ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Επιτέλους κάθαρση! home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 31/1/2003 6:57:25 μμ
Τίτλος Ασφαλώς όχι!
Κείμενο Δεν είπα ότι είναι κάποιος εκπρόσωπος του Κόκκαλη! Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις.
Εκείνο που υποστηρίζω είναι ότι είναι μάταια και άκαιρο να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τους τρόπους δράσης του Κόκκαλη μόνο και μόνο επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, γιατί δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα κατά τη γνώμη μου.
Κι εμένα με ενοχλεί όταν κατηγορούν τον Βαρδινογιάννη για όσα έκανε πριν από δεκαετείες, όμως ποτέ δεν είχα την πρόθεση να τον δικαιολογήσω. Παρόλα αυτά ούτε συναλλαγές με το Δημόσιο είχε, ούτε ανθρώπους που μέχρι τότε ήταν γνωστοί για τις παράνομες μεθόδους τους περιλάμβανε σε διοικητικές θέσεις. Σε θέματα αρχής, συμφωνώ ότι είναι κατακριτέα και καταδικαστέα η προσπάθειά του να μετέλθει εξωγηπεδικές μεθόδους για να πάρει παιχνίδια. Εκείνα όμως που συνέβαιναν επί των θρυλικών ημερών του Βαρδινογιάννη, όπως τις χαρακτήρισε και ο Μυτιληναίος, ωχριούν μπροστά σε όσα διαδραματίζονται την τελευταία δεκαπεντατία.
Η λογική μου του στυλ "όλοι ίδιοι είναι", όπως την χαρακτηρίζεις, δεν είναι αβάσιμη, γιατί αν τελικά γίνουν οικονομικοί έλεγχοι σε όλες τις ΠΑΕ όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτισμού, εκείνες που θα είναι καθόλα νόμιμες θα αποτελούν τη μειονότητα, θα είναι η εξαίρεση. Ας μην παρεξηγούμαι όμως, γιατί η λογική μου δεν είναι ισοπεδωτική. Απλώς κατά τη γνώμη μου η βρωμιά που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι τόση που μου δημιουργεί την αίσθηση ότι τελικά εκείνοι που δεν αξίζουν να μπουν στη φυλακή είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos pagida... 1/2/2003 9:05:32 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099