ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2003-2004 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας stefanos
Αποστολή 7/4/2004 10:26:33 πμ
Τίτλος ...
Κείμενο όσον αφορά το Λιάνη εννοείται ότι συμφωνούμε. Είναι τόσο κακό το μέτρο που πήρε και ο τρόπος που το πήρε (για να μην πουμε τίποτα για το πώς το εφάσρμοσε) που δεν έχει σημασία αν ήταν καλές ή όχι οι προθέσεις του.
Δεν καταλαβαίνω που είναι λάθος η συμπεριφορά όσον αφορά αεκ και μπαοκ. Εμείς δηλαδή θα τρέχουμε και θα διαμαρτυρόμαστε για τους άλλους; Να μην τρελαθούμε κιόλας. Τι να πει η αεκ δηλαδή; Ότι θέλει εισιτήρια; Να τα κάνει τι; Και γιατί δεν έγινε θέμα τότε αυτό; Ή μήπως έπρεπε να το θίξουμε εμείς από μόνοι μας ώστε να έχουμε τώρα δικαίωμα να μιλάμε;
Εδώ ήθελε ολόκληρη η κρήτη να δει το Θρύλο στο ηράκλειο και οι τσάτσοι λέγανε δεν αφήνουμε. Οι κρητικοί γαύροι ήταν αυτοί που έκαναν τη φασαρία αλλά γιοκ.
Όσο για Αλέ, δυστυχώς συμφωνώ. Είναι επιλογή που εξασφαλίζει τον Ολυμπιακό με βάση το υπάρχον σκηνικό. Αν χάσουμε, είναι εύκολος αποδιοπομπαίος τράγος (αν και εκεί θα χρεωθεί λίγο και ο πρόεδρος) ενώ αν κερδίσουμε πραγματικά θα είναι πολύ αστείο (εκτός από ταπεινωτικό και εξευτελιστικό για εσάς).
Πάντως όσον αφορά το αν θα βοηθήσει την ομάδα πολύ αμφιβάλλω γιατί η παρουσία του μέσα στη λεωφόρο θα ξυπνήσει τα βαζέλια και θα φωνάζουν περισσότερο.
Χωρίς να θέλω να πω ότι δεν σείεται η λεωφόρος ούτως ή άλλως σε κάθε αγωνιστική ή ότι χρειάζεται αλέφαντος στον αντίπαλο πάγκο για να ξυπνήσουν στην κερκίδα και να πούνε κανα σύνθημα.
Φλωράκια...ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099