ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Πανεπιστημιακό Άσυλο home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 7/6/2005 3:53:46 μμ
Τίτλος Μπράβο, μπράβο!
Πολλά "μπρά
Κείμενο Μπράβο, μπράβο!
Πολλά "μπράβο" για το αρθράκι ειπώθηκαν και με έκπληξη δεν είδα ούτε ένα αρνητικό σχόλιο!
Προφανώς ο κύριος Κοτρώτσος ενημερώθηκε για το συμβάν από τα κανάλια που πάντα αμερόλυπτα τα "έχωναν" στους κακούς αναρχικούς και "έτρεμαν" για τη ζωή των "ομήρων".

α) Ποιος μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα από κάποιον να έχει πολιτική άποψη; Οι αναρχικοί της Ελλάδας έχουν δικαίωμα ύπαρξης όσο έχουν και οι χρυσαυγίτες ή οι βασσιλικοί. Ίσως κάποιοι να αναπολούν τις "παλιές καλές εποχές" που όποιον κατηγορούσαν για αριστερό, τον έστελναν διακοπές στη Μακρόνησο, αλλά δυστυχώς για εσάς, οι εποχές ααυτές έχουν περάσει.
Να σας πληροφορήσω λοιπόν, γιατί δεν ακούστηκε και πάρα πολύ, πως οι αναρχικοί, αυτά τα "κακά παιδιά", πολλοί εκ των οποίων φοιτητές, εκείνη τη μέρα είχαν ΕΠΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο χώρο του Πολυτεχνείου, για να οργανώσουν την πορεία τους στις 11 Μάη. Μήπως το πολυτεχνείο θα έπρεπε να φρουρείται για να μη μπουν;

β) Ένα θέμα το οποίο ο κύριος Κοτρώτσος δεν έθιξε, είναι αυτό της οπλοφορίας του "ειδικού φρουρού" ή του "ασφαλίτη" ή ότι ήταν, γιατί ούτε αυτό ακούστηκε πουθενά. Με ποιο δικαίωμα οπλοφόρος αστυνομικός μπαίνει στο χώρο του πολυτεχνείου; Με ποιο δικαίωμα βγάζει το όπλο όταν τον πήραν είδηση; Και με ποιο δικαίωμα πυροβολεί όταν αρχίζουν να τον βρίζουν;
Καλά του έκαναν λοιπόν που τον έδειραν και καλά έκαναν που του έσπασαν το αμάξι (υπερησιακό αμάξι με φάρο)!
Το καημένο το παιδί έφαγε ξύλο, αλλά για τον πυροβολισμό δε θα του κάνουν τίποτα, σε αντίθεση με το παιδί που έφαγε τη σφαίρα και στη συνέχεια τον "κρατήσανε" για "φιλική κουβεντούλα" στην ασφάλεια.

γ)Μας μίλησε επίσης ο κύριος Κοτρώτσος για λειδωρία της επιτροπής άρσης του ασύλου... Μάλιστα! Πήρε κανείς είδηση πως η επιτροπή ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ και πήρε απόφαση άμεσα;; Συγκεκριμένα καταδίκασε τη στάση των αστυνομικών που μπήκαν οπλισμένοι στο χώρο του Πολυτεχνείου και αποφάσισε πως δε τίθεται λόγος για άρση του ασύλου.
Μπορεί σε εσάς να μη σας αρέσει η απόφαση και να προτιμούσατε ένα τανκ να "καθαρίσει" την κατάσταση, αλλά τι να κάνουμε ρε παιδάκια, δε μπορείτε να τα έχετε όλα.

Δε μπορεί να εξαληφθεί το (ελάχιστο αλλά υπαρκτό) τμήμα του πληθυσμού που δε πιστεύει πως πάνε όλα καλά σε αυτή τη χώρα, που δε βγήκε στην Ομόνοια να γιορτάσει την εθνική νίκη της Παπαρίζου, που δε νομίζουν πως όποιος φοράει στολή και έχει όπλο είναι μεγάλος μάγκας.

Μπράβο ξανά! Μπράβο, μπράβο! Άντε και μετά ασφαλίτες στις φοιτητικές κομματικές παρατάξεις (μη κάνουν και πορείες και δημιουργούν κυκλοφοριακό), μπράβους στις γενικές συνελεύσεις (με όπλα - εννοείται) και κάμερες, κάμερες παντού. Ακόμα και στις τουαλέτες, μπας και μας πιάσουν να χέζουμε αριστερώθεν!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099