ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Αποκρυφισμός
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Ξ Ο Ρ Κ Ι Α 1/4/1997

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΡΩΤΗ

Θέμα: Βελτίωση των αισθηματικών όταν αυτά δεν υπάρχουν

Υλικά: Παίρνετε ένα καρβέλι ψωμί μπαγιάτικο 21 ημερών που να το έχουν δαγκώσει δύο θηλυκά ποντίκια και να το έχετε αγοράσει από φούρνο στο Παγκράτι του οποίου ο ιδιοκτήτης να έχει περάσει την ερυθρά (θάλασσα). Απαραίτητα επίσης συστατικά είναι αυγά σαύρας Σαββατογεννημένης, εντόσθια κατσαρίδας η οποία να έχει εισπνεύσει τουλάχιστον 2 τζούρες Flic, 1 δόση Ride και 1 δόση Teza (για πιο πικάντικο αποτέλεσμα μπορείτε να διπλασιάσετε τη δόση του Teza). Καλό είναι να έχετε πρόχειρα 2 βαρέλια γαλλικό κρασί του 1902.

Εκτέλεση: Φωνάζετε δύο φοιτητές από δίπλα για να επιβλέπουν την εκτέλεση. Απαραίτητο όπως είναι 5ετείς Ηλ. Μηχ. και Μηχ. Η/Υ σε όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης. Παίρνετε την ψίχα από το ψωμί και ανακατεύετε σε μπεν-μαρί με τα αυγά επί 1’.15’’ μέχρι να δέσει το ΝΥΓΜΑ (το μίγμα). Σοτάρετε με λίγο χαλασμένο βούτυρο και ψιλοτηγανίζετε (όχι τους φοιτητές).

Παίρνετε τώρα 2 ποτήρια κρασί και ανακατεύετε με τα εντόσθια της κατσαρίδας. Σβήνετε με τη σάλτσα που προκύπτει.

Αποτέλεσμα: Εάν η συνταγή εκτελεστεί επιτυχώς, η γυναίκα της ζωής σας θα σας πάρει τηλέφωνο εντός 3 δευτερολέπτων. Εάν δεν έχετε αποτέλεσμα, παρηγορηθείτε ρωτώντας τους (5ετείς Ηλ. Μηχ. και Μηχ. Η/Υ) φοιτητές: “τι έγινε παιδιά, καμιά γκομενίτσα στη σχολή τίποτα;” Τα δύο βαρέλια κρασί μπορείτε να τα πιείτε μόνος ή παρέα με τους φοιτητές (γιατί ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΙΠΟΤΑ).


ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Θέμα: Εύρεση ταξί σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Αθήνας

Υλικά:

  • Μισοδαγκωμένη γκοφρέτα κατά προτίμηση Κουκουρούκου Pavlides κλεμμένη από κοριτσάκι με μαλλιά ράστα και σκουλαρίκι στον αφαλό
  • Σοκολάτα Lacta πατημένη από Νο47 παπούτσι Boxer-Fidas στην οδό Κηφισίας 10 γωνία με Πατησίων (για μεταφορά δρόμων δείτε άλλη συνταγή)
  • 3 τσιγάρα Άσσος Φίλτρο μισοκαπνισμένα από οδηγό νταλίκας ψυγείου που να μεταφέρει λαθραία τρεις Αλβανούς με ονόματα Αναξίμανδρος, Σόλωνας και Αριστοτέλης.

Εκτέλεση: Τρώτε τη μισοδαγκωμένη γκοφρέτα (δεν αφήνει την απόλαυσή σου στη μέση) και εν συνεχεία τρώτε και τη σοκολάτα. Εάν ζήσετε, καπνίστε και τα τσιγάρα.

Αποτέλεσμα: Εάν δεν σας πάρει ταξί, σίγουρα θα σας πάρει ασθενοφόρο (στο χρώμα θα κολλήσουμε).


ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΡΙΤΗ

Θέμα: Μεταφορά δρόμου

Υλικά:

  • Σπασμένο ούτι του 16ου αιώνα
  • Κοτόπουλο μπούτι του Χρυσού Αιώνα του Περικλή
  • Παρτιτούρα για solo drums της παλαιολιθικής εποχής
  • Τρία φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
  • Δύο κουτιά Nesquick
  • Δύο κουτιά Nesslow
  • Duo κουτιά (sketo)

Εκτέλεση: Παίρνετε το ούτι και από την εγκοπή χύνετε τη ζάχαρη και τα κουτιά με τα Nes-whatever man. Βράζετε το μίγμα σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσει.

Τυλίγετε το μπούτι με την παρτιτούρα όπως τα βρώμικα στη Μαβίλη (απ’όλα;) και γαρνίρετε με την παραπάνω σάλτσα (μην νομίζετε ότι η σάλτσα στη Μαβίλη είναι καλύτερη).

Αποτέλεσμα: Μετά την πρώτη δαγκωνιά θα περιέλθετε σε κατάσταση έκστασης οπότε και αρκούν τα μαγικά λόγια “rename kifisias.txt patission.txt (enter)” για να μετατραπεί η οδός Κηφισίας σε οδό Πατησίων. Και να μην πετύχει σίγουρα εσάς (τουλάχιστον με την δεύτερη δαγκωνιά) όλοι οι δρόμοι θα σας φαίνονται ίδιοι.

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιτύχει η συνταγή καλό θα ήταν να τοποθετήσετε στο σημείο της αλλαγής ενημερωτική πινακίδα του τύπου: “Ζητούμε την κατανόησή σας. Η ενόχληση είναι προσωρινή, το Μετρό μόνιμο...” ή άλλη της αρεσκείας σας (μονόδρομος, απαγορεύεται η στροφή δεξιά, stop, durex, again, ...)


ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Θέμα: Πως να κερδίσετε χρήματα.

Υλικά: Πολυουρεθάνη, πολυμερές PVC σε σκόνη. Θα χρειαστείτε επίσης ένα τσουκάλι μέτριας χωρητικότητας και από 2 έως 8 ml αποσταγμένο νερό.

Εκτέλεση: Βράζετε τα παραπάνω υλικά στο τσουκάλι, σε σιγανή φωτιά, έως ότου να γίνουν ένα ενιαίο μίγμα. Απλώνετε το μίγμα σε ταψί και πριν κρυώσει κόβετε, με φόρμα κατάλληλου σχήματος, μικρά τετράγωνα διαστάσεων 6x6 cm (x6 mm).

Αφήνετε μια μέρα στον ήλιο να στεγνώσουν και στην συνέχεια χαράσσετε επάνω σε κάθε τετράγωνο την μαγική φράση “Άλφα Trapeza Pisteos κάσκαρντ”, μαζί με έναν εξαψήφιο αριθμό της αρεσκείας σας (αυτό που οι μάγοι εδώ και χιλιετίες, για κάποιο άγνωστο λόγο, ονομάζουν serial number).

Πηγαίνετε στο πλησιέστερο υποκατάστημα του γνωστού οίκου “Trapeza Pisteos Άλφα” και, αφού βάλετε την κάρτα που μόλις παρασκευάσατε στην μαγική σχισμή, πληκτρολογώντας τον συμβολικό αριθμό (serial number) επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σημείωση: Για εξουδετέρωση συναγερμών και άλλων συναφών μηχανισμών, καθώς και για την βελτίωση της αντοχής στο ξύλο, ο αναγνώστης παραπέμπεται στην βιβλιογραφία...


ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΕΜΠΤΗ

Θέμα: Εκπόνηση διπλωματικής εργασίας

Υλικά: 2 αναλυτές φάσματος, 5 παλμογράφοι, 3 μέτρα οπτική ίνα fiber, 2 τζούρες φεριτικό υλικό, 8 ψηφιακές γεννήτριες, 3 υπολογιστές pentium και ένας pentium-pro στα 666 ΜHz. Άφθονες πρίζες, καλώδια και λοιπά εντυπωσιακά περιφερειακά. Καλό επίσης θα ήταν να προμηθευτείτε μια ταμπέλα “Μην ενοχλείτε”.

Εκτέλεση: Τοποθετείτε όλα τα παραπάνω σε δωμάτιο σκοτεινό και σκονισμένο, προσέχοντας ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι το καθένα βρίσκεται εκεί που είναι για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Αυτά για την περίπτωση που κάποιος επιτήδειος καταφέρει να μπει στο δωμάτιο, το οποίο στην συνέχεια κλειδαμπαρώνετε προσεκτικά, κρεμώντας στο πόμολο της πόρτας την ταμπέλα “Μην ενοχλείτε” (με την υποσημείωση “διαβάζω”).

Για την διπλωματική σας εργασία μπορείτε ν’ απευθυνθείτε σε έναν από τους πολύ έμπειρους και δοκιμασμένους μάγους souba-si (ειδικός στα κινέζικα ξόρκια), Παπα-Σωτηρίου (καθαιρεθείς κληρικός, ειδικός στην Σολομωνική, η οποία διατίθεται τώρα και σε CD-ROM), ή σε άλλον της αρεσκείας σας (για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην μαγική στοά “ke se alla kedrika bibliopolia”).


ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΚΤΗ

Θέμα: Αναζήτηση χαμένου προσώπου

Υλικά: Τούνελ, φως, ομίχλη, Αγγελική Νικολούλη ή Χαρδαβέλας (2 επιλογές)

Εκτέλεση: Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο συγκεκριμένο ξόρκι, διότι αυτό μπορεί να εκτελεστεί μονάχα στην ομιχλώδη της εκδοχή ημέρα Παρασκευή 10.00μμ - όσο πάει, ενώ στη φωτεινή εντός τούνελ εκδοχή ημέρα Τετάρτη τις ίδιες ώρες. Ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της συνταγής είναι κάθε 5 λεπτά να σταματάτε για να απαγγείλετε την μαγική φράση “tha epistrepsoyme se ligo, meta ta aparaitita diafimistika minimata”.

Γιώργος Μπενέκος
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ηλ. Μηχ.& Μηχ. Υπολ. ΕΜΠ)
Άλλα άρθρα του
Γιάννης Ξηρουχάκης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (διδάκτωρ τρομάρα μου...)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 2 σχόλια )

Morpheus_18: xexexe ma kala poios boudas kathetai kai ta grafei ayta???
---> As synexisei... (27/1/2003)
diavolo: xaxaxaxaxaxa kalo poli kalo (19/11/2001)
[εισαγωγή σχολίου]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Αποκρυφισμός
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Αποκρυφισμός
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099