ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ψυχαγωγία
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Φωτογραφική Λέσχη & Τμήμα Φυσικής Αγωγής Ε.Μ.Π. 1/10/1996

Το ΝΥΓΜΑ στα πλαίσια της ενημέρωσης των φοιτητών ΕΜΠ για τις δραστηριότητες του ιδρύματος μοίρασε στους πρωτοετείς Ηλ/γους έναν “οδηγό πρωτοετών” με χρήσιμες οδηγίες σχετικά με τις δυνατές δραστηριότητες μέσα στο ίδρυμα. Σχετικό απόσπασμα γενικότερου ενδιαφέροντος είναι το παρακάτω:

 

Φωτογραφική Λέσχη Φοιτητών ΕΜΠ

Απίστευτο και όμως αληθινό: το ΕΜΠ απέκτησε πλέον και φωτογραφική λέσχη. Μην φανταστείτε βέβαια ότι η κίνηση οφείλεται στους πολυπράγμονες διοικητικούς μας. Είναι μάλλον άλλη μία προσπάθεια φοιτητών του ΕΜΠ με μόνο κίνητρο το ενδιαφέρον και το μεράκι τους.

Σκοπός της λέσχης είναι η προώθηση της ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ανεξάρτητα αν έχει ασχοληθεί ή όχι, παλιότερα με την φωτογραφία.

Μέσα στις δραστηριότητες της φωτογραφικής λέσχης θα είναι:

α) Τεχνικά μαθήματα πάνω στη φωτογραφία: πώς τραβάμε μια τεχνικώς καλή φωτογραφία, πώς εμφανίζουμε το φιλμ, πώς εμφανίζουμε τη φωτογραφία στο μεγεθυντή (τα τελευταία θα γίνονται μέσα στον σκοτεινό θάλαμο)

β) Μη τεχνικά μαθήματα & συζητήσεις πάνω στη φωτογραφία: προβολές με slides από φωτογραφίες μεγάλων φωτογράφων καθώς και συζητήσεις, προβολές φωτογραφιών μελών της φωτογραφικής λέσχης

γ) Εκθέσεις Φωτογραφιών

Για όσους γοητεύτηκαν από τα παραπάνω υπάρχει ένα e-mail και μία διεύθυνση στο internet:

mailto:photo@softlab.ntua.gr

http://www.softlab.ntua.gr/public/photo

 

Τμήμα Φυσικής Αγωγής ΕΜΠ

Είναι γνωστή σε όλους πια η ύπαρξη τμήματος Φυσικής Αγωγής στο ΕΜΠ. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι το τμήμα αριθμεί δύο παραρτήματα: το γνωστό (στον 5ο όροφο Νέα Κτίρια Πολυτεχνείο Πατησίων) και το καινούριο (πίσω από τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης δίπλα στη φοιτητική εστία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου).

Τα γυμναστήρια είναι ανοικτά 8πμ-2μμ τις καθημερινές και διαθέτουν ελεύθερα βάρη, όργανα γυμναστικής καθώς και τραπεζάκια του πινγκ-πονγκ. Εάν σκοπεύετε να γίνετε "θαμώνας", οι γυμναστές θα φροντίσουν να σας βγάλουν προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Όσον αφορά τα πρωταθλήματα, έχουν ανοίξει καταστάσεις για πρωτάθλημα βόλλεϋ και μπάσκετ και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 11 Οκτωβρίου (θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διοργανώνει πλέον παραδοσιακά το ΝΥΓΜΑ - ΝΥΓΜΑ League). Λίστες έχουν ανοίξει και για τοξοβολία (δωρεάν στο αθλητικό κέντρο στο Γουδί), υποβρύχιες καταδύσεις (σε πισίνα αρχικά και στη Βουλιαγμένη αργότερα), αναρρίχηση (πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα με μικρή χρηματική επιβάρυνση), ιππασία (με μικρή χρηματική επιβάρυνση), surfing (στο Καράβι στο Μαραθώνα με μικρή χρηματική επιβάρυνση), aerobic, πινγκ-πονγκ.

Οι χρηματικές επιβαρύνσεις είναι της τάξης των 20.000δρχ με πτωτικές τάσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε στο επόμενο τεύχος του ΝΥΓΜΑτος(22). Βιαστείτε πάντως να γραφτείτε στις λίστες πριν κλείσουν.

Γυμναστήριο Πολυτεχνείου Πατησίων: 3691335, 3691336

Γυμναστήριο Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου: 7722134, 7722136

ΝΥΓΜΑ Περιοδικό - Ομάδα Σύνταξης
1994-1997
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Σχολιασμός Άρθρου
( πατήστε εδώ για καταχώρηση σχολίου )

 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Ψυχαγωγία
Προηγούμενο Επόμενο
Αναφορές

ΝΥΓΜΑ League

Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Ψυχαγωγία
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099