ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ανέκδοτα Μέρος Τρίτον! home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 4/12/2003 11:08:16 πμ
Τίτλος Διακοπών . . .
Κείμενο ". . . Οι τρεις φίλοι λοιπόν, μετά από ένα απόλυτα κουραστικό έτος απίστευτου τρέξιμου και εργασίας, αποφασίζουν πως σε εκείνες τις ρημάδες τις δυο βρομάδες που έχουν άδεια, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, όχι μόνο θα ξεδώσουν, αλλά θα πέσουν στην κρεπάλη και θα διασκεδάσουν όσο δεν έκαναν έναν ολόκληρο χρόνο."

"Φτάνει λοιπόν η ημέρα που αρχίζει η άδεια και τους βρίσκει στο πλοίο για Μήκονο. Έχουν μαζέψει λεφτά ειδικά για την περίπτωση και δε βλέπουν την ώρα που θα φτάσουν στο νησί!"

"Από την πρώτη κι όλας μέρα ξεκινά το γλέντι. Γίνονται φέσι, τρώνε μέχρι σκασμού, πάνε σε πέντε Club όσο κρατά η νύχτα (το ένα after). Η ίδια κατάσταση συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες τις οποίες περνάνε σε μία σχεδόν ονειρική κατάσταση μέθης, ξενυχτάνε, πίνουν, πάνε με διάφορες γκόμενες, τρώνε και γενικά βγάζουν τα απωθημένα ενός ολόκληρου χρόνου."

"Φτάνει όμως κάποια στιγμή που διαπιστώνουν πως τους έχουν τελειώσει τα λεφτά και έχει περάσει μόνο μια εβδομάδα από τις διακοπές τους. Μόνο με τα εισιτήρια της επιστροφής, αφού το συζητάνε λυπημένα, αποφασίζουν πως αυτό ήταν, πάει, τώρα τους μένει μόνο να γυρίσουν σπίτια τους και να περάσουν ήρεμα λιτά και βαρετά την επόμενη βδομάδα της άδειας (με κανά πασατέμπο και στην τηλεόραση)."

"Προχωρούν λοιπόν σκυθρωποί προς το λιμάνι. Στο δρόμο τους υπάρχει μια γεφυρούλα με λίγο νερό από κάτω. Όπως πάνε να την περάσου, ΤΣΟΥΠ, πετάγεται ένα βατραχάκι από το ποτάμι πάνω στη γέφυρα."

"Τι γίνεται παιδιά;"
"Καλημέρα βατραχάκι" του απαντάνε.
"Γιατί τέτοια μούτρα βρε σεις, τι έγινε;"
"Να, μωρέ. Είχαμε δυο βδομάδες διακοπές και ήρθαμε εδώ. Φάγαμε, ήπιαμε, ξενυχτήσαμε, το γλεντήσαμε γενικά, αλλά τώρα γυρνάμε σπίτια μας."
"Και γιατί είστε λυπημένοι αφού περάσατε τόσο καλά;"
"Έχει περάσει μόνο μια βδομάδα" του απαντάνε "και τώρα που μας τέλειωσαν τα λεφτά, θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω ενώ έχουμε άλλη μια βδομάδα άδεια."
"Τι, αυτό είναι όλο;" τους λέει το βατραχάκι. "Να, εδώ παρακάτω, αν προχωρήσετε είκοσι μέτρα θα βρείτε μερικά λεφτά για να περάσετε καλά άλλη μια βδομάδα." και ξαναβουτάει στο ποταμάκι.

"Όντως προχωρώντας οι τρεις φίλοι, λίγο παρακάτω βρίσκουν έναν χαρτοφύλακα με το σήμα του δολλαρίου ($) επάνω. Τον ανοίγουν και τι να δουν; Είχε μέσα πέντε χιλιάδες ευρώ! Τον παίρνουν και χαρούμενοι γυρνούν στο ξενοδοχείο τους."

"Αφού άλλαξαν ξενοδοχείο και πήγαν στο καλύτερο του νησιού, την επόμενη εβδομάδα της άδειάς τους την πέρασαν ακόμα πιο έντονα. Έφαγαν περισσότερο, ήπιαν περισσότερο, πήγαν σε όλα τα μαγαζιά του νησιού, έκαναν όργια και τελικά η τελευταία μέρα των διακοπών τους τους βρίσκει με ένα μπουκάλι Cuervo στο χέρι να προχωρούν προς το λιμάνι."

"Στο δρόμο περνούν ξανά από τη γνωστή γέφυρα, όπου ΤΣΟΥΠ, ξαναπετάγεται το βατραχάκι από το ποτάμι."

"Οπ! Οι τρεις φίλοι μου." λέει μόλις τους βλέπει. "Τι έγινε παιδιά, πως τα περάσατε από τότε που σας άφησα;"
"Βατραχάκι, περάσαμε σούπερ! Ήταν οι καλύτερες διακοπές στη ζωή μας και τις χρωστάμε σε εσένα. Δε ξέρουμε πως να σε ευχαριστήσουμε, τα λεφτά που μας έδωσες μας έσωσαν."
"Ντάξει βρε παιδιά, δεν ήταν τίποτα, δε χρειάζεται να με ευχαριστήσετε..."
"Όχι, όχι! Μας έκανες μια μεγάλη χάρη και θέλουμε να κάνουμε κάτι και για σένα να στο ανταποδώσουμε!"
"Σας είπα δε χρειάζεται, μου φτάνει μόνο που περάσατε καλά."
"Μα τι λες τώρα, πρέπει να κάνουμε κάτι και για σένα! Θα υπάρχει κάτι που θες, πες μας και θα το κάνουμε!"
"Μα μην επιμένετε τώρα..."
"Βατραχάκι, ζήτα μας ότι χάρη θες και θα κάνουμε ότι μπορούμε."
"Ότι θέλω έ;"
"Ναι ότι θές!"
"Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε για μένα."
"Ναι, πές μας!" λένε όλοι μαζί.
"Θέλω να με πάρετε και οι τρεις ταυτόχρονα!"


"Οι τρεις φίλοι κοιτάνε προβληματισμένοι το βατραχάκι που ήταν μια σταλιά.
"Μα δε γίνεται αυτό!" του λένε.
Το βατραχάκι παίρνει ένα θυμωμένο ύφος και τους λέει: "Α, δηλαδή τότε που σας έδωσα τα λεφτά μου και τα χαλάγατε ήταν καλά εεεεε; Τώρα που θέλω και εγώ μια χάρη, δε γίνεται;"

"Τελικά τους πιάνει το φιλότιμο, αφού έτσι κι αλλιώς χάρις στο βατραχάκι είχαν περάσει τόσο καλά, οπότε αποφάσισαν να του κάνουν το χατήρι. Βγάζουν λοιπόν τα ρούχα τους, το πιάνει ο ένας από εδώ, ο άλλος από 'κει και ο τρίτος απ' την άλλη. Εκεί όμως που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν, το βατραχάκι κάνει ένα ΜΠΡΑΦ και μεταμορφώνεται σε μια δεκαεξάχρονη κοπέλα!"


"Και ΕΤΣΙ έγινε κύριε πρόεδρε, όχι όπως ισχυρίζεται η μάνα της!!"
:)
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099