ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Επιτέλους κάθαρση! home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 5/2/2003 7:56:12 μμ
Τίτλος Βάλτε αλλο τίτλο στο forum
Κείμενο Επιτέλους κάθαρση? Μα καλά είμαστε σοβαροί? Φάγανε τον Ψωμιάδη και καθάρισε το ποδόσφαιρο? Και ποιος τον έφαγε? Ο Λαλιώτης και ο Λιάνης, τα αρχιλαμόγια και οι αρχιαπατεώνες. Και βάλανε και τον πασόκο το Ντέμαρο να παίζει το παιχνίδι τους και το παιχνίδι του Πέτρου του Κωστόπουλου, του "αδερφικού" φίλου του Λαλιώτη, με τον οποίο Κωστόπουλο ο Ντέμης είναι κολλητοί τα δύο τελευταία χρόνια. Και πούλαγε και οπαδιλίκι στην Οriginal για να ρίξει στάχτη στα μάτια της, όπως τόσα χρόνια άλλωστε, και αυτοί τον αποθεώνουνε και βρίζουνε το Γεωργάτο που είναι ο καλύτερος παίκτης τους εδώ και πολλές αγωνιστικές. Αποθεώνουνε τη "σημαία" της εξυγίανσης που παίρνει 400 μύρια και από τότε που πήγε στην ΑΕΚ δεν έχουνε πάρει πρωτάθλημα, που έφαγε παίκτες και προπονητές, που αρνήθηκε να παίξει στην εθνική όταν δεν βγήκαν CL και έπαιξε όταν βγήκαν γιατί τότε προφανώς γκρεμίστηκε η παράγκα. Τόσο μυαλό κουβαλάνε.
Φυσικά και δε λέω ότι ο Ψωμιάδης είναι κανένας άγιος, αλλά μπροστά στους αρχικλέφταρους και τους αρχιδια-πλεκόμενους, είναι κάτι λιγότερο από ψιλικατζής.Το όλο θέμα είναι καθαρά πολιτικό και παραπλανητικό. Τρώμε το Μάκη το "χουντικό" και κάνουμε την ΑΕΚ κρατική ομάδα για να τη χρησιμοποιήσουμε στις επερχόμενες εκλογές όπως ο Βενιζέλος τον ΠΑΟΚ. Και άμα λάχει βάζουμε και το Ντέμη υποψήφιο τώρα ή αργότερα. Και με όλα αυτά ξεχνάει και ο κόσμος Κυπριακό, πόλεμο στο Ιράκ, ευρωπαϊκή προεδρία και δε συμμαζεύεται. Α, ξέχασα, μας κάνει αγάντα και ο Θωμαιδης στον ALPHA και ο Χαρδαβέλλας ο άσχετος στο ALTER (που μπήκε και στη διοίκηση πλέον), όλοι οι παλιοί καλοί πρασινοφρουροί και πρασινορουφιάνοι δηλαδή.
Και πριν προλάβετε να με κατηγορήσετε γιατί δε μιλάω και για την ομάδα μου, βεβαίως και ο Ολυμπιακός είναι μπλεγμένος σε αυτά. Ας μην ξεχνάμε ότι τόσα χρόνια έχει νταβατζή της κυβέρνησης το Λούβαρη μέσα στην ομάδα. Και ο Κόκκαλης χρησιμοποίησε τον Ολυμπιακό για να κάνει αγάντες στο ΠΑΣΟΚ, όσο τα είχανε καλά. Και λέω έτσι, γιατί πλέον ο Κόκκαλης είναι παραπονούμενος γιατί δεν πήρε μεγάλο κομμάτι από το Γ΄ ΚΠΣ και από τα κατασκευαστικά έργα και πάνε γενικά να τον αφήσουν στην απ' έξω, γι' αυτό και θέλουν την ΑΕΚ να παίξει πλέον το ρόλο του. Γι'αυτό και σκέφτεται όντως να πουλήσει. Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά που πρέπει να τονιστεί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν παρασύρεται και δεν λατρεύει κανέναν πέρα από την ομάδα του, άρα δεν καθοδηγείται ούτε από Ντέμηδες ούτε από προέδρους, κανέναν δεν βάζει ίσα με την ομάδα.Και τα κακώς κείμενα στην ομάδα του τα ξεχωρίζει, όπως το φιλαράκι που αναφέρθηκε κι αυτός στο Λούβαρη και όπως ο Tassos.
Για να ξεκαθαρίζουμε όμως, οι παράγκες και τα συναφή δεν έχουν καμιά σχέση με κόμματα και υπουργούς . Θυμηθείτε ότι ο Βίκτωρας, κάργα Νεοδημοκράτης, τα πήγαινε καλά μέχρι πρόπερσι με Λούβαρη και Κόκκαλη που στήριζαν ΠΑΣΟΚ. Και ο Φιλιππίδης στην αρχή στήριζε Φλωρίδη. Εκεί ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και τα φράγκα. Και φυσικά όλοι θέλουν να έχουν προστασία από τους διαιτητές, άλλο αν θυμήθηκε τώρα ο Μυτιληναίος να κάνει το καλό παιδί. Τόσο καιρό που ήταν στο άρμα Κόκκαλη και ταχε καλά μαζί του δεν έβγαζε μιλιά, τώρα θυμήθηκε και αυτόν και τον Βαρδινογιάννη?
Και κάτι τελευταίο για να απαντήσω σε όσους μιλάνε για Ολυμπιακό, ρετσινιά παράγκας κλπ. Οι διαιτητές δε λαδώνονται για να σφυρίξουν παιχνίδια. Προστατεύουν πάντα την ομάδα που δείχνει ότι έχει το πιο οργανωμένο μαγαζί, τους καλύτερους παίκτες και τις πιο πολλές επενδύσεις. Με τους δυνατούς πάνε, όποιοι κι αν είναι αυτοί, είναι απλό και συμβαίνει και στη ζωή μας καθημερινά. Τι προστασία να έχει ο ΠΑΟΚ π.χ. όταν είναι μια ομάδα που διοικείται από τη ΘΥΡΑ 4 και τον Batman? Για να σε υπολογίζουν πρέπει να σε σέβονται και ο σεβασμός εμπνέεται δεν απαιτείται. Ποιος από εμάς θα επένδυε ή θα βοηθούσε μια επιχείρηση που της κάνει κουμάντο ο Χατζηχρήστος ή μερικές εκατοντάδες πρεζάκια ή κομπλεξικοί?
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099