ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Τέλος εντύπου
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 1/5/1997

Εν όψει της ισχυρής πιθανότητας το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας να είναι και το τελευταίο του ΝΥΓΜΑτος, θεωρούμε σκόπιμο να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που ενίσχυσαν την προσπάθειά μας.

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που σε ένα καθεστώς γραφειοκρατίας και ίσων αποστάσεων κατάφερε να μας ενισχύσει με την άδεια χρήσης πανεπιστημιακών χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, με την παροχή τυπογραφικών υπηρεσιών στα πρώτα τεύχη και με κάποιο οικονομικό βοήθημα ώστε να ανταπεξέλθουμε στο κόστος έκδοσης των τελευταίων τευχών. Σε αρκετές περιπτώσεις το Πρυτανικό Συμβούλιο παρουσιάστηκε πρόθυμο να μας ενημερώσει και να συζητήσει μαζί μας για την ανεύρεση λύσεων σε λειτουργικά προβλήματα του Ιδρύματος. Επιβεβαίωση για μας υπήρξε η αναγνώριση από τις αρχές του Ε.Μ.Π. ως επίσημο φοιτητικό έντυπο του Ιδρύματος.

Για τα καλά τους λόγια στα έντυπά τους κατά καιρούς κρίνουμε σκόπιμο να ευχαριστήσουμε τον κ.Τριάντη της «Ελευθεροτυπίας», τον κ.Ορνεράκη των «Νέων», τον κ. Κοτρώτσο του «Επενδυτή», τον κ.Μπασαντή του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» και την κ. Κουτσουλιέρη του «Πυρφόρου ΕΜΠ».

Για την συνεργασία τους στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων του ΝΥΓΜΑτος μνημονεύουμε το Νοσοκομείο Παίδων, το Εργαστήρι Σχεδίου Ορνεράκη, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής ΕΜΠ. Για τη δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις του μνημονεύουμε το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Για την οικονομική τους υποστήριξη στην Έκθεση Σχεδίου-Σκίτσου του ΝΥΓΜΑτος ευχαριστούμε τα Goody's Πατησίων. Επίσης ευχαριστούμε όσους κατά καιρούς διαφημίστηκαν στο ΝΥΓΜΑ γιατί μας έδωσαν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε στα οικονομικά βάρη.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην εταιρεία ΤΕΚΜΩΡ για την παραχώρηση των γραφείων της (πολλές βραδυνές ώρες) για την επεξεργασία και σελιδοποίηση όλων των τευχών του ΝΥΓΜΑτος.

Ευχαριστούμε τέλος όλους τους συνεργάτες του ΝΥΓΜΑτος που με διάφορους τρόπους και θυσιάζοντας το χρόνο τους ενίσχυσαν την προσπάθεια. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ ανήκει σε σας που μας περιβάλλατε με αγάπη (και με αποστολή πολυάριθμων άρθρων), ούτως ώστε μία παρεΐστικη προσπάθεια (120 φύλλων στο 1ο τεύχος) να οδηγήσει σε ένα αναπάντεχα ευρύ κοινό (με 5000 φύλλα να εξαντλούνται μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την έκδοση κάθε τεύχους).

ΝΥΓΜΑ Περιοδικό - Ομάδα Σύνταξης
1994-1997
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Σχολιασμός Άρθρου
( πατήστε εδώ για καταχώρηση σχολίου )

 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Τέλος εντύπου
Προηγούμενο Επόμενο
Αναφορές

Δραστηριότητες

Μας έγραψαν

Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Τέλος εντύπου
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099