχαν καλύτερη ποιότητα ενημέρωσης από την Τηλεόραση αλλά η εξέλιξη υποβάθμισε το ρόλο τους υπέρ της Τηλεόρασης. Όταν πολύ σύντομα τηλεόραση και ραδιόφωνο και απόγονοί τους θα είναι πόροι στο διαδίκτυο είναι πιθανό να ατονίσουν οι ήπιες μορφές ενημέρωσης και επικοινωνίας που υπάρχουν σήμερα στο διαδίκτυο.

Όπως και να έχει, το πλεονέκτημα της αρκετά ελεύθερης επικοινωνίας που παρέχει το διαδίκτυο δεν αρκεί για τη δημιουργία πολιτικού φορέα. Δημιουργεί ένα κοινωνικό χώρο σίγουρα, του κόσμου που συχνάζει εκεί, αλλά ένας πολιτικός φορέας δεν είναι μόνο αυτό. Το είδαμε και με την κατάρευση Αβραμόπουλου. Δεν αρκεί να είσαι συμπαθητικός. Πρέπει να έχει σαφείς θέσεις στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και να έχεις προτάσεις για το πώς οραμαζίζεσαι την αυριανή κοινωνία.

Τέτοια ρεύματα δεν έχουν δημιουργηθεί στο διαδίκτυο ακόμα τουλάχιστον, και η ύπαρξη του διαδικτύου και μόνο δεν προδικάζει την δημιουργία τους.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. TPPRJ apergia gia mia isdn128? 1/10/2002 3:08:19 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099