ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αλλάζουμε Απόψεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Dimmitris
Αποστολή 1/8/2003 6:22:43 μμ
Τίτλος 0,20 Εuro το φοιτητικό εισητήριο!Αλήθεια!Για βρείτε το μου το σας παρακαλώ!
Κείμενο 0,20 Εuro το φοιτητικό εισητήριο!Αλήθεια!Για βρείτε το μου το σας παρακαλώ!

0,20 Εuro το φοιτητικό εισητήριο!Αλήθεια!Για βρείτε το μου το σας παρακαλώ!
Πόσο ακόμη πρέπει άραγε να αδιαφορούμε και να αφηνόμαστε στον ωχ!αδερφισμό που μας διακρίνει!Μωρέ δεν πάνε να πνιγούνε!

Αλήθεια ρε παιδιά, φίλοι και συνάδελφοι φοιτητές, πόσο συχνά βρίσκετε αυτό το ρημάδι το φοιτητικό εισητήριο για τα αστικά λεωφορεία όλου του νομού Αττικής? Έχω την μικράν εντύπωση ότι μας δουλεύουν!Εγώ προσωπικά κατοικώ στον Άλιμο και κινούμαι πολύ συχνά στην περιοχή του Καλαμακίου και της Γλυφάδας! Ε, πιστέψτε με ότι για να πάρω θετική απάντηση απ'τον οποιοδήποτε περιπτερά στην ερώτησή μου αν έχει φοιτιτικά εισητήρια πρέπει να έχει γκρεμιστεί τουλάχιστον κάνένας φούρνος!

& ξέρετε αγαπητοί συνάδελφοι για ποιον λόγο δεν έχουν φοιτητικά εισητήρια?Γιατί σε προσωπική ερώτηση που τους έθεσα μου απάντησαν πως δεν "βγάζουν" τίποτα! Και φυσικά δεν βγάζουν -απαντώ εγώ-, αν έχουν συνηθήσει στο κέρδος της "τσίχλας" που την πουλάνε και την ίδια 0,20 Euro έναντι 0,05 Euro που θα την παίρνουν και βγάζουν κέρδος υπερδεκαπλάσιο , τι να βγάλουν από τα εισητηριάκια των αντιστοίχως 0,20 Euro που τουναντίον αυτά δεν μπορούν να τα μοσχοπουλήσουν απ'τη στιγμή που είναι δημόσιο έγγραφο και έχει αναγραφόμενη τιμή!

Έτσι λοιπόν εγώ είμαι αναγκασμένος αν έχω ξεχαστεί και δεν έχω στην άκρη καμια εκατοστάρα εισητήρια να πρέπει να πληρώνω στην ουσία την "διπλάσια και" τιμή των 0,45 Euro ή το πολύ πολύ να πάρω ταξί, ή να πάω με τα πόδια στο σταθμό του μετρό, ασχέτως αν είναι στην παρακάτω γειτονιά!

Και δεν είναι φίλοι μου η διαφορά των 25 λεπτών που με εξοργίζει (δεν είμαι δα τόσο γύφτος), αλλά με εξοργίζει που ο καθένας σ'αυτό το κράτος μπορεί να παίρνει την απόφαση που του γουστάρει εις βάρος των άλλων!

Κοιτάχτε να δείτε λοιπόν φίλοι μου, εγώ προσωπικά όταν μπαίνω στο δεύτερο κατά σειρά την ίδια μέρα λεωφορείο που χρειάζεται να πάρω για να πάω στην δουλειά μου, χτυπάω 2 φορές το ίδιο εισητήριο (το κανονικό φυσικά όχι το μειωμένο)! Και ας "τολμήσει" κάποιος ελεγκτής να γυρίσει και να μου πει κουβέντα ότι το εισητήριό μου είναι διπλοχτυπημένο!Θα τον διπλοχτυπήσω εγώ!

Θα του δείξω το πάσο μου και θα του πω: αγαπητέ βάσει νόμου πόσο θα έπρεπε να πληρώσω σύνολο σε εισητήρια για δύο επιβιβάσεις μου?Πολύ ευγενικά θα μου απαντήσει 20+20 λεπτά= 40! Πολύ ωραία θα του πω!Για κοίτα το "διπλοχτυπημένο" εισητήριό μου θα του πω, τι αξία αναγράφεται?45 λεπτά θα μου απαντήσει!Πολύ ωραία, θα απαντήσω ακόμη μία φορά ευγενικά εγώ!Βλέπετε?Χαρίζω και στο κράτος 5!! ολόληρα λεπτά! Τι θα μου κάνει?Ας με πάει στην αστυνομία, θα φάει καλά η γούνα του κι αυτού(που δε μου φταίει σε τίποτα ο κακομοίρης), και όλων των ανεύθυνων ιθυνόντων.

Ε, μα πια δεν υποφέρονται!
dimmitrisd@yahoo.gr
icq:231597087
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. elmania81 Μη φρικάρεις!! 4/9/2003 11:38:20 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099