ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 11/11/2003 2:56:11 μμ
Τίτλος Για να το κλείσουμε...
Κείμενο ...μια που νομίζω ότι και οι δυο εκθέσαμε τις απόψεις μας και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Αν νομίζεις όμως ότι όσα λέω είναι για το θεαθήναι, λυπάμαι για την ώρα που έχω αφιερώσει να σου απαντάω. Ελπίζω να εννοούσες κατι άλλο, αλλιώς μάλλον δεν αντέχεις στην ανταλλαγή των επιχειρημάτων.
Για να τελειώνουμε λοιπόν. Εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ ότι κάθε κόμμα προσπαθεί με όλους τους τρόπους να επικρατήσει και αυτό δε συμβαίνει τώρα, ανέκαθεν συνέβαινε και όχι μόνο στη χώρα μας. Το να τους ομαδοποιείς όλους όμως χωρίς διακρίσεις οφείλεται κατ' έμέ σε 2 λόγους. Είτε το κάνεις εσκεμμένα γιατί συμφέρει τις ιδεολογικές σου προτιμήσεις, κάτι που δεν πολυπιστεύω. Είτε είσαι και εσύ ένας από τη μεγάλη πλειοψηφία των νέων ανθρώπων που, δυστυχώς, έχουν πέσει στην παγιδα που αριστοτεχνικά έστησε το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, εναντίον Αριστεράς και Δεξιάς, "έλα μωρέ, όλοι ίδιοι είναι, πού ν'αλλάζουμε τώρα, κοίτα εσύ την πάρτη σου και μη σ'ενδιαφέρει ποιος θα βγει, και τι έγινε?".
Ε λοιπόν όχι. Δεν είναι έτσι. Οτι κανένας τους δεν είναι άγγελος είναι σίγουρο. Αλλά και ότι δεν είναι όλοι το ίδιο απατεώνες και δημαγωγοί, είναι επίσης σίγουρο. Στη ζωή, άρα και στην πολιτική, δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Καιρός να τους το κόψουμε το παραμύθι, γιατί αλλιώς, και εμείς και η Αριστερά ρίχνουμε νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ. Για μένα τουλάχιστον, χίλιες φορές να είναι κάποιος ακροαριστερός σε ιδεολογία και να προσπαθεί για την επικράτησή της, ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ, παρά ναχει την παραπάνω στάση. Και αυτό συνδέεται και με τα ολόσωστα επιχειρήματά σου για τα εθνικά θέματα. Σαφώς και δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Αυτό όμως δε συνέβαινε πάντοτε. Άρα κάποιους τους συμφέρει ναναι ο λαός και ιδιαίτερα οι νέοι, σε αποχαύνωση ιδεολογική, ηθική ή κυριολεκτική. Δε συνεχίζω άλλο. Ταχω ξαναπεί παλαιότερα και εδώ μέσα, προσπαθώντας να αποδείξω ότι αρκετά, φαινομενικά, άσχετα πράγματα είναι ολόκληρη αλυσίδα.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Αλέξης ... 11/11/2003 6:12:36 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099