ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2000-2001 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 15/2/2001 11:06:53 πμ
Τίτλος Δυστυχώς δεν το χτύπησε
Κείμενο Ο ΠΑΟ χθες βράδυ πέταξε μια καλή ευκαιρία για νίκη εκτός έδρας. Τον ανέκοψε και ο επόπτης όταν υπέδειξε εσφαλμμένα off-side τον Χενρικσεν σε φάση γκολ, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Το κακό είναι ότι ο ΠΑΟ πήγε στο γήπεδο δίχως να ξέρει τι θέλει και έδειξε ένα πρόσωπο αρκετά αποδιοργανωμένο. Αλλά και αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Το χειρότερο κατ' εμέ είναι ότι ο Άγγελος βγήκε μετά να τα ρίξει στον Σόουζα! Ο άνθρωπος φαίνεται ξέχασε ότι αν δεν ήταν ο Σόυζα δε θα έπαιζε καν στους 16. Ξέχασε ότι ο Σόουζα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί της Γιούβε, καθώς επίσης ότι ο Σόουζα βοήθησε σε σημαντικά και σε κρίσιμα σημεία το φετινό ΠΑΟ. Ξέχασε επίσης ότι ο ίδιος ο Άγγελος ήταν αυτός που τον είχε εδώ και αρκετό καιρό μακριά από τη βασική εντεκάδα και του έδινε 10λεπτα συμμετοχής σε μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού παιχνίδια. Ξέχασε επίσης ότι το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟ είχε διαγνωστεί από καιρό και απώλεσαι την ευκαιρία της μετεγγραφικής περιόδου για να το διορθώσει.

Νομίζω ότι χθες για ακόμη μια φορά φάνηκε ότι ο Άγγελος δεν κάνει. Δυστυχώς η πειθαρχία και μόνο δεν αρκεί για έναν προπονητή μεγάλης ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι από δικά του λάθη ο ΠΑΟ στην πρώτη φάση των ομίλων χρειάστηκε ένα θαύμα (ήττα της Γιούβε από Αμβούργο στο Τορίνο) για να ελπίζει και ένα δεύτερο θαύμα για να προκριθεί. Ότι σημείωσε μόλις μια νίκη εντός έδρας σε 4 αγώνες και είχε συνεχείς προστριβές με τους παίκτες στους οποίους ο σύλλογος επένδυσε.

Εύχομαι ο ΠΑΟ να βρει και πάλι το δρόμο προς τα θαύματα αλλά φοβάμαι ότι με τη νοοτροπία αυτή δύσκολα θα κερδίσει αγώνα εντός έδρας. Θαύματα δε γίνονται κάθε μέρα. Μάλλον ο Φιλιππίδης πρέπει από τώρα να αρχίσει να αναζητά τον άνθρωπο που το καλοκαίρι θα διαδεχθεί τον Άγγελο.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099