ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Επιτέλους κάθαρση! home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας DeNnNiS
Αποστολή 13/2/2003 6:15:20 μμ
Τίτλος Χου χου ρε
Κείμενο Ρε μεγάλε έχεις ξεφύγει τελείως. Διονύση με λένε όντως και θα ήθελα να μου πεις και εσύ το ονοματάκι σου, κακό δεν είναι. Γιατί βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει; Πότε σε αποκάλεσα φασίστα; Πότε είπα ότι είμαι φιλελεύθερος;
Τώρα αυτό που λες ότι εσύ πήγαίνες σε σχολεία και αμφιθέατρα και είχες απέναντι τους ψειριάρηδες (και όχι ψυριάρηδες) με τα λοστάρια, ενώ εγώ ανησυχούσα για τις Πανελλήνιες, τι να σου πω. Φαίνεται με ξέρεις πολλά χρόνια και γνωρίζεις καλά τι και πότε έχω κάνει στη ζωή μου. Πάντως πρέπει να σου είμαι ευγνώμων για των αγώνα σου εναντίων των ψειρών.
Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που θα σου χρωστάω και χάρη που μπορώ να μιλήσω και να εκφραστώ ελεύθερα; Κάνε μας τη χάρη επιτέλους εσύ, η ταπεινότητά σου και οι άλλοι που αγωνιστήκανε ενάντια σε άλλους που είχαν αγάντες (δεν την γνωρίζω τη λέξη, συγνώμη) άλλων. Τι είναι αυτές οι μπούρδες που μας αραδιάζεις;
Όσο για τα νταηλίκια σου, τους τσαμπουκάδες σου και τις φανφάρες σου να τα κάνεις και να τα πεις εκεί που περνάνε και εκεί που σε πιστεύουν.
Ξέρεις, μπορώ να αρχίσω να γράφω και εγώ ότι κατεβάζει η γκλάβα μου, αλλά δε θέλω να γελάει ο κόσμος μαζί μου.

ΥΓ. ζητώ συγνώμη από τον ttask που μίλησα εκ μέρους του χωρίς να το γνωρίζει. Ελπίζω να μην είπα κάτι που τον εξέθεσε (αρνητικά).
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Λαϊκή Δεξιά Για να τελειώνουμε κι εδώ 19/2/2003 4:28:48 μμ
. . DeNnNiS Άντε 19/2/2003 4:57:05 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099