ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 6/11/2003 4:23:54 μμ
Τίτλος Εδώ είμαστε πάλι
Κείμενο Αγαπητέ GDELTA
Απαντώ μόνο σε λεπτομέρειες που χρειάζονται διευκρίνιση, γιατί, επί της ουσίας, αυτά που γράφεις έχουν εκφρασθεί και από άλλους εδώ μέσα πρωτύτερα και έχουν ήδη απαντηθεί εξ' ολοκλήρου. Πάμε λοιπόν.
1) Έγραψες "Κάποιος από εδώ (ο Τάσσος μάλλον;;) έγραψε πως ο ίδιος ο Οδυσσέας είχε δηλώσει πως η παρτίδα του είναι η Αλβανία και πως δε θα νοιώσει ποτέ Έλληνας".
Αντιθέτως εγώ είπα "Παραδέχτηκε ότι είναι Αλβανός και αισθάνεται υπερήφανος για αυτό(και καλά κάνει), είπε ότι θέλει να γίνει Έλληνας γιατί θα δουλέψει εδώ και όχι από αισθήματα ελληνοφροσύνης,...". Μη βάζεις λοιπόν λόγια στο στόμα μου(αδόκιμη η εκφραση για φορουμ ε?) που δεν είπα. Αν μετά από 5 χρόνια μας πει ότι νιώθει Ελληνας και όχι Αλβανός, προς το παρόν δε με νοιάζει. Το σήμερα με ενδιαφέρει.
2) Είσαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει καλά για το αλβανικό έπος και λες αυτά που λες? Στο τέλος θα μας πεις ότι και στην Αλβανία κάναν επεκτατικό πόλεμο οι εθνικιστές. Οι πρώτες ιταλικές μεραρχίες, που είχαν πάρει ήδη θέση μάχης πριν πει το ΟΧΙ ο Μεταξάς, είχαν φτάσει μέχρι και τα πρώτα χωριά της Πίνδου πριν αποκρουσθούν. Επιπλέον, τμήμα της ιταλικής οπισθοφυλακής, αποτελείτο από σώματα του αλβανικού στρατού, που στην αρχή είχε κατακτηθεί από τους Ιταλούς και εν συνεχεία υπεγραψε συνθήκη συμμαχίας μαζί του, αποβλέποντας προφανώς σε οφέλη επι του ελληνικού εδάφους. Άρα η Ελλάδα σαφώς και βρισκόταν σε άμυνα εναντίον και των Αλβανών, μην προσπαθείς να μας βάλεις να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Εκτός, όμως, όλων αυτών, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. Ισως γιατί οι "φασίστες " της εποχής, δεν είχαν σκεφτεί ότι ο ΜΑΚΡΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ελληνικός πληθυσμός της περιοχής μπορεί να ζήσει εκεί πέρα εφαρμόζοντας μια πολυπολιτισμική κοινωνία ρε γαμώτο, οπότε τι τις θέλαμε τις απελευθερώσεις, ε?
3) Ναι, υπάρχει η Χρυσή Αυγή. Το κατά πόσο φασιστική είναι, συγκρινόμενη με άλλες ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ οργανώσεις, άσε να το κρίνει ο καθένας μας (μη με πεις πάλι χρυσαυγίτη, ταχουμε ξαναπει ότι δεν είμαι). Εγώ έχω να ρωτήσω το εξής. Ωραία, έστω ότι η Χ.Α. είναι φασιστική. Το Κοινωνικό Φόρουμ τι είναι? Το Δίκτυο τι είναι? Ολα τα παρακλάδια τους που έχουν εξελιχθεί σε επίσημους υπερασπιστές της τρομοκρατίας και των εκτελέσεων στην Ελλάδα τι είναι? Όλοι αυτοί που για να εκφράσουν τα προεφηβικά και μετ'εφηβικά τους κόμπλεξ τα κάνουν γης μαδιάμ τι είναι? Πόσο φασιστικό είναι για όλους τους υπόλοιπους πολίτες να μη μπορούν να βγουν έξω από τα σπίτια τους, ή να βλέπουν να αφήνονται ελεύθεροι την ίδια μέρα, αυτοί που κατέστρεψαν τις περιουσίες τους για να μη στενοχωρηθεί το Κοινωνικό Φόρουμ? Και χωρίς να αποζημιώνονται? Πόσο φασιστικό είναι μερικοί που δε γεμίζουν ούτε ταξί να μη σ'αφήνουν να πας στη δουλειά σου ή στην οικογένειά σου, γιατί θελουν να διαδηλώσουν τα παιδιά για τους 7 "ήρωες" της Θεσσαλονίκης? Μη με βάζεις λοπόν να μπω σε αυτή την κουβέντα.
4)Στο θέμα της Θέρμης, πάλι παραπληροφορείς. Κατ' αρχήν το λεωφορείο δεν είναι αστικό. Είναι mini bus του Δήμου που εξυπηρετεί αποκλειστικά εργαζομένους, ιδιαίτερα αυτούς που μένουν σε απομωμωμένα μέρη και γυρνάνε σπίτι τους βράδυ. Επίσης, δεν υπάρχει γενική απαγόρευση για ξένους, αυτοί που εργάζονται και έχουν τα αντίστοιχα χαρτιά με τους Ελληνες μπαίνουν. Αυτά τουλάχιστον δήλωσε ο δήμαρχος στην ΕΤ3. Δε μπαίνουν όσοι, προφανώς, επιθυμούν τζάμπα μετακίνηση και δεν έχουν καμία σχέση με την παραπάνω διαδικασία. Και τέλος, απ 'ότι είπαν τα ρεπορτάζ τουλάχιστον, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων συμφωνεί με το μέτρο, προφανώς γιατί...αποτελούν ακόμα ένα προπύργιο ρατσισμού και εθνικισμού, μετά από αυτούς της Μηχανιώνας, οι οποίοι, σημειωτέον, σε εθνικές εκλογές ψηφίζουν κατά κανόνα ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ κατά μεγάλη πλειοψηφία.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos Συνέντευξη στο E 11/11/2003 7:55:49 πμ
. Tassos Εύγε τέκνον μου... 7/11/2003 8:06:21 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099