ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αλλάζουμε Απόψεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 17/2/2003 3:22:19 μμ
Τίτλος Καλή
Κείμενο μου φαίνεται, και λέω καλή για να πιάσω το μέσο όρο των πιθανών καταλήξεων της κίνησης. Γιατί μπορεί να μη πληρώσει κανείς και να καταργηθεί (χλωμό). Το πιο πιθανό είναι ότι η ομάδα θα βγάλει περίπου 2 δις δραχμές (απαισιόδοξη κατ' εμέ πρόβλεψη). Με αυτά τα λεφτά ο πρόεδρας γλυτώνει φράγκα που θα έχωνε σε πόλο, βόλλευ κοκ. Έτσι στη χειρότερη (και πιο πιθανή) θα συνεχίσει να χώνει όσα έχωνε στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και δε θα σκέφτεται να σταματήσει να χώνει.
Βέβαια υπάρχουν και τα πιο μακροπρόθεσμα σενάρια (αρκετά πειστικά) που λένε ότι σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο να χώσει στο γαύρο και άλλους επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Πολύ απλά τους αφήνει να μπουν στο συμβούλιο και να έχουν λόγο, να βάζουν τα φράγκα τους, να προβάλλονται ως μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, και να γουστάρουν χωρίς να χρειάζεται αυτός ούτε να πουλήσει ούτε να την κάνει. Η δεύτερη εκδοχή αυτού του σεναρίου είναι ότι τελικά αφού χώσει κόσμο και κρατήσει αυτούς που θέλει θα την κάνει.
Και τα κοντοπρόθεσμα και τα μακροπρόθεσμα σενάρια που παρέθεσα μου φαίνονται ικανοποιητικά για την ομάδα και έξυπνα εκ μέρους του θείου.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. ttask Κι άλλη εκδοχή 18/2/2003 11:58:54 πμ
. . nadro Bonus 18/2/2003 5:17:02 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099