ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2003-2004 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 29/4/2004 2:08:38 μμ
Τίτλος Ποια δύναμη και τσαμπουκάς;
Κείμενο Στα ντέρμπυ συνήθως υπερισχύουν τα αδερφίστικα πεσίματα, οι κλαψομούνηδες, οι βρώμικοι παίχτες (όχι από τη λάσπη, αυτοί που παίζουν βρώμικα) οι διαιτητές και οι πρόεδροι. Και αν υπάρχουν και κάποιοι που παίζουν μπάλα παθιασμένα, με δύναμη και καθαρά, αυτοί περνάνε στο ντούκου. Απόδειξη το ότι δε συζητάμε για Σειταρίδη, Καρεμπέ, Στολτίδη και εεε και δε βρίσκω άλλον του ΠΑΟ αλλά συζητάμε για Κυργιάκους και Γεωργάτους. Και για Δούρο και για Κόκκαλη. Και φτάνουμε ως τη χούντα!

Για να καταλήξω εγω πιστεύω πως ο γαύρος έπαιξε καλύτερα, έχασε λόγω του Τζιοβάνι αλλά δε φταίει μόνο ο Τζιοβάνι φταίνε και οι υπόλοιποι που μείνανε μέσα και χεστήκανε πάνω τους (δεν είδα τη Μονακό να προβληματίζεται με 10 απέναντι στην Τσελσι). Εκεί ανέβηκε ο βάζελος και δικαίως ισοφάρισε. Και χάσαμε το πρωτάθλημα. Και στ' αρχίδια μου να το δικεδικήσω από κανένα Δούρο και άλλο τόσο να κάτσω να ελπίζω σε ΠΑΟΚ, Προοδευτικές και λοιπές τραγελαφικές δυνάμεις.

Δε μου λέει κάτι το να πάρω πρωτάθλημα με χειρότερη ομάδα και μπάλα από τα προηγούμενα. Και δε πρόκειται να κάτσω να κάνω κουβέντα με βάζελο που πιστεύει πως έχει ομαδάρα. Έχω αρκετούς που θέλουν παρηγοριά για το χάλι στο οποίο έχουν καταντήσει και προς το οποίο οδεύουμε κι εμείς.

Υ.Γ. Τι μπάλα αυτός ο Ροναλντίνιο ρε παιδί μου! :)
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. stefanos ... 29/4/2004 3:02:58 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099