ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας bananna
Αποστολή 6/2/2004 2:20:56 μμ
Τίτλος Σωστά, όμως...
Κείμενο Ορθά μίλησες Μάρλεν, δεν έχω να αντιτάξω τίποτα σε αυτά που λές, εγώ όμως άλλα κατάλαβα απο τα λεγόμενα του Τάσσου (ή άλλα ήθελα να καταλάβω).
Το πρόβλημα είναι το αντρικό και γυναικείο μοντέλο που προβάλεται σαν ιδανικό και επιτυχημένο από τα media (ε, Τάσσο?). Λείπω και εγώ πολύ καιρό απο την Ελλάδα, αλλά ακούω οτι ακόμα και στα σχολεία το Cosmopotitan και αντίστοιχες φυλλάδες γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, γεμίζοντας τα μυαλά του γυναικείου αναγνωστικού κοινού με αηδίες. Καλά και εγώ σαν κοριτσάκι διάβαζα super Κατερίνα, αλλά το πολύ - πολύ να είχε οδηγίες για το πως να κατακτήσετε έναν Υδροχόο, δεν κυκλοφορούσαν άρθρα του στυλ "τράβηξέ του τα μπαλάκια κι αναψέ του τα λαμπάκια". Τα πρότυπα που προβάλλονται είναι ακριβώς αυτά που αναφέρει ο Τάσσος και οι μέσες συζητήσεις έχουν σαν κύριο θέμα που θα βρούμε χαμηλοκάβαλο παντελόνι για να φαίνεται απο μέσα το εσώρουχο (οχι οτι περίμενα να συζητάνε για τον ΕΑΜ). Οι προσλαμβάνουσες που έχει ο μέσος Έλληνας εκεί οδηγούν το επίπεδό του...
Προσωπική μου γνώμη είναι οτι όλα αυτά ξεκίνησαν από τις αμερικάνικες ταινίες - ο άνθρωπος είναι μιμητικό ον και ο εγκέφαλος δεν έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει το πλασματικό από το πραγματικό (υποσυνείδητα τουλάχιστον). Το θέμα είναι να ανοίξουμε τα μάτια μας και να κοιτάξουμε λίγο πιο πέρα απο την οθόνη της τηλεόρασης μπας και καταλάβουμε τι μας γίνεται.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Μαρλεν Οσα δεν φτανει η αλεπου... 9/2/2004 1:08:41 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099