ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αλλάζουμε Απόψεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 11/2/2004 5:05:38 μμ
Τίτλος Διάφορες Απαντήσεις
Κείμενο Έχεις δίκιο. Κοινώς αισθάνεσαι ότι σε κοροιδεύουν - και δίκαια - και π.χ. αποφασίζεις να το ρίξεις λευκό γιατί όπου και να το ρίξεις στο χαμό θα πάει.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η βλακεία είναι ανίκητη και σε συνδυασμό με την αμνησία και την πολιτική και πολιτιστική ανωριμότητα που μας διακρίνει ως έθνος καταλήγουμε στο να ξαναψηφίζουν όλοι αυτοι οι οργουελικοί πολίτες που περιέγραψες τους ίδιους πολιτικούς που τους διέψευσαν.
Εδώ κολλάει και ένας σχολιασμός για την άποψη του Σεραφείμ. Ο οποίος μας πρότεινε να πάμε όλοι να στηρίξουμε τον Γιωργάκη με την ελπίδα ότι δε θα συμβιβαστεί κλπ κλπ. Φίλε Σερ, κατά τη γνώμη μου, αυτό που λες μου ακούγεται ανάλογο με το:
Πάρτε μια σημαία και βγείτε στη συγκέντρωση του Καραμανλή, να φάνει ότι έχει ρεύμα, να τραβήξει ψηφοφόρους και για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου "κι εδώ είμαστε να τον κρίνουμε τόσο πριν όσο και μετά τις κοινοβουλευτικές εκλογές". Αν συμβιβαστεί με το κατεστημένο, ε πάει μία ακόμα χαμένη ευκαιρία.
Δεν έχουν όλοι την ευχέρεια τη δική σου (και τη δική μου και άλλων αλλά όχι της πλειοψηφίας) να ελπίζουν σε αλλαγές και να ποντάρουν στις παπαρολογίες του καθενός με αποτέλεσμα απλά μία χαμένη ευκαιρία. Για κάποιους οι χαμένες ευκαιρίες σημαίνουν πολλά παραπάνω από την απογοήτευση ενός χομπίστα ψηφοφόρου. Και επειδή τέτοιος είμαι κι εγώ και απλά ελπίζω ψηφίζοντας κάποιον όπως θα έπαιζα ποδοσφαιρικό στοίχημα, προτείνω στους υπόλοιπους: λευκό - άκυρο - αποχή.
Και μιας και πήρα φόρα να απαντήσω και στο zorba σε περίπτωση που ακόμα έχει απορία ποιος είναι ποιος:
Είμαι ο ΝΔ των κειμένων ημέρας και τα υπόλοιπα στοιχεία μου μπορείς να τα δεις. Και αν περίμενα να αποδειχτεί μπαρούφα ο Γιωργάκης για να τον σχολιάσω θα ήμουν ιστορικός και όχι ένα μέλος του Νύγματος που ανοίγει μια κουβέντα. Τώρα αν εσύ ψάχνεις κάποιον να σου δίνει γραμμή και μάλιστα τη γραμμή που έχεις ήδη διαλέξει να δεχτείς, τότε συνέχισε να διαβάζεις τον Πρετεντέρη
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Μαρλεν Nadro, keep talking.... 11/2/2004 5:18:02 μμ
. . nadro Πήρα φόρα 11/2/2004 6:58:29 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099