ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 14/11/2003 1:02:14 μμ
Τίτλος Αγαπητή Άννα
Κείμενο Πρώτα απ' όλα θέλω να σου πω ότι για το θέμα της ομοφυλοφιλίας σαν θεωρία, δεν ασχολήθηκε κανείς. Το θέμα του forum είναι το τι έδειξε η τηλεόραση. Εντούτοις, έχω αφήσει κάποια σημάδια που δείχνουν τη θέση που έχω για τις (και καλά) "παραβατικές" συμπεριφορές. Κανένα πρόβλημα απέναντί τους, εφόσον δε δημιουργούν πρόβλημα σε μένα και εφόσον δεν επιχειρείται (γενικά, όχι μόνο η ομοφυλοφιλία... και τα ναρκωτικά και η αναρχία κλπ.) να μου επιβληθούν.
Για το τι πρέπει να δείχνει η τηλεόραση, νομίζω ότι κάπου πρέπει να διακρίνουμε το ρόλο της τηλεόρασης : είναι μέσο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, όχι μέσο υποβολής ιδεολογίας και αναπαραγωγής προτύπων. Πιστεύω ότι ο τρόπος που λειτουργεί η τηλεόραση στην Ελλάδα σήμερα μόνο ενημέρωση και ψυχαγωγία δεν προσφέρει. Μπορεί να μας "χαρίζει" ένταση, αντανακλαστική κατάσταση, πρότυπα συμπεριφοράς, (υπο)κουλτούρα, υποκρισία, αλλά ψυχαγωγία επ' ουδενί. Και ναι, αναφέρομαι κυρίως στην τηλεόραση, παρότι και ο έντυπος Τύπος δεν τα καταφέρνει και ιδιαίτερα καλά. Το ραδιόφωνο πιστεύω ότι είναι σε πιο φυσιολογική κατάσταση.
Τέλος, επειδή έχω σπουδάσει Στατιστική και συνεπώς Δειγματοληψία, μη με φρίξεις (πλάκα σου κάνω, μην παρεξηγηθείς) άλλη φορά με θέματα ακροαματικότητας. Πιστεύω να ξέρεις για την ακρίβεια των μετρήσεων, ποσώ μάλλον για τη στατιστική τους αξιοπιστία και ερμηνευτικότητα.
Όσο για το θέμα της ΝΕΤ, να θυμάσαι κάτι (και θα ήταν καλό να το επεξεργαστούμε γενικά σαν άνθρωποι) : ουκ εν το πολλώ το ευ ή αλλιώς πολλές φορές ο σωστός είναι αυτός που πάει κόντρα στο ρεύμα. Κι ο νοών νοείτο.

Φιλικά
Κωστάκης
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. bananna Σύντομα 14/11/2003 1:20:09 μμ
. . Kostakis Και κλείνοντας... 14/11/2003 1:47:38 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099