ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Η ζωή στο Διαδίκτυο home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας TPPRJ
Αποστολή 1/10/2002 3:08:19 μμ
Τίτλος apergia gia mia isdn128?
Κείμενο Αναρωτιέται κανείς πως εκφάζεται πολιτικά στο ίντερνετ. Κατ' αρχάς νομίζω πως όλα τα φόρουμ εδώ και οι απόψεις που διασταυρώνονται αποτελούν πολιτική κίνηση , πολιτική διαμαρτυρία ,πολιτική σκέψη. Όταν κάποιος διαμαρτύρεται γιά τη τηλεοπτική συμπεριφορά του Άλτερ, για παράδειγμα , έχει κάνει το πρώτο βήμα να εκφράσει τη διαφωνία του με πράγματα και καταστάσεις που η κοινωνία μας εισπράττει ως γκρίζα βία μέσω της τηλεόρασης.
Μερικές εκατοντάδες μέιλ σε πολιτικά πρόσωπα ή σε ένα τηλεοπτικό σταθμό μπορεί να είναι μία αρχή διαμαρτυρίας .Όταν αυτή η κίνηση γίνει πιό συντονισμένα τότε έχουμε αμέσως μία "κίνηση" προερχόμενη από μία ομάδα ατόμων με κοινές θέσεις σε ένα θέμα που η σημερινή δημόσια κουλτούρα μπορεί να το θεωρεί ιδιωτικό(αν δε σ' αρέσει κάνε ζάπινγκ), εμπορικό ( κυνηγάνε κι αυτοί την ακροαματικότητα)ή και ελευθερία έκφρασης (θελουν και παρακολουθούνται απο το Β.Β. δεν τους πιέζουμε).
Απο εκεί και πέρα υπάρχουν πράγματα που έχουν να κάνουν με το ίδιο το ίντερνετ, όπου το να μη λειτουργεί γιά πολλούς μήνες η isdn σύνδεση ή το να με "πετάει" συχνά έξω το σύστημα δεν είναι ιδιωτικό (τεχνικό) πρόβλημα που έχω με τον ΟΤΕ ή με οποιαδήποτε εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιών αλλά κοινωνικό πρόβλημα όπου φιμώνεται το στόμα του πολίτη και ασφυκτιά η δημοκρατία .
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099