ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2005 και δώθε home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 13/5/2005 3:56:00 μμ
Τίτλος Δεν το πιστεύω
Κείμενο Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η διοίκηση θα κάνει τη γκάφα να μην κρατήσει το Ζιο για ένα ή και δυο ακόμα έτη. Ιδιαίτερα μετά τον καρκίνο που βγάλαμε με τον Οκκά όλο το χρόνο και τον ξεροκέφαλο Ντούσαν να βάζει το Ζιο σπάνια, να του κάνει καψόνια όπως όταν τον έβαλε αλλαγή στο 90 με τη Σοσώ, και να τον βάζει να παίζει ... αμυντικό χαφ που λέει ο λόγος ή και στα πλάγια λες και είναι 18 χρονών.

Πιστεύω ότι οι φήμες που βγήκαν τις τελευταίες μέρες ήταν για να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσεις του κόσμου και ίσως να βγει ήρωας ο Πρόεδρος στο τέλος που θα κάνει το χατήρι του κόσμου και θα τον κρατήσει, με σαφώς μειωμένες αποδοχές.

Κατά τα άλλα βέβαια αυτό που θέλουμε είναι προπονητή, που να όχι μόνο γνωρίζει το σπορ, αλλά και να εμπνέει σεβασμό και να μην έχει προκαταλήψεις. Δυστυχώς η επάνοδος Ντούσαν δεν δικαίωσε. Μακάρι να είχε μείνει ο Προτάσοφ (που πήγαινε καλά και έκανε απλώς μια γκάφα με στην Ιταλία και τον πήρε η κάτω βόλτα) ή ο Αλέφαντος (που έχει και πολιτιστικό ενδιαφέρον) από πέρισυ.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099