ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Δεκέμβριος 2000: RAFTING στον Εύηνο
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αν θέλετε να διατυπώσετε προτάσεις/σχόλια για τη συγκεκριμένη σελίδα, γράψτε μας (mail εννοούμε...)

Εκδρομές
   Ταξίδια Ευ Ζην - Rafting
   Ταξίδια Ευ Ζην - Canyoning
   Ταξίδια Ευ Ζην - Ζήστε την περιπέτεια
   Βαρδούσια
   Μάνη
   Σκιάθος
   Βενετία
   Βουδαπέστη
   Ζυρίχη
   Παρίσι
   Φλωρεντία
   Εκδρομή στην Πάρνηθα
   Rafting στον Εύηνο
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Διασκέδαση
Σπίτι
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Πληροφορίες, φωτογραφίες και εντυπώσεις από μερικά site σχετικά με εκδρομές για rafting που βρήκαμε στο Διαδίκτυο.

extreme.gr - Λίγα λόγια για το rafting. Χρήσιμες πληροφορίες (γλωσσάρι, εξοπλισμός, hints 'n' tips) κ.ά.

Στo Βοϊδομάτη - Φωτογραφίες μιας παρέας από την Πάτρα που διέσχισε τον άγριο ποταμό με raft!

Στο Βενέτικο - Όμορφες φωτογραφίες

Εύηνος x2 - Εντυπώσεις από δύο εκδρομές εν έτει 1996, πολλές φωτογραφίες.

out-door.gr - Σύντομη ενημέρωση περί rafting

Tέρμα οι ψηφοφορίες, οι προτάσεις και οι προβληματισμοί! Πήραμε το μήνυμα των εκλογών και αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση της πρώτης μας εκδρομής η οποία θα είναι για RAFTING στις εγκαταστάσεις του ALPIN CLUB στον Εύηνο ποταμό στη θέση Χάνι Μπανια. Εσείς το διαλέξατε, εμείς το διοργανώνουμε! Ετοιμαστείτε ψυχικά και σωματικά για τη μεγάλη περιπέτεια στο βουνά και στα ποτάμια. Ξεκινάμε λοιπόν!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Η εκδρομή θα γίνει το διήμερο 8 - 9 Δεκεμβρίου (Παρασκευή-Σάββατο). Θα αναχωρήσουμε από Αθήνα με πούλμαν την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, για να βολέψουμε και τους εργασιομανείς της παρέας. Το σημείο συνάντησης θα είναι το Πεδίον του Άρεως και ενδέχεται να οριστεί και δεύτερο σημείο συνάντησης από όπου θα περάσει το πούλμαν. Το βραδάκι φτάνουμε στον Εύηνο, όπου και θα μείνουμε σε σπιτάκια ξύλινα και πολύ όμορφα δίπλα στο ποτάμι. Ακολουθεί ξεκούραση, δείπνο με σπιτικό φαγητό και βραδιά με γλέντια και χορούς, όπως συνηθίζεται την παραμονή της κατάβασης (για όσους δεν γνωρίζουν!).

Σπιτάκια

Την άλλη μέρα το πρωί (έ, όχι και πολύ πρωί!), αφού πάρουμε το πρωινό μας, ανεβαίνουμε με τζιπ στην αρχή του ποταμού, κάνουμε μια σύντομη και περιεκτική εκπαίδευση, ώστε να φτάσουμε όλοι πίσω σώοι και αβλαβείς (και να μην χάσουμε τα κουπιά στο ποτάμι!) και ξεκινάμε την κατάβαση. Μετά από όλη την περιπέτεια, ετοιμαζόμαστε για το μεσημεριανό φαγητό (υγιεινή τροφή = ψητά στα κάρβουνα και πολλά κιλά κρασί) που ασφαλώς με μεγάλη όρεξη θα περιμένουμε...

Η περιπέτεια όμως δεν σταματάει εδώ! Θα ακολουθήσει κατάβαση με rappel από τη γέφυρα του Εύηνου και όσοι δεν είχατε ποτέ παρόμοια εμπειρία σας προτείνουμε να μην τη χάσετε. Αργά το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με το πούλμαν και το βραδάκι θα είμαστε και πάλι στην Αθήνα. Αν κάποιοι έχουν τη διάθεση προλαβαίνουν και το σαββατιάτικο clubbing!

Από μέσα!

Καλά τα περιγράψαμε, να σας πούμε και τα διαδικαστικά. Το κόστος της εκδρομής είναι 27.000 δρχ (όχι ευρω) και περιλαμβάνει τα έξοδα του πούλμαν, μία διαμονή στα σπιτάκια δίκλινα ή τετράκλινα δίπλα στο ποτάμι μαζί με πρωινό, δύο γεύματα, την κατάβαση και το rappel. Για τη συμμετοχή σας στην εκδρομή παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 6015601(Milias Camps, το Γραφείο που συνεργάστηκε μαζί μας αναλαμβάνοντας ευγενικά τη διοργάνωση της εκδρομής - Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου 1, πλατεία Αγ. Παρασκευής) ή επικοινωνήστε με mail και θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία κράτησης θέσης. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (δεν είμαστε και ο Ολυμπιακός να βάλουμε 10 πούλμαν!) παρακαλούμε η κατάθεση να γίνει μέχρι 1η Δεκεμβρίου.

Γέφυρα Εύηνου

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας: Ένα μαγιώ και μια πετσέτα θα σας χρειαστούν για την κατάβαση. Ένα ζευγάρι παλιά αθλητικά παπούτσια, που θα φορέσετε κατά την κατάβαση και τα οποία θα βραχούν, είναι χρήσιμο, όχι όμως και απαραίτητο. Θα δοθούν σε όλους ισοθερμικές στολές (φόρμες), παπουτσάκια από neopren και αδιάβροχα μπουφάν για να μην μας κρυώσετε, καθώς και σωσίβια και κράνη για να μην μας πνιγείτε. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη γνωστή ρήση "ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται", η κατάβαση γίνεται ακόμα και αν βρέξει.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας για να ξεκινήσουμε την πρώτη από μια σειρά εκδρομών με σκοπό τη διασκέδαση, τις έντονες συγκινήσεις που οι δραστηριότητες στην ύπαιθρο προσφέρουν, τη γνωριμία μεταξύ μας αλλά και με τα όμορφα μέρη που υπάρχουν στη χώρα μας. Για απορίες και διευκρινίσεις τηλεφωνήστε στο 6015601ή στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε αμέσως. Σπεύσατε!

Κορυφή κειμένου

Επιστροφή στις ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099