ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2000-2001 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 29/12/2000 11:51:28 πμ
Τίτλος Πές τα!
Κείμενο Επιτέλους ένας φίλαθλος που να μη βλέπει τα πράγματα με πράσινα γυαλιά! Μπράβο Στέφανε, πες τους τα γιατί έχουμε να βαρεθεί να ακούμε την πιπίλα των βάζελων.

Θέλω μόνο να συμπληρώσω σε αυτά που λέει ο Στέφανος και μερικά εγχώρια ερωτήματα: Αφού εσείς οι βάζελοι έχετε τόσο φοβερή ομάδα και ο Θρύλος μόνο με τη διαιτησία κερδίζει, γιατί αλήθεια φέτος στο ντέρμπι μέσα στη Λεωφόρο δεν μπορέσατε να βάλετε ούτε ένα γκολ και στο πρώτο ημίχρονο κινδυνέψατε κατ' επανάληψη; Επιπλέον γιατί στο δεύτερο ημίχρονο που βγήκατε μπροστά και έφυγε ο Άλβες μόνος στην αντεπίθεση για να ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Νικοπολίδη ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια; Μήπως εκείνη την ημέρα το "κατεστημένο του Κόκκαλή" έκανε απεργία; Όμως αυτό το πέναλτι το ξεχάσατε το επόμενο λεπτό...

Και γενικά φέτος έχουμε σειρά περιπτώσεων με αδικίες σε βάρος του Ολυμπιακού. (βλέπε με ΟΦΗ στην Κρήτη άδικη αποβολή Ελευθερόπουλου και ακύρωση καθαρού γκολ, με Πανηλειακό άδικη αποβολή Χούτου, με ΠΑΟ το γνωστό πέναλτυ κλπ). Παρόλα αυτά και φέτος οι βαζελοφυλλάδες και τα βαζελοκάναλα συνεχίζουν να προβάλουν τον Θρύλο ως τον ευνούμενο της διαιτησίας. Παράλληλα φάσεις στις οποίες ευνοείται πεντακάθαρα ο Βάζελος και η ΑΕΚ αποσιωπούνται εντελώς (βλέπε π.χ. με Ηρακλή όπου ο Βαζέχα έβαλε γκολ κοντρολάροντας με το χέρι, πέρισυ στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ που ο Λυμπερό έβαλε γκολ καθαρά off-side, η ΑΕΚ φέτος με Ηρακλή κλπ.) Αυτές οι φάσεις δεν γίνονται πρωτοσέλιδα, ενώ όταν ο Θρύλος ανέβηκε στην Ξάνθη και έβαλε 3 γκολάρες για σεμινάριο, είχανε βάλει στο μικροσκόπιο το ένα γκολ ότι δήθεν η μπάλα είχε βγει από τη γραμμή 2-3 πάσες πριν το γκολ.

Επιτέλους λίγη αντικειμενικότητα αγαπητοί βάζελοι!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS ΑΠΑΝΤΗΣΗ 30/12/2000 4:17:55 μμ
. . simondan Μπασκεμπολίστα 6/1/2001 2:03:16 μμ
. . skotro Πώς το είδες; 4/1/2001 12:52:04 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099