ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Canyoning
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αν θέλετε να διατυπώσετε προτάσεις/σχόλια για τη συγκεκριμένη σελίδα, γράψτε μας (mail εννοούμε...)

Εκδρομές
   Ταξίδια Ευ Ζην - Rafting
   Ταξίδια Ευ Ζην - Canyoning
   Ταξίδια Ευ Ζην - Ζήστε την περιπέτεια
   Βαρδούσια
   Μάνη
   Σκιάθος
   Βενετία
   Βουδαπέστη
   Ζυρίχη
   Παρίσι
   Φλωρεντία
   Εκδρομή στην Πάρνηθα
   Rafting στον Εύηνο
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Διασκέδαση
Σπίτι

Η Ταξίδια ΕΥ ΖΗΝ προτείνει σε όσους τους αρέσει η πεζοπορεία και η άγρια ομορφιά των φαραγγιών να διασχίσουν το φαράγγι της Βίνιανης. Κάθε Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαμβάνεται με την παρέα σας το πέρασμα του φαραγγιού.


Θέλετε κι άλλες λεπτομέρειες; Στην χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή της Ευρυτανίας, υπάρχουν φαράγγια μέτριας έως και μεγάλης δυσκολίας τα οποία ανταμείβουν τον επισκέπτη με εικόνες «άγριας» ομορφιάς. Η κατάβασή τους είναι μια εμπειρία που μένει αξέχαστη για όποιον την αποτολμήσει!

Η Ταξίδια ΕΥ ΖΗΝ κάθε Σαββατοκύριακο διοργανώνει κατάβαση του φαραγγιού της Βίνιανης. Σας προσφέρει την κατάβαση, τον απαραίτητο εξοπλισμό, τη συνοδεία έμπειρων οδηγών, ένα lunch pack, και την ασφάλιση σας. Πάρτε λοιπόν την παρέα σας και περάστε ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι.

Που με φέρανε;

H τιμή είναι 40.00 € και περιλαμβάνει όσα προαναφέρθηκαν. Αν επιθυμείτε δωμάτιο για τη βραδυνή σας διαμονή στο Καρπενήσι ή την ενοικίαση αυτοκινήτου η Ταξίδια ΕΥ ΖΗΝ αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει.

Δηλώστε συμμετοχή

Κορυφή κειμένου

Επιστροφή στις ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099