ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 14/11/2003 2:30:43 μμ
Τίτλος Πάμελοιπόν πάλι για να βγει νόημα...
Κείμενο Πρώτα από όλα άλλο το να κάνεις γυμναστική με βάρη, άλλο το να χεις μούσκουλα Σβαρτζενέγκερ κι άλλο το να βαράς το σύντροφό σου. Το ότι μπορεί να έχει το ίδιο χόμπυ ο σύντροφος δε μου λέει κάτι.
Μη στέκεσαι στους άντρες που δε σέβονται τον εαυτό τους, άρα δε σέβονται όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά ούτε και τους άλλους άντρες γύρω τους. Μη μου μιλάς για άντρες που δέρνουν τις γυναίκες τους για το κάθε τι (δε λέω να υπάρχει σοβαρός λόγος, που και πάλι εγώ δε θα χτυπούσα γυναίκα, αλλά υπάρχει το ελαφρυντικό της εκτός ελέγχου συμπεριφοράς όταν εκείνη σου πετάει βάζα...χαχαχα), μη μου μιλάς για άντρες που τη γυναίκα την άποκαλούν "μωρή". Μη μου μιλάς για προϊσταμένους κομπλεξικούς, γιατί υπάρχουν και γυναίκες προϊστάμενοι (αν και - αδίκως - λιγότερες), που βγάζουν τα απωθημένα τους ομοίως. Μη μου μιλάς για μισθολογικές ανισότητες, ούτε για χουφτώματα. Όταν μιλάω για άντρα ή γυναίκα, ξεκινάω από το ότι θα είναι άνθρωπος, όχι δίποδο ζώο. Να μου μιλάς συνεπώς σε αυτό το επίπεδο.
Το "ειχε περιεργες αντιληψεις για τον ρολο μου κι εφαγε ενα ταψι με κοτοπουλοπτερουγα στο κεφαλι" είναι ανεπαρκές. Τι αντιλήψεις είχε; και σαν ώριμη γυναίκα αυτή ήταν η λύση που έδωσες; αυτή μόνο απέμενε εν τέλει; ας σηκωνόσουν να φύγεις από κείνον, καλή μου.
Σε μία ισορροπημένη κατάσταση, φρασεολογία τύπου "επιβάλλω την ισότητα" δεν υπάρχει, καλή μου Μαριλένα. Αντ' αυτής προτιμώ την φράση "αντιλαμβάνομαι και προνοώ για την ισότητα". Προσοχή όμως, γιατί η έννοια της ισότητας έχει κάποια σημεία που σηκώνουν ανάλυση για το πως κανείς τα αντιλαμβάνεται.
Δε σε κατηγορώ για τις σεξουαλικές σου επιταγές. Δε με ενδιαφέρουν στο κάτω της γραφής, καλή μου. Το αν οι 5 πόντοι αρκούν ή όχι, άσε να έχω τις επιφυλάξεις μου από άλλες παρόμοιες συζητήσεις με κοπέλες. Όπως επίσης το αν αρκεί ένα στήθος μικρό ή ένα μέτριο σώμα. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας, αλλά τη στιγμή που ποθούμε δεν τα υπολογίζουμε... και καλά κάνουμε.
Τέλος, θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσεις τις δύο τελευταίες γραμμές του κειμένου σου : "Κυκλοφορουν και αντρες, ετσι προς πληροφορηση, οι οποιοι οι ιδιοι δεν καθονται να τους δωσεις μπονους!!!! Ο πολυς σεβασμος μας εχει φαει. Θεωρητικα ολα ευκολα ειναι. Πρακτικα ομως...". Που απευθύνονται και γιατί τοποθετούνται εδώ. Θα περιμένω να μου το απαντήσεις, για να τοποθετηθώ αναλόγως.

Κωστάκης
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Μαρλεν Επιβολη 14/11/2003 5:14:47 μμ
. Μαρλεν Αντε να δουμε 14/11/2003 3:02:50 μμ
. . Kostakis Πολύ σωστή η αντίδρασή σου... 14/11/2003 3:30:12 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099