ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αλλάζουμε Απόψεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας marita
Αποστολή 13/5/2004 12:56:43 πμ
Τίτλος Όταν πιέζεις ένα ελατηριο... κάποτε θα εκτοξευθεί!
Κείμενο Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες Κωστάκη και Βασιλική. Τα αποτελέσματα των Αμερικανικών (και όχι μόνο) τακτικών, τα παρακολουθήσαμε όλοι μας, και ιδιαίτερα τα τελευταια εικοσιτετράωρα, στην πιο φρικαλέα ακδοχή τους...
Η αλήθεια είναι πως όσο εμείς οι, θεωρητικά, αντικειμενικοί εξωτερικοί παρατηρητές, μένουμε απαθείς σε αυτά που μας "σερβίρουν" οι πανταχόθεν θρησκόληπτοι, οι οποίοι, στο όνομα της πάταξης της δήθεν τρομοκρατίας (που αναμφίβολα έχουν οι ίδιοι προκαλέσει) δικαιολογούν την εισβολή τους σε χώρες πλούσιες σε ορυκτό πλούτο, τόσο η αδικία σε βάρος αυτών των λαών θα συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται.
Είναι, νομίζω, ηθικό χρέος του κάθε ανθρώπου, που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του ενεργό μέλος της κοινωνίας, να ενημερώνεται από ποικίλες πηγές και να εναντιώνεται σε πρακτικές που, το μόνο που μπορούν να αποφέρουν, είναι δυστυχία και πόνος σε αυτούς που τις υπόκεινται και αποτροπιασμό σε εμάς τους υπόλοιπους.
Ας μην ξεχνάμε, εξάλλου, προτού βιαστούμε να βγάλουμε οποιαδήποτε συμεράσματα, πως ό,τι πιέζεται, μοιραία αντιδρά. Πόσο μάλλον εθνότητες και λαοί που επί σειρά ετών έχουν υποστεί την καταπίεση και την εκμετάλλευση.
Μαρίτα
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099