ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Σχέδιο Ανάν home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Αλέξης
Αποστολή 23/4/2004 2:58:16 πμ
Τίτλος Έχει και άλλα
Κείμενο 4) Ο ΟΗΕ έχει εκδόσει 50 ψηφίσματα κατά της εισβολής και της παράνομης κατοχής. Ο εποικισμός θεωρήται έγκλημα πολέμου κατά την χάρτα δικαιωμάτων του. Όλοι έχουν δικαίωμα για στέγη και περιουσία κατά την χάρτα δικαιωμάτων του.

5) Η Τουρκία τόσα χρόνια θεωρούσε οτι το Κυπριακό λύθηκε το 1974 και ξαφνικά, εμπρός στην πιθανότητα η Κύπρος να θέσει βέτο στα ευρωπαϊκά όνειρά της επιζητά λύση. Βούρ στον ευρωπαϊκό πατσά ή στο ευρωπαϊκό σνίτσελ!

6) Τριάντα χρόνια οι Αγγλοαμερικανοί χαϊδεύουν την Τουρκία και αλλοιθωρίζουν μπροστά στα διαπραγματευτικά όχι του Ντεκτάς. Τώρα που τα πράγματα δυσκολέυουν στη Μέση Ανατολή πάνε πατ κιουτ να μεταθέσουν το πρόβλημα στο μέλλον και όχι να το λύσουν πιέζοντας αφόρητα τα θύματα εξισώνωντάς τους με τους θύτες.

7) Πρόκειται για πολιτική ανικανότητα της ΕΕ να επιβάλει λύση ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ. Εξαιρώντας έστω για 19 χρόνια το κεκτημένο στην Κύπρο προκαλεί νομικό προηγούμενο καθώς οποιοσδήποτε θα μπορεί να επικαλεστεί το κυπριακό παράδειγμα σε περίπτωση εθνικής του αλλοίωσης όπως π.χ. η Εσθονία με το 30% των Ρώσων κατοίκων της.

8) Η λυσσώδης αντίδραση των Αγγλοαμερικανών και η αποτυχία τους στο Συμβούλιο Ασφαλείας παρόλες τις ευλογίες του Γ.Γ του ΟΗΕ αν μη τι άλλω δημιουργεί την εντύπωση οτι ο ΟΗΕ είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια φενάκη και το καταλληλότερο υποχείριο των ορέξεών τους.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099