ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2003-2004 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 7/4/2004 9:56:08 πμ
Τίτλος Σωστά τα λες
Κείμενο Και συμφωνώ μαζί σου! Θέλω να δωθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό, γιατί ένα ντέρμπυ με φιλάθλους μόνο της μιας ομάδας, δεν είναι ντέρμπυ! Τι να το κάνω να σας κερδίσω στη Λεωφόρο και να μην σας έχω απέναντι να σας κοροϊδεύω και να σας φωνάζω; Κάθομαι και σπίτι μου.
Από την άλλη όμως, δεν ευθύνονται οι ομάδες, όταν οι υπουργοί κάνουν λάθη. Δεν ήταν σωστό να βγει υπουργική απόφαση κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος (και όχι από πριν την έναρξή του) που να απαγορεύει τη μετακίνηση φιλάθλων, γιατί ήταν μοιραίο να οδηγήσει σε αδικίες όπως αυτή. Βέβαια, όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε στη Ριζούπολη με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ μόνο με δικούς του φιλάθλους, ήταν υπερ της απόφασης Λιάνη, γιατί τον βόλευε. Τώρα ο Σωκράτης θεωρεί απαράδεκτη την ίδια απόφαση. Είναι σοβαρή συμπεριφορά αυτή;
Για τον Βουλγαράκη συμφωνώ. Τι να περιμένουμε από το πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟ; Να επιτρέψει τη μετακίνηση οπαδών; Σαφώς όχι.
Είναι κρίμα που για άλλη μια φορά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό μέρος, αλλά βδομάδες πριν γίνονται συζητήσεις αυτού του είδους.
Το ίδιο απαράδεκτη όμως είναι και η συμπεριφορά του Αλέφαντο, που φώναζε στη Ριζούπολη ότι θα μας "γαμήσει μέσα στη Λεωφόρο". Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και όλοι μας καταλαβαίνουμε την επιλογή του Σωκράτη για Αλέφαντο-Μητρόπουλο στον πάγκο, εν όψει του παιχνιδιού στη Λεωφόρο. Δυστυχώς όμως αυτά δεν αφήνουν το ποδόσφαιρο να βρει το δρόμο του.
Με την Εθνική να έχει τις εμφανίσεις των τελευταίων μηνών, είναι κρίμα να υπονομεύουμε μόνοι μας το ποδόσφαιρο. Είτε με ενέργειες όπως τον παροπλισμό του Νικοπολίδη, είτε με ενέργειες όπως αυτές που προανέφερα.
Το αν θα σφάξετε λαγό, θα το δούμε. Πάντως τώρα που άλλαξε ο μάγειρας, μάλλον νηστικοί θα μείνετε...
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. stefanos ... 7/4/2004 10:26:33 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099