ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Μετά τους Ολυμπιακούς home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 22/9/2004 2:52:10 μμ
Τίτλος Να το βουλιάξουμε!
Κείμενο Νομίζω ότι πρέπει να το βουλιάξουμε το καράβι και να αγοράσουμε κανένα καινούριο, σύγχρονο και πιο γρήγορο σκάφος.
Όσο προσπαθούμε να μπαλώσουμε τις τρύπες που έχει στα ύφαλα, να κάνουμε ρεκτιφιέ στη μηχανή και να ταπώνουμε τους σωλήνες, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να κολλήσουμε τα πιεσόμετρα και να σπάσουν τα καζάνια... Και επι πλεόν θα μας κοστίσει και ο κούκος αηδόνι!
Προσωπικά θα περίμενα μετά την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και με την αποδοχή που φαινόταν να έχει η Κυβέρνηση, να αναδιοργανώσει εκ βάθρων πολλές από τις παραδοσιακές εστίες γραφειοκρατείας, κομματισμού, κωλυσιεργίας και μόλυνσης στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Φαίνεται όμως, ότι σε αυτή τη χώρα δεν κυβερνούν οι πολιτικοί, αλλά όλοι οι υπόλοιποι (μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες, συνδικάτα, κομματόσκυλα).
Εδώ μιλάμε για 15 μέρες για το ποιος τηλεφώνησε σε ποιον και ποια ώρα, ενώ υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά θέματα... Τα ελικόπτερα πέφτουν, τα πλοία βουλιάζουν, τα μηχανάκια τρακάρουν και τα αυτοκίνητα πέφτουν στην κίνηση. Και μετά πεθαίνουμε. Shit happens! Η μιζέρια όμως είναι πολύ κακό πράγμα. Προς στιγμή είχα αρχήσει να πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να την ξεπεράσουμε. Φευ!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. skotro Ποιος φταίει 22/9/2004 4:50:46 μμ
. . ttask Ελα ντε! 28/9/2004 12:17:03 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099