ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2003-2004 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας stefanos
Αποστολή 25/2/2004 11:07:16 πμ
Τίτλος όχι copy paste
Κείμενο ωραία τα αποσπάσματα από το derby αλλά μόνο για να γελάμε, λάθος forum.
πως θα μπορούσε κάποια άλλη ομάδα να κάνει επισόδια οπουδήποτε στην επαρχία ή και στην Αθήνα μέσα αφού καμία άλλη ομάδα δεν έχει οπαδούς;
κάνατε πορεία μέσα στο κέντρο (Αλεξάνδρας, Βασ. Σοφίας) και ήσασταν 300 άτομα μαζί με τα ΜΑΤ. Ούτε να βγείτε από το σπίτι σας δηλαδή για 10 λεπτά δεν αξιωθήκατε.
Φανταστείτε πορεία Ολυμπιακών στον Πειραιά!!!
Για αυτό με τα εισιτήρια, επειδή πρόκειται περί αλητείας των βαρδινογιανναίων-μυριοκεφαλιτάκηδων: λέει το derby γιατί δεν δώσαμε εμείς στα μπαόκια. αλλά μήπως έγινε πορεία αθηναίων μπαοκιών προς τη ριζούπολη που να είναι τόσοι πολλοί που να μη μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο ο Ολυμπιακός παρά να τους δώσει κερκίδα; αστεία λέω κι εγώ τώρα.
Ή μήπως νομίζατε ότι όλοι αυτοί οι γάβροι ήρθαν στο Ηράκλειο από την Αθήνα;
τελοσπάντων αν αναφέρουμε τον μπαοκ σε οτιδήποτε οπαδικό χαλάμε τη συζήτηση. η τούμπα θα έπρεπε να έχει κατεδαφιστεί εδώ και χρόνια με αυτά που γίνονται εκεί μέσα. επίσης επειδή ο μπαοκ είναι ο μόνος που πάει εκτός, είδατε τι έγινε στην Ξάνθη.
οποιαδήποτε ομάδα της επαρχίας περιμένει πως και πως τον Ολυμπιακό για να βγάλει κανα φράγκο και μετά μυξοκλαίγεται ότι κάνουμε επεισόδια.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099