ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2003-2004 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GOLADAS
Αποστολή 10/6/2004 7:18:00 πμ
Τίτλος Οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ έχουν τελικά δίκιο
Κείμενο .............Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες που διέρρευσαν από υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, τα οποία για ευνόητους λόγους ζήτησαν να κρατηθεί μυστική η ταυτότητά τους, ο για χρόνια σταβλίτης του Φαληρικού Ιπποδρόμου Καραβάγγος Βασίλειος έσπασε τελικά μετά την ανάκριση που διεξήχθη μυστικά από το 1971, μετά δηλαδή τον δήθεν τελικό-θέατρο του Γουέμπλει, μέχρι και σήμερα το απόγευμα. Ο αδίστακτος τρομοκράτης Καραβάγγος στη χειμαρρώδη ομολογία του έδωσε ονόματα και κάρφωσε όλους τους συνωμότες της πιο ελεεινής, μελανής και ποταπής στιγμής του Ελληνικού ποδοσφαίρου η οποία έχει επανειλημμένως καταδικαστεί από σύσσωμο το λαό του ΟΣΦΠ, τις ΠΕΦΟ και τους επιστήμονες του Θρύλου των γηπέδων.
Την υπόθεση εξιχνίασε ο δαιμόνιος πειραιώτης ιστορικός του Θρύλου των γηπέδων, ιστοριοδίφης και δημοσιογράφος Αρκουλής Γεώργιος, ο οποίος, ως σύγχρονος συνταγματάρχης Βαρτάνης, απεκαλύφθη τελικώς ότι επρόκειτο για έναν ικανότατο μυστικό ντετέκτιβ. Ο Ταξίαρχος των Ερυθρών Ταξιαρχιών του Πειραιά Αρκουλής ενεργούσε αυτόνομα για λογαριασμό της περιβόητης θρυλικής μυστικής αστυνομίας «ΣΤΑΖΕΙ και ΜΠΑΖΕΙ» με τον κωδικό «Πράκτωρ ΘΥΡΑ-007». Στη δε πιάτσα και στον υπόκοσμο, με τον οποίο αναμίχθηκε για πολλά χρόνια για να αποκαλύψει τη δράση των τρομοκρατών, λόγω του απαράμιλλου φυσικού του κάλους με το οποίο τον προίκισε η φύση και της έλξης, αν όχι αναταραχής, που πάντα προκαλούσε στο αντίθετο φύλο, περνούσε απαρατήρητος με το προσωνύμιο «Κορίτσια, ο Άρκουλης»!
Ο δαιμόνιος ταξίαρχος Αρκουλής ποτέ δεν είχε αποδεχτεί το δήθεν θρίαμβο του Γουέμπλεϊ. Εμφορημένος από τα βαθιά ολυμπιακά πατριωτικά αισθήματα του Πειραϊκού λαού με τα οποία γαλουχήθηκε παιδιόθεν, αξιοποίησε όλες τις ιστορικές του γνώσεις, φιλίες και γνωριμίες και τελικά κατάφερε, μετά από 30 και πλέον έτη σκληρών βασανιστηρίων του Καραβάγγου στη ΓΚΕΣΤΑΠΟ του οδού ΜΕΡΛΙΝ-ΡΕΝΤΗ, να αποσπάσει την ομολογία του στυγνού τρομοκράτη Καραβάγγου. Ο αδίστακτος Καραβάγγος έσπασε και αποκάλυψε ότι είχε ντοπάρει με ουσία που περιείχε 5% καροτένιο αντί για υδροξυφαινόλη τον Έλεγκαν Μπόυ, το προηγούμενο βράδυ πριν από τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟ με τον Ερυθρό Αστέρα το 1970. Ο Αρκουλής-007, από την αρχή δεν πίστεψε ότι το ντόπινγ είχε γίνει με 4% καροτένιο, όπως ο Καραβάγγος ισχυριζόταν, αλλά με 5%.
Ο Αρκουλής-007, γυρίζοντας τις 5 ηπείρους, ανακάλυψε τελικά μία ύποπτη ερωτική σχέση ανάμεσα σε έναν φαινομενικά άσχετο με τα ποδοσφαιρικά νέο του χωριού Βιλαμπάχος με μία νέα γυναίκα παντρεμένη από το χωριό Βιλαρίμπα! Οι σατανικοί Ισπανοί εραστές, στο παραλήρημα του ερωτικού τους πάθους, αντάλλαξαν αυτό το 1% που το έκλεψαν από το σύζυγο της σατανικής Ισπανίδας ερωμένης μετά τη δολοφονία του συζύγου της με δηλητηρίαση του πρωινού του. Συγκεκριμένα, το Μάρτιο του 1971, οι σατανικοί εραστές έριξαν στη μαρμελάδα βερίκοκο στρυχνίνη με όξι-αρσενικικό-καλιονάτριο του βορείου και την άλειψαν στη φρυγανιά του άτυχου συζύγου Χοσέ Ντε λα Μπουένος Τάρδες Ντε Βιτόρια ντε λα Ρεάλ Μαντρίτ, φανατικού οπαδού της Ρεάλ Μαδρίτ και φανατικού πολέμιου της Μπαρθελόνα, ο οποίος απεβίωσε το άλλο πρωί μέσα σε φρικτούς πόνους. Μετά την κηδεία του, οι εραστές, με το κλεμμένο 1% καροτένιο του Χοσέ Ντε λα Μπουένος Τάρδες Ντε Βιτόρια ντε λα Ρεάλ Μαντρίτ στα χέρια, πήγαν να συναντήσουν τον ίδιο τον Ασλανίδη αυτοπροσώπως, ο οποίος εκείνη την εποχή έκανε ινκόγκνιτο ταξίδι στην Ιβηρική χερσόνησο για να συναντήσει τους ομολόγους υπουργούς των απογόνων των άλλων δικτατοριών της Ιβηρικής, με σκοπό να προωθήσουν το ποδόσφαιρο στις χώρες τους και να αποσιωπήσουν τα βάναυσα εγκλήματα των δικτατοριών τους. Η συνάντηση των εραστών με το δοτό Έλληνα Υπουργό έγινε στο μπαρ ο «Ταύρος της Μαδρίτης» σε ένα ορεινό χωριό της Σιέρα Νεβάδα. Ο δαιμόνιος Αρκουλής-007 έφτασε μέχρι εκεί και συνομίλησε με το μπατζανάκη της ανεψιάς του εραστή της κουνιάδας του ιδιοκτήτη του μπαρ που φιλοξένησε τη σατανική συνάντηση. Ο μπατζανάκης επιβεβαίωσε στον Αρκουλή-007 το γεγονός της συνάντησης.
Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών εκείνης της χρονιάς συμφωνήθηκε σε εκείνη την άθλια συνάντηση στο μακρινό χωριό της Ισπανίας στη γιάφκα του «Ταύρου της Μαδρίτης», όπου η κυβέρνηση του Φράγκο με την χουντική Ελληνική Κυβέρνηση κανόνισαν να μοιράσουν την ποδοσφαιρική δόξα με τον τέως ποδοσφαιριστή της Ισπανίας Πούσκας και την ομάδα μαριονέτα της Ελληνικής Χούντας Παναθηναϊκό, αντίστοιχα! Από εκεί και μετά, όλα ήταν εύκολα για το δαιμόνιο Αρκουλή-007 να τα ανακαλύψει.
Ο δοτός Ισπανός διαιτητής της συνάντησης ασφαλώς και δεν πήγε στην Ακρόπολη, διότι ποσώς είχε έρθει στην Ελλάδα για τουρισμό ή για να διαιτητεύσει. Ο δήθεν διαιτητής ήταν σε διατεταγμένη αποστολή, την οποία μετέτρεψε εν μέρει και προς ίδιον όφελος! Την παραμονή του αγώνα, παρέμεινε στο ξενοδοχείο του μέχρι το μεσημέρι όπου από ασφαλείς διασταυρωμένες πηγές, έχει αποδεχτεί ότι τράβηξε το καζανάκι του δωματίου του 4 φορές μέσα σε μία ώρα! Χημική υγειονομική ανάλυση των σουβλακιών που έφαγε την προηγούμενη απέδειξαν ότι τα σουβλάκια που έφαγε ο διαιτητής ήταν εντεροστομαχικώς απολύτως εντάξει! Ο Ταξίαρχος Αρκουλής-007 έχει στη διάθεσή του τη μικροβιολογική ανάλυση των σουβλακιών και των κοπράνων του διαιτητή! Όμως ο διαιτητής τράβηξε 4 φορές το καζανάκι για να δώσει το σινιάλο στους πράκτορες της χούντας που παρακολουθούσαν από τους υπονόμους του ξενοδοχείου ότι ήταν έτοιμος να αρχίσει το σχέδιο ΠΑΟ-Γουέμπλεϊ-1971! Στις 14:23 ο διαιτητής εξήλθε από το ξενοδοχείο. Έκανε πανάκριβα ψώνια στο Κολωνάκι και πλήρωσε με ένα τσεκ το οποίο, ο Αρκουλής-007 ανακάλυψε ότι εξαργυρώθηκε το καλοκαίρι σε Τράπεζα της Ελβετίας από τον ίδιο τον Ασλανίδη, ο οποίος διατηρούσε εικονικό τραπεζικό λογαριασμό με το ψευδώνυμο Vazelas Verde de la Grecia. Ο λογαριασμός αυτός περιείχε όλα τα κονδύλια που δαπανήθηκαν για εξαγορές διαιτητών και παικτών καθώς και τους μισθούς για όλους τους μυστικούς πράκτορες από τα προκριματικά του ΠΑΟ μέχρι και το Γουέμπλει! Μετά τα ψώνια, τον Ισπανό διαιτητή τον μετέφερε ταξί που ήταν παραλλαγμένο από τη μυστική αστυνομία από το Κολωνάκι στον Ιππόδρομο Φαλήρου. Τα στοιχεία του ΤΑΧΙ τα ομολόγησε ο Καραβάγγος και είναι στη διάθεση της Ασφάλειας.
Στο τέλος της τρίτης ιπποδρομίας, ο Καραβάγγος, πήρε από τον ίδιο τον Ασλανίδη, που είχε μεταμφιεστεί σε γριά ζητιάνα (άλλοι ισχυρίζονται ότι είχε μεταμφιεστεί σε γνωστό Πακιστανό μεγιστάνα, αν και ο Αρκουλής-007 έχει αποδείξεις που υποστηρίζουν την εκδοχή της ζητιάνας), βάζοντας εν τω μεταξύ στο Υπουργείο του να τον αντικαθιστά ο σωσίας του που είχε έρθει με ιδιωτική πτήση της Ολυμπιακής που ναύλωσε ο Ωνάσης από τις ΗΠΑ και τη CIA του Henry Kisinger, που επίσης υποστήριζαν τη Χούντα, σύριγγα των 10 κυβικών εκατοστών που περιείχε το 1% καροτένιο που είχε φέρει από την Ισπανία μετά τη συνάντηση με τους εραστές στη γιάφκα της Σιέρα Νεβάδα στον «Ταύρο τη Μαδρίτης». Ο Καραβάγγος έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Άνοιξε λάκκο και μέσα ανάμιξε σε ένα κουτάλι που είχε αγοράσει την προηγούμενη Κυριακή από πλανόδιο λαχειοπώλη από το Μοναστηράκι, τη δική του ουσία με το 4% με την ουσία του Ασλανίδη με το 1% και έφτιαξε το μείγμα 5%! Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αρκουλής-007, που εκείνη την εποχή δεν ασχολούνταν καθόλου με τα Αθλητικά γιατί έγραφε την Ιστορία του Θρύλου των Ελληνικών γηπέδων, είχε παραξενευτεί εκείνη την Κυριακή που ένας λαχειοπώλης πουλούσε λαχεία και ένα κουτάλι! Το κουτάλι εκείνο αυτό ήταν τελικά και το μεγάλο λάθος της χούντας και του Παναθηναϊκού και που οδήγησε το δαιμόνιο Αρκουλή-007 στο ξετύλιγμα του μυστηρίου μετά από 30 χρόνια!

Από εκεί και μετά, όλα έγιναν σύμφωνα με το σχέδιο της χούντας της Ελλάδας και της Ισπανίας. Ο Καραβάγγος έκανε την ένεση με το μίγμα 5% στον Έλεγκαν Μπόι και έτσι ο ίππος που ήταν φαβορί έχασε για κλάσματα του δευτερολέπτου την κούρσα από την Πράσινη Σπίθα, στην οποία ποντάρισε ο Καραβάγγος μετά το ντοπάρισμα Γκανιάν και Φορ Καστ για λογαριασμό του Ισπανού Διαιτητή! Ο Αρκουλής-007 έχει κασέτες, για των οποίων το περιεχόμενο έχει προ πολλού ενημερώσει τον Αρχηγό των Ειδικών Ανακριτικών Δυνάμεων και Πρόεδρο του Ολυμπιακού και φυσικά προτίθεται να καταθέσει και στη Δικαιοσύνη, με συνέντευξη του υιού του Έλεγκαν Μπόι, που τώρα τρέχει που στο νέο Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου με αναβάτη τον Καραμπεμπέ! Ο υιός-ίππος του απεκάλυψε ότι πράγματι ο πατέρας του είχε ντοπαριστεί από τον Καραβάγγο την παραμονή πριν από τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα! Ο διαιτητής, το βράδυ πριν τον αγώνα, στο εστιατόριο που έφαγε, δεν παρήγγειλε αυγά φλαμπέ αλλά αυγά πανέ, που σήμαινε και την αποδοχή της δωροδοκίας. Ο Άρκουλης-007 έχει καταγράψει με το δημοσιογραφικό του μαγνητόφωνο εκείνη την παραγγελία του Ισπανού διαιτητή! Το σήμα της παράξενης παραγγελίας το μετέδωσαν στις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας και της Ισπανίας τα γκαρσόνια του εστιατορίου, που ήταν επίσης πράκτορες της ΚΥΠ με μετεκπαίδευση στη Μαδρίτη, μιας και ο διαιτητής δεν μιλούσε Ελληνικά. Οι πράκτορες ενημέρωσαν το ίδιο βράδυ στις 23:47 με μυστικές αποστολές τον Φέρεντς Πούσκας και τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να αρχίσει πλέον να σκέφτεται τον τελικό, μιας και ο ημιτελικός ήταν ήδη κερδισμένος!
Ο Καραβάγγος στην ομολογία του απεκάλυψε ότι ο διαιτητής είχε εντολή να συνεχίσει το παιχνίδι μέχρι να βραδιάσει, και εάν το αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοϊκό, ο δήθεν τεχνικός του σταδίου αλλά στην πραγματικότητα αρχιηλεκτρολόγος πράκτορας της ΚΥΠ είχε διαταγή να σβήσει τα φώτα και μέσα στο σκοτάδι ο Παναθηναϊκός να πετύχαινε όσα γκολ ήθελε για να προκριθεί και ο διαιτητής να τα κατοχύρωνε φυσικά, κάτι που όμως δεν χρειάστηκε μιας και ο διαιτητής έκανε καλά τη δουλεία του με το φως της ημέρας. Το σβήσιμο των προβολέων στη Νέα Φιλαδέλφεια μερικά χρόνια αργότερα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι εκείνη η τεχνική δολιοφθοράς και αλλοίωσης του αποτελέσματος ήταν στη διάθεση του Παναθηναϊκού εκείνο το βράδυ του ημιτελικού με τον Ερυθρό Αστέρα, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι ήταν δοσμένο από το προηγούμενο βράδυ! Μία πληροφορία που θα σοκάρει την κοινή γνώμη, εάν αποδειχτεί αληθινή για την οποία ο Αρκουλής-007 είναι απολύτως βέβαιος και σύμφωνα με τις καλά πληροφορημένες πηγές ομολόγησε σήμερα το απόγευμα και ο τρομοκράτης Καραβάγγος, είναι ότι η χούντα είχε επιστρατεύσει συνάδελφο του γνωστού υπνωτιστή Πιτ Παπαδάκου ο οποίος, εάν το παιχνίδι δεν αποδεικνύονταν θετικό για τον Παναθηναϊκό, θα επιχειρούσε ομαδικό υπνωτισμό των παικτών του Ερυθρού Αστέρα στο 89ο λεπτό του αγώνα! Ο Ταξίαρχος Άρκουλης-007 έχει στη διάθεση του το εισιτήριο του υπνωτιστή συναδέλφου του Πιτ Παπαδάκου.
Με την ομολογία του Καραβάγγου το μυστήριο φαίνεται να επιτέλους ξεδιαλύνεται. Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αναφέρουν ότι μία από τις Θύρες στο υπερσύγχρονο νεότευκτο στάδιο Κοκαλισκάκη που χτίστηκε με δωρεά της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Ελληνικού Λαού ως προσφορά στις μεγάλες αθλητικές υπηρεσίες που ο Θρύλος των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών γηπέδων μας έχει προφέρει, θα ονομαστεί Θύρα «Γεωργίου Άρκουλη του Παναθηναϊκοτροπαιοφόρου του Γαβροβλίτη»! Ο δε δήμαρχος του Δήμου Ολυμπιακού κος Αγραπίδης, μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου επί των Πολιτιστικών κου Μητροπούλου, θα τιμήσει σε μεγάλη εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο το Ταξίαρχο Αρκουλή με το «Μετάλλιο του Γάρβου της Τιμής», που αποτελεί και την ανώτατη διάκριση ήθους και τιμής της πόλης του Ολυμπιακού...................
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. Tassos Είπες το΄να, είπες τ΄άλλο... 10/6/2004 4:38:40 μμ
. . GOLADAS ........................ 11/6/2004 7:33:13 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099