ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2000-2001 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 8/3/2001 12:49:48 πμ
Τίτλος Έτσι μπράβο!
Κείμενο Επιτέλους ο Παναθηναϊκός με τη συνολική του παρουσία στο γήπεδο πριν λίγες ώρες απέναντι στη M.U. έδειξε να ξαναβρίσκει τη χαμένη ψυχική δύναμη που του έλειψε τόσο στο ντέρμπι!

Χαιρόμαστε όλοι οι γνήσιοι φίλαθλοι για πολλούς και ποικίλους λόγους:
1) Γιατί η μοναδική ομάδα που μας εκπροσωπεί εδώ και μερικές εβδομάδες στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν φημισμένο αντίπαλο.
2) Γιατί μια από τις δυο καλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος έδωσε μια καλή εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο προς τα έξω και αυτό είναι κάτι εξόχος πολύτιμο.
3) Γιατί ενδεχομένως αυτή η καλή εμφάνιση θα του αναπτερώσει το ηθικό και θα επιτρέψει την ταχύτερη επάνοδό του σε καλές εμφανίσεις, πράγμα συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
4) Γιατί φάνηκε πόσο απερίσκεπτες και ατυχείς ήταν οι επιλογές της διοίκησης του ΠΑΟ, η οποία με αλλεπάλληλα σφάλματα (αλλαγή προπηνητή το καλοκαίρι μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, επιλογή ως προπονητή του Αναστασιάδη που δεδομένα δεν ταίριαζε στο στυλ και την κουλτούρα της ομάδας, απόλυση του Αναστασιάδη εν μέσω της περιόδου) περιόρισε σημαντικά τις δυνατότητες της ομάδας και αν δεν ήταν και η τύχη σε μερικές περιπτώσεις τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και αρκετά χειρότερα. Γενικά το συμπέρασμα είναι ότι η Ευρώπη από το Νευροκόπι ελάχιστα απέχουν και αν οι διοικήσεις φέρονται έξυπνα και χαράσουν μακροπρόθεσμες στρατηγικές θα έρθουν και οι διακρίσεις. Εδώ οι γείτονές μας οι Τούρκοι τα κατάφεραν που έχουν και οικονομικά προβλήματα.

Ωστόσο λυπηθήκαμε και για ορισμένα πράγματα όπως:
1) Για το απαράδεκτο φαινόμενο του σχετικά άδειου γηπέδου όταν ο αντίπαλος είναι τόσο φημισμένος. Επιτέλους βρε παιδι ας γίνουμε λίγο περισσότερο φίλαθλοι κι ας πηγαίνουμε στο γήπεδο για τη χαρά του αγώνα.
2) Για το ότι για ακόμη μια φορά ο ΠΑΟ πήγε μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Έχασε τη νίκη στο 93' (το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού αλλά και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση). Μάλιστα έχει πλέον τον απίστευτο απολογισμό σε 5 αγώνες εντός έδρας στους ομίλους να έχει μόλις μια νίκη, αυτή με τη Γιούβε.
3) Για την περιγραφή του αγώνα από το Σωτηρακόπουλο που ήταν αδικαιολόγητα κατευθυνόμενη. Ρε παιδιά, ελληνική ομάδα παίζει, όλοι μαζί της είμαστε αλλά μη λέτε τέτοιες υπερβολές. Λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει. Λίγο μέτρο. Επιτέλους πια.

Όπως και να έχει συγχαρητήρια στους Πράσινους και πάντα τέτοια! Καλή συνέχεια σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. nadro λυπηθήκαμε (συνέχεια) 8/3/2001 5:59:03 μμ
. . kosmar "φιλαθλε Νάσο".... 8/3/2001 9:50:23 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099