ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ιστορίες
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Γεια σας είμαι η μικρή Αννούλα. 4/1/2001

Αυτά τα Χριστούγεννα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο Αϊ Βασίλης (Vahilj) μου έφερε πολλά και όμορφα δώρα... Κατ' αρχήν έφερε σπίτι τη μανούλα που όλο το χρόνο δουλεύει μακριά από το σπίτι. Η καλή μου η μανούλα εμένα δουλεύει σε ένα άλλο σπίτι με ένα κόκκινο φωτάκι απ' έξω που πάνε κάτι κύριοι και όλοι θέλουν να μιλήσουν με τη μανούλα και γι αυτό μπαίνουν σε ένα δωμάτιο με τη μανούλα και τα λένε. Και καμιά φορά φωνάζουνε δυνατά. Μάλλον έχουν πολλά προβλήματα. Και έτσι η μανούλα δεν προλαβαίνει να έρχεται στο σπίτι... και όταν καμιά φορά την παίρνω τηλέφωνο αυτή μου απαντάει "μμμμπλλμμρρρππ" σαν να μασουλάει κάτι συνέχεια... Πόσο χάρηκα που την είδα, αλλά και πόσο χάρηκα όταν η μανούλα έφερε μαζί της και κάτι ωραία πράγματα που έχει στη δουλεία της, κάτι μεγάλα μακρουλά πράγματα. Το ένα μάλιστα το λέγανε king!

Επίσης ο καλός Eye Liner εεε με συγχωρείτε, Αι Βασίλης έφερε τον καλό μου πατερούλη στο σπίτι. Ο μπαμπάς, που λείπει συνεχώς για δουλειές στη γιουνάιτεντ ντιστίλερς ως επίσημος δοκιμαστής όπως μας λέει, σπάνια έρχεται σπίτι γιατί ποτέ δε βρίσκει το δρόμο αφού είναι κατάκοπος από τη σκληρή του δουλεία και δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα... Και όλο λείπει με τους φίλους του τον Τζόνι Γουόλκερ και τον Τζακ Ντάνιελς... Όμως ο καλός ο Αϊ Βασίλης τον έφερε σπίτι και τώρα είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια και περνάμε πολύ ωραία και γελάμε πολύ! Εγώ γελάω πολύ όταν ο πατερούλης και η μανούλα παίζουνε μεταξύ τους και ο μπαμπάς τη φωνάζει "πουτάνα" και η μαμά τον λέει "παλιομπεκρή"! Αχ τι όμορφα που είναι!

Αλλά η πιο μεγάλη έκπληξη του Αϊ Βασίλη ήταν ο παππούς! Ο καλός μου ο παππούλης που τόοοσο με αγαπάει και τον αγαπάω!!! Ύστερα από 2 χρόνια που ήταν τιμωρία στο μεγάλο σπίτι με τα σίδερα, γύρισε πάλι κοντά μου. Οι κακοί κύριοι με τα καπέλα και τις στολές τον είχαν βάλει εκεί επειδή έκανε ζαβολιές όταν παίζαμε! Με παραπλάνησε είχαν πει... Όμως δεν πειράζει! Ο παππούς γύρισε πάλι και παίζουμε πάλι τα ωραία μας παιχνίδια που τόσο πολύ τα αγαπάω! Ειδικά τώρα που παίζουμε και με τα μακρουλά πράγματα που έφερα η μαμά από τη δουλειά είναι τόοοοοσο όμορφα!

Αϊ Βασίλη μου πολύ σε ευχαριστώ για τα δωράκια που μου έφερες! Εύχομαι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είχαν έναν καλό παππούλη σαν και το δικό μου - παππού άσε με τώρα.. γράφω! μηηηηηη!! - και να μην παραπονιούνται ότι δεν τους έφερε ο Αϊ Βασίλης παλιοποτά και παλιογυναίκες και παλιοαμάξια!

Διονύσης Φραγκούλης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (IT Consultant)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 2 σχόλια )

Pantelonitsa: (11/7/2002)
Pantelonitsa: (11/7/2002)
[εισαγωγή σχολίου]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Ιστορίες
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Ιστορίες
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099