ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ!
Νάτο και το συνέδριο!
Πώς έγινε έτσι ξαφνικά και από την αναποτελεσματικότητα και την ακυβερνησία βρέθηκαν όλοι να συζητάνε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας και το τί θα γίνει τότε, το πότε και εάν θα κάνει ο Σημίτης ανασχηματισμό, το αν ενδιαφέρει ή όχι την κοινωνία το συνέδριο, το τί σημαίνει το λευκό στο συνέδριο και άλλα χαρωπά... Οι δημοσκοπήσεις ήδη έδωσαν κάποια πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την κυβέρνηση, ποιος όμως τους πιστεύει αυτούς!
Έκανε λοιπόν καλά ο Σημίτης που πίεσε για συνέδριο νωρίτερα ή όχι και γιατί;
Καλώς έπραξε γιατί τώρα όλοι θα ασχολούνται με το συνέδριο και θα τον αφήσουν ήσυχο. Επίσης, με το φόβο του ανασχηματισμού θα αποφύγει τις μεγάλες εσωκομματικές αναταραχές.
Καλώς έπραξε γιατί υπάρχει πρακτική ανάγκη επιβεβαίωσης της πολιτικής της κυβέρνησης ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε τομές.
Άσχετα του αν έπρεπε ή όχι να κάνει συνέδριο, θα έπρεπε να δώσει σαφώς το στίγμα μιας κυβέρνησης που κινείται και προχωράει σύμφωνα με τη λαϊκή εντολή, πιθανότατα και με έναν ανασχηματισμό.
Κακώς έπραξε γιατί η χώρα θα μείνει ακυβέρνητη για ακόμη τέσσερις μήνες, αφού τουλάχιστον οι της κυβέρνησης θα περιμένουν διακαώς το συνέδριο για να λύσουν τις διαφορές τους.
Κακώς έπραξε αφού το συνέδριο δεν πρόκειται να δώσει καμία λύση στις εσωκομματικές αντιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ, περισσότερα προβλήματα και αντιπαραθέσεις παρά λύσεις θα αποφέρει.
 
 
Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί από τις 3/9/2001.
Επικοινωνία
  Άλλες Ψηφοφορίες
  FORUM
  Μάθετε ...
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099