ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2005 και δώθε home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας stefanos
Αποστολή 16/6/2005 11:48:08 πμ
Τίτλος σύγχυση...
Κείμενο
μπερδεύεις τα 500 (πολλά λέω) άτομα που δημιουργούν τα προβλήματα στην ομάδα δηλ. τους γνωστούς τραμπούκους που μας κόστισαν 10 αγωνιστικές φέτος με τα 7000 άτομα που βρίσκονται σε κάθε παιχνίδι στη θύρα 7. Αυτοί δεν είναι κατευθυνόμενοι από κανένα τσουκαλά και σίγουρα όχι από όλον τον αθλητικό τύπο που είναι εναντίον μας.

Δεν πρόσεξες ότι είπα ΟΛΟ το γήπεδο φώναζε στο μπάγεβιτς για αλλαγή, όχι οι τσουκαλάδες. Και τέλος πάντων δεν πρόκειται να κάτσω να συζητήσω το αν κοιμάται ο μπάγεβιτς στον πάγκο, υπάρχουν κάποια πράγματα βασικά στα οποία πρέπει να συμφωνούμε αν είναι να προχωράει η συζήτηση. Είναι το παράπονο των οπαδών όλων των ομάδων που κοουτσάρισε.

Χίλιες φορές προτιμώ τον τσουκαλά να βγαίνει και να λέει τις μ*&%$;ς του από τους λεγόμενους "αθλτικογράφους" που θέλουν το καλό του ολυμπιακού.
Επίσης, πιστεύω ότι εγώ που πηγαίνω κάθε κυριακή στο γήπεδο έχω περισσότερο λόγο να μιλήσω για τα θέματα της ομάδας από τον οποιοδήποτε άλλο που λέει ότι είναι ολυμπιακός όπως λέμε ότι μας αρέσει το παστίτσιο. Ούτε πρόκειται να κάτσω να εξηγήσω σε τέτοια άτομα γιατί ο μπάγεβιτς μας κοροϊδεύει τόσο καιρό και γιατί όλες οι εφημερίδες τον υποστηρίζουν. Ξέρεις γιατί; Γιατί πάνω στο πεντάλεπτο θα έχει βαρεθεί και καλά θα κάνει. Επειδή εμένα όμως με ενδιαφέρει λίγο περισσότερο η ομάδα μου θα το ψάξω λίγο παραπάνω.
αυτά τα 4 εκατομμύρια οπαδών καλό είναι αλλά για ακαδημαϊκές συζητήσεις, εμένα με ενδιαφέρει πόσοι είναι τα μέλη, πόσοι τα διαρκείας, πόσα τα εισιτήρια, πόσες οι πωλήσεις της μπλούζας του Νικοπολίδη. Εκεί φαίνεται η δύναμη της ομάδας. Κι εγώ μπορώ να σου πω ότι είμαστε 7 εκ, άλλαξε κάτι;

Δηλ. εσύ θέλεις τελικά να μου πεις ότι τον μπάγεβιτς τον ήθελε ο κόσμος και αποφάσισε για κάποιους λόγους η θύρα 7 να τον διώξει; Θα τρελαθούμε εντελώς;
Εγώ αυτό που είδα ήταν το σύνολο του αθλητικού τύπου (συμπεριλαμβανομένων και δικών μας εφημερίδων, βλ. "ΦΩΣ") να στηρίζουν το μπάγεβιτς και παρόλα αυτά ο κόσμος να συνεχίζει να τον αποδοκιμάζει. Ξέρεις πόση δυσαρέσκεια πρέπει να προκαλέσεις για να το καταφέρεις αυτό; Ή μήπως δεν αναγνωρίζεις τη δύναμη του τύπου ειδικά στις μέρες μας;

Επίσης, να σε πληροφορήσω ότι στη θύρα 7 όπου ήμουνα στη φιέστα, όταν ακούστηκε το όνομα του μπάγεβιτς και εγώ αποδοκίμασα (ου) αντί να χειροκροτήσω, ήμουνα σαν τη μύγα μες στο γάλα και μου την είπαν κιόλας.
Ο Μπάγεβιτς αποδοκιμάστηκε ελάχιστα μέσα στο γήπεδο και κρίθηκε στο τέλος από το έργο του.
Συμπέρασμα: αντί να διαβάζεις τους καρπετόπουλους και να ακούς ερα σπορ καλύτερα να πηγαίνεις περισσότερο στο γήπεδο και να είσαι κοντά στην ομάδα σου.

Όσο για το ντάμπλ, δεν μπορώ να συζητάω άλλο για το πόσο μεγάλη επιτυχία του μπάγεβιτς ήταν όταν σκέφτομαι τους αντιπάλους μας και πώς καταφέραμε στο τέλος να το πάρουμε. Δηλ. αν είχε μπει ένα από τα δοκάρια του παο στην τούμπα, τι θα λέγαμε τώρα; το πρωτάθλημα έπρεπε να το είχαμε πάρει με τουλάχιστον 10 βαθμούς διαφορά φέτος.
Ξεχνάς την απίστευτη δυσαρέσκεια όταν δεν μπορούσαμε να σταυρώσουμε νίκη; Ξεχνάς τα απανωτά του λάθη; Είναι δυνατόν να τον δικαιώνουμε τώρα επειδή ο παο είναι κουλός και δεν μπορεί να κερδίσει το αεκακι;

Όσο για τον Σόλιντ, πάλι δεν πρόσεξες τι είπα. Είναι ο καλύτερος που μπορούμε να πάρουμε. Μέχρι και στη γαλλία πήγε ο κόκαλης και του έταξε ένα κάρο λεφτά του άλλου. Αφου δεν έρχονται, τι να κάνουμε; Εδω ολόκληρος "ευρωπαίος" παο και είναι με το μαλακαζάνι για να μην πω για τους προηγούμενους που είχε.

Και για να τελειώνουμε όπως μου ταιριάζει σαν τραμπούκος της θύρας 7: όσοι γουστάρετε μπάγεβιτς ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. στο θρύλο ποτέ δεν πρόκειται να ξανάρθει και πιστεύω σε καμία ελληνική ομάδα γιατί τον κατάλαβε πλέον ο κόσμος. Ας πάει να δουλέψει στο χωριό του γιατί αλλού αποκλείεται να βρει.
(τώρα θυμήθηκα ότι όταν τον προσλάβαμε με ένα κάρο λεφτά πέρυσι, η μόνη άλλη προσφορά που είχε ήταν από τη σερβία με ούτε τα μισά λεφτά, αι σιχτίρ).
καλά ξεκουμπίδια γιατί είναι και μεγάλο τσογλάνι εκτός από όλα τα άλλα.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos Σύγχυση εις το τετράγωνον... 16/6/2005 12:15:52 μμ
. . stefanos α καλό... 16/6/2005 2:44:20 μμ
. . . Tassos Τελευταίο σχόλιο... 16/6/2005 3:09:46 μμ
. . . . stefanos τώρα παριστάνεις το χαζό; 16/6/2005 5:18:00 μμ
. . . . . Tassos Μήπως κάνεις τον Γερμανό;;; 17/6/2005 7:55:31 πμ
. . . . . . stefanos ανώφελο 17/6/2005 8:51:12 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099