ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Rafting στον Ταυρωπό
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αν θέλετε να διατυπώσετε προτάσεις/σχόλια για τη συγκεκριμένη σελίδα, γράψτε μας (mail εννοούμε...)

Εκδρομές
   Ταξίδια Ευ Ζην - Rafting
   Ταξίδια Ευ Ζην - Canyoning
   Ταξίδια Ευ Ζην - Ζήστε την περιπέτεια
   Βαρδούσια
   Μάνη
   Σκιάθος
   Βενετία
   Βουδαπέστη
   Ζυρίχη
   Παρίσι
   Φλωρεντία
   Εκδρομή στην Πάρνηθα
   Rafting στον Εύηνο
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Διασκέδαση
Σπίτι

Η Tαξίδια ΕΥ ΖΗΝ προτείνει σε όσους τους αρέσει η περιπέτεια στο ποτάμι μια εκδρομή στον Ταυρωπό. Κάθε Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαμβάνετε με την παρέα σας την κατάβαση.


Μας πήρε το ποτάμι!

Ζήστε τη μαγεία του rafting σε ένα ποτάμι που θα σας γοητεύσει. Σε λίγες ώρες από την Αθήνα, στην περιοχή της Ευρυτανίας μας περιμένουν τα νερά του Ταυρωπού για μια κατάβαση που θα σας μείνει αξέχαστη. Οι αμέτρητες πηγές γεμίζουν τα ποτάμια αυτό όλον το χρόνο και το rafting ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι έχει μια ξεχωριστή ομορφιά.

Η Tαξίδια ΕΥ ΖΗΝ κάθε Σαββατοκύριακο διοργανώνει κατάβαση του ποταμού Ταυρωπού. Σας προσφέρει την κατάβαση, τον απαραίτητο εξοπλισμό, τη συνοδεία έμπειρων οδηγών, ένα lunch pack, και την ασφάλιση σας. Πάρτε λοιπόν την παρέα σας και περάστε ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι.

Η ξεκούραση...

H τιμή είναι 40.00 € και περιλαμβάνει όσα προαναφέρθηκαν. Αν επιθυμείτε δωμάτιο για τη βραδυνή σας διαμονή στο Καρπενήσι ή την ενοικίαση αυτοκινήτου η Tαξίδια ΕΥ ΖΗΝ αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει.

Δηλώστε συμμετοχή

Κορυφή κειμένου

Επιστροφή στις ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099