www.nygma.gr - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ (Αποκρυφισμός)

Οι κλώνοι, τα κλωνάρια και τα φυτά 1/4/1997

Γεια σας, είμαι ο Γιαννάκης, ο κλωνοποιημένος αδερφός του Θανασάκη. Οι γονείς μας, επειδή λάτρευαν τον αδερφό μου, τον Θανασάκη, και επειδή θαύμαζαν τα πάντα σ’ αυτόν θέλησαν και το επόμενο παιδί τους να μοιάζει σε εκείνον. Πήγαν λοιπόν σε ένα ερευνητικό κέντρο, στο εξωτερικό φυσικά, και κατόρθωσαν να αποκτήσουν εμένα. Με το Θανασάκη, αν και είμαι τρία χρόνια μικρότερος, μοιάζουμε από τώρα πάρα πολύ. Έχουμε την ίδια χοντρουλή και πλακουτσωτή μύτη, τα ίδια πεταχτά αυτιά και τα ίδια κοντά και στρουμπουλά δάχτυλα. Παρόλα αυτά, ως καινούριο μοντέλο υπερτερώ σε ορισμένους τομείς. Όπως θα καταλάβατε, είμαι πολύ καλύτερος χειριστής του λόγου από εκείνον. Μαθαίνω πιο εύκολα και έχω καλύτερη αντίληψη. Ως εκ τούτου, τα ενδιαφέροντά μου είναι πιο εκτεταμένα από εκείνα του αδερφού μου. Ασχολούμαι με την Αστρονομία, τα Μαθηματικά, την Πυρηνική Φυσική και στον ελεύθερο χρόνο μου συμπληρώνω και εμπλουτίζω τη σελίδα που έφτιαξα στο Internet και η οποία έχει ως θέμα της τα απειλούμενα προς εξαφάνιση φυτά και ζώα του πλανήτη. Δεν σας γράφω για τους ίδιους ευτελείς λόγους που προφασίζεται κάθε φορά ο αδελφός μου. Σαν προϊόν της κλωνοποίησης, θα ήθελα υπερασπιζόμενος την ύπαρξή μου να σας μιλήσω λίγο για τη μέθοδο της κλωνοποίησης, με την οποία ήρθα σ’ αυτόν τον κόσμο.

Το πρώτο και βασικότερο στοιχείο της γενετικής αυτής μεθόδου που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι, όπως σας είπα και προηγουμένως, οι νέες εκδόσεις κάθε ανθρώπου είναι αισθητά βελτιωμένες από το πρωτότυπο, τόσο ως προς την αντίληψη όσο και ως προς τις φυσικές ικανότητες. Για να σας παρουσιάσω ένα παράδειγμα κλωνοποίησης που όλοι σας γνωρίζετε, αλλά που αρνείστε να το παραδεχθείτε, σας θυμίζω τους αδελφούς Ντάλτον στον Λούκι Λουκ. Μόνο που στην περίπτωση αυτή, επειδή η έρευνα βρισκόταν ακόμη στα πρώτα της βήματα, έγινε κάποιο λάθος και λόγω αμέλειας τα καινούρια μοντέλα βελτιώνονταν ως προς την αντίληψη, όχι όμως και ως προς το ύψος, με αποτέλεσμα ο Άβερελ να είναι ο χαζός της παρέας.

Ένα άλλο, κλασικό παράδειγμα της κλωνοποίησης, που επίσης αρνείστε να δεχθείτε, είναι οι αδελφοί Ντυπόν και Ντυπόν στον Τεν-Τεν. Τα αδέλφια αυτά, εκτός του ότι έχουν πολλά κοινά φυσικά χαρακτηριστικά, έχουν και το ίδιο καλή αντίληψη και εξίσου ανεπτυγμένη ευφυϊα. Παρόλα αυτά, ως το δεύτερο στάδιο της έρευνας, είχε σαφώς καλύτερα αποτελέσματα από τους Ντάλτον.

Τρίτο στάδιο της έρευνας, και μάλλον το καλύτερο, είναι τα Στρουμφάκια. Όλα μπλε, όλα του ίδιου αναστήματος, όλα με τα ίδια φυσικά χαρακτηριστικά και τις ίδιες ενδυματολογικές προτιμήσεις. Μόνο που σ’ αυτά δόθηκε η δυνατότητα ανάπτυξής τους σε διαφορετικό περιβάλλον στο καθένα, με αποτέλεσμα να έχουν αυτές τις μικρές ή τις μεγάλες διαφορές στο χαρακτήρα.

Όλα αυτά δεν τα γνωρίζατε ή τα είχατε αμελήσει. Όμως τώρα που προέκυψε το θέμα και σας ξεσήκωσαν τα ΜΜΕ αρχίσατε να ασχολείστε και εσείς με τέτοιου είδους θέματα και να ανησυχείτε για το μέλλον της ανθρωπότητας. Είναι όμως ήδη αργά. Ο Σπιρτούλης έχει την εξουσία στα χέρια του. Ο Γκρινιάρης αποφασίζει για την Παιδεία, ο Ομορφούλης (Μελένιος) διοικεί τον στρατό, ο Λιχούδης, με τη βοήθεια του Baby-στρουμφ, έχει αναλάβει τις Εξωτερικές Δημόσιες Σχέσεις, η Στρουμφίτα τον Τουρισμό και την Ανάπτυξη της χώρας, ο άλλος Λιχούδης τον Πολιτισμό και ο Χαχανούλης τα Οικονομικά. Αυτά είναι τα πράσινα στρουμφάκια. Τα μπλε στρουμφάκια τα έχει πιάσει ο Δρακουμέλ και προσπαθούν να του ξεφύγουν πριν τα καταβροχθίσει για να ξαναγυρίσουν στο χωριό και να νικήσουν τα πράσινα στρουμφάκια. Τόσο τα μπλε, όσο και τα πράσινα στρουμφάκια εκτός από την ίδια εμφάνιση και τις ίδιες ενδυματολογικές προτιμήσεις, μοιάζουν ακόμη και σε πολλά άλλα. Έχουν όλα το ίδιο σοβαρό και ψιλοχαμένο ύφος που τα κάνει να νομίζουν ότι λένε κάτι σημαντικό, χρησιμοποιούν παρόμοιες εκφράσεις, μετακινούνται με όμοια αυτοκίνητα, μένουν λίγο-πολύ στα ίδια χλιδάτα στρουμφοχωριά, αγνοούν τα ίδια πράγματα, γνωρίζουν τα ίδια πράγματα και έχουν όλα την ίδια επιθυμία: να γίνουν Μπαμπαστρούμφ στη θέση του Μπαμπαστρούμφ.

Η κλωνοποίηση υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, απλώς εσείς την αγνοείτε. Θέλετε να εκδηλώσετε την αγωνία σας και το “ενδιαφέρον” σας για την ανθρωπότητα τώρα που το γεγονός ξεθάφτηκε από τα ΜΜΕ. Μετά από λίγο καιρό, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις μαζικής υστερίας, κανείς από εσάς δεν θα ασχολείται με το θέμα. Όμως εκείνοι που τους συμφέρει η προώθηση αυτής της μεθόδου θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να επιτύχουν την εφαρμογή της. Μέχρι τότε σκεφθείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να αποφύγετε την κλωνοποίηση που σας επιβάλλεται. Εγώ μπορώ να αντιμετωπίσω την κλωνοποίηση γιατί ξέρω ότι είμαι προϊόν της. Εσείς το γνωρίζετε;

Τάσος Τάσκαρης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Το άρθρο αυτό βρίσκεται δημοσιευμένο στην Πύλη www.nygma.gr
στη διεύθυνση http://www.nygma.gr/mag/articles/Article.asp?ar_id=273&ac_id=35