ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 26/11/2003 3:49:34 μμ
Τίτλος Σαφώς και δεν πρόκειται να γίνει χαμός
Κείμενο Μαρλενάκι μου δυστυχώς θα απογοητευθείς αν περιμένεις καβγά, προς το παρόν τουλάχιστον.
Πρώτον, γιατί εξακολουθώ να έχω πολύ δουλειά και ίσα ίσα που προλαβαίνω να ανοίξω τα mail μου, όχι εδώ να γράψω. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να είμαι πιο χαλαρός.
Δεύτερον γιατί ο φίλος Μελιγαλάς, προς το παρόν, όχι μόνο δεν εκφράζει καμία θέση αλλά ούτε αρνητικά δε μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί. Εγώ Μαρλενίτσα μου δε συνηθίζω να "τσακώνομαι" ούτε με τον κάθε είδους "αντί", ούτε πολύ περισσότερο με κάποιον που δεν εκφράζει επιχειρήματα, αλλά ειρωνείες αβάσιμες και όχι ιδιαίτερα επιτυχημένες θα έλεγα. Παρόλ' αυτά του δίνω το χρόνο να κοιτάξει καλύτερα τα γραπτά μου απ'όλα τα forum και να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για τα πιστεύω μου, πριν ασκήσει το δικαίωμα της κριτικής του.
Και τρίτον γιατί, ακριβώς επειδή δεν φρόντισε να διαβάσει πριν γράψει ό,τι έγραψε, νομίζει το παληκάρι ότι έχω πρόβλημα με τις ταμπέλες. Αντιθέτως, εγώ έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα, ότι δε με νοιάζει πως θα με αποκαλέσει ο καθένας. Αν από αυτά που λέω εξάγει το συμπέρασμα ότι είμαι ναζιστής, χουντικός, φασίστας κλπ αποδέχομαι όλους τους χαρακτηρισμούς, μην επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστικός. Το τι εκπροσωπώ εγώ και το ψευδώνυμό μου κι αυτά ταχω ξαναγράψει, όποιος θέλει να πάει να τα διαβάσει.
Η αλήθεια όμως είναι ότι για το ποιοι είναι πραγματικά δημοκρατικοί και προοδευτικοί και ποιοι είναι κατ' όνομα έτσι και στην πράξη αρχιφασίστες, μιλάνε τα γεγονότα, οι πράξεις και τα επιχειρήματα του καθενός από εμάς. Και δυστυχώς για μερικούς, όπου ξεκινούν τα γεγονότα και τα επιχειρήματα πέφτουν και οι μάσκες.
Φιλάκια!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Αλέξης Τα πιστόλια μέσα... 26/11/2003 8:14:36 μμ
. . bananna Όποιος ψάχνεται σκοντάφτει 27/11/2003 10:50:27 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099