ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας adampap
Αποστολή 24/3/2005 5:39:48 πμ
Τίτλος Ημέρα Θεάτρου
Κείμενο Ημέρα «Θέατρο στο Σχολείο» - 28 Μαρτίου 2005

Στείλε ένα μήνυμα!

Αγαπητοί φίλοι, το «θέατρο στη εκπαίδευση» είναι από χρόνια διεθνώς αποδεκτό ως ένα ιδιαίτερο πεδίο έρευνας, εφαρμογής και αξιοποίησης της θεατρικής τέχνης, τόσο για την επίτευξη διδακτικών και παιδαγωγικών στόχων όσο και για την αισθητική καλλιέργεια των μαθητών.

Όπως ήδη ξέρετε, για εφέτος η Δευτέρα 28 Μαρτίου θα είναι «Ημέρα για το Θέατρο στο Σχολείο». Την ημέρα αυτή οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων θα μπορούσαν, εφόσον το επιθυμούν, να αφιερώσουν λίγο χρόνο σε μικρής κλίμακας δραστηριότητες προβάλλοντας την αξία και τη χρησιμότητα του θεάτρου και των άλλων παραστατικών τεχνών στην εκπαίδευση (εκτενέστερη ανακοίνωση υπάρχει στην ιστοσελίδα www.TheatroEdu.gr).

Είναι ωραίο να μην αισθανόμαστε μόνοι σε αυτή την προσπάθεια... Καλούμε λοιπόν όλους τους εκπαιδευτικούς ή φίλους που εργάζονται για τη συνάντηση της θεατρικής τέχνης με την εκπαίδευση, να στείλουν ένα σύντομο μήνυμα, μια σκέψη, μια ευχή, μια φωτογραφία που θα ήθελαν να μοιραστούν με εμάς. Όλα τα μηνύματα θα πρέπει να φτάσουν στο email: theatro@theatroedu.gr και θα εμφανιστούν σε ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα μας www.TheatroEdu.gr από σήμερα μέχρι και 28 Μαρτίου.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099