νες μέτριος
Ανακατεύουμε υπομονετικά μία κουταλιά νες-καφέ και μία κουταλιά ζάχαρη σε κατάλληλο φλυτζάνι με μία κουταλιά νερό μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε καυτό νερό, που δεν έχει βράσει. Ανακατεύουμε.
νες μέτριος με γάλα
Ετοιμάζουμε ένα φλυτζάνι νες μέτριο (βλ. συνταγή). Προσθέτουμε όσο γαλατάκι θέλουμε.
τοστ τυρί
Βουτυρώνουμε δύο φέτες Κατσέλης (ψωμί για τοστ) και εναποθέτουμε μία φέτα τυρί για τοστ (ένταμ) στη μία από αυτές. Καπακώνουμε τη μία φέτα με την άλλη. Συμβουλή: καπακώστε τη φέτα ψωμί με τη φέτα τυρί με την άλλη φέτα ψωμί που δεν έχει φέτα τυρί, ώστε να μην σας πέσει η φέτα τυρί κάτω. Συμβουλή 2: Αν προτιμάτε αντικαταστήστε τη φέτα ένταμ με φέτα.
τοστ ανάμικτο
Ετοιμάζουμε ένα τοστ τυρί (βλ. συνταγή) και εναποθέτουμε στη φέτα ψωμί που έχει τη φέτα τυρί και μια φέτα ζαμπόν. Συνεχίζουμε κατά τα γνωστά.
κοκα-κόλα
Σε 330ml -περίπου- νερό προσθέτουμε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και μια ιδέα διοξείδιο του άνθρακα μέχρι να αφρίσει. Σε ξεχωριστό μπωλ τσιγαρίζουμε καναδυό αιθέρια έλαια, ένα μέσο οξίνισης Ε338 και μία χρωστική Ε150. Σβήνουμε το μίγμα με εκχύλισμα κόκα-κόλα και το περιχύνουμε στο αφρισμένο νερό. Προσθέτουμε μια τζούρα καφεΐνη (μέχρι 0,013%) και αφήνουμε το μίγμα σε σιγανή φωτιά για πεντέξι ώρες. Σερβίρουμε σε κόκκινο αλουμινένιο κουτάκι και καταναλώνουμε πριν από την ημερομηνία λήξεως που αναγράφεται στον πάτο.
κοκα-κόλα διαίτης
Ετοιμάζουμε κοκα-κόλα (βλ. συνταγή), όμως αντικαθιστούμε την κουταλιά ζάχαρης με μία κουταλιά Nutra-Sweet, ώστε να πετύχουμε μία θερμίδα ανά ποτήρι. Προσοχή: Να μην καταναλώνεται από άτομα που πάσχουν από φαινυλκετονουρία.
πρωινό
Ετοιμάζουμε δύο τοστ ανάμικτα (βλ. συνταγή) και ένα νες μέτριο με γάλα (βλ. συνταγή). Συνοδεύουμε με πορτοκαλάδα λάιφ.