ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2000-2001 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας DeNnNiS
Αποστολή 8/2/2001 2:48:47 μμ
Τίτλος Κακομοίρης και άσχετος είσαι εσύ!
Κείμενο Δε μου λες ρε φίλε μου, όταν το «ΦΩΣ» που είναι κατακόκκινη εφημερίδα, γράφει στην πρώτη σελίδα «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ» εσύ τι καταλαβαίνεις; Όταν ο «Φίλαθλος» που πιστεύω κανείς δεν αμφισβητεί την αντικειμενικότητα του γράφει «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΟ» εσύ πως το εκλαμβάνεις;
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, εσείς δεν είστε η super ομάδα με τις δύο 11άδες; Τολμάς να μου πεις ότι έλειπε ο Ζε Ελίας και ότι τραυματίστηκε ο Γεωργάτος; Δηλαδή εμείς δεν είχαμε απουσίες (Γκούμα, Μπασίνα);. Η μήπως δεν παίζουμε χωρίς το Σόουζα τόσο καιρό; Δηλαδή όλος ο Ολυμπιακός είναι ο Γεωργάτος;
Έλα Αλέκοοοο!!! Ποιος έιπες ότι δεν μπορεί να βάλει γκολ;;;;; Εσείς που έχετε τη super επίθεση πόσα (και ΠΩΣ;) γκολ μας βάλατε; Πόσες ευκαιρίες κάνατε σε όλο το παιχνίδι; ‘Η μήπως επειδή δεν είδατε τη βολίδα του Λύμπε (καλά μιλάμε για απίστευτη γκολάρα) νομίζατε ότι δεν μπήκε κίολας! Θα θέλατε!
Λοιπον,κάντε κανένα εικόνισμα στον Ελευθερόπουλο που ήταν πραγματικά καταπληκτικός και στον Ολιβάρες που μαλακίστηκε απίστευτα και σας χάρισε το μοναδιό σας γκολ και κλειστείτε στο καβούκι σας μέχρι να κερδίσετε ξανά κανένα ψοφίμι, να του ρίξετε 4-5 γκολ και να αυταπατάστε ότι έισατε ομαδάρα!
Και την τετάρτη, του Αγίου Βαλεντίνου, το δωράκι που θα σας κάνουμε (επειδή πάνω από όλα τις γκόμενές μας τις προσέχουμε) θα είναι ένα ωραίο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ παιχνίδι έτσι για να δείτε και λίγη ποιότητα!

Ραντεβού στο MEGA!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. stefanos eisai vazelos 8/2/2001 3:15:09 μμ
. . DeNnNiS Έλα αλέκοοοο 8/2/2001 4:24:39 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099