ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Editorials
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Εκατό χιλιάδαι... sessions! 27/6/2001

«Φοβερή επιτυχία! Εκατό χιλιάδαι δίσκοι… Διακόσιαι χιλιάδαι δίσκοι…. Τρακόσιαι χιλιάδαι δίσκοι!» Θα θυμάστε ασφαλώς τη φοβερή αυτή στιχομυθία από τη γνωστή Ελληνική ταινία. Κάτι ανάλογο ελπίζουμε να αρχίσει να συμβαίνει και με εμάς καθώς περνάει ο καιρός… μονό που αντί για «δίσκοι» θα θέλαμε να μετράμε sessions. Ήδη το πρώτο νούμερο το φτάσαμε… Κάπου μεταξύ Κυριακής 24/6 και Δευτέρας 25/6 το κοντέρ το ΝΥΓΜΑτος έγραψε 100.000 μοναδικές επισκέψεις. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται! Τα Μ.Μ.Ε. σήμαναν συναγερμό! Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν την είδηση σε έκτακτο δελτίο, ενώ οι εφημερίδες της Δευτέρας (πολιτικές και αθλητικές) είχαν όλες σαν πρώτη είδηση τον μαγικό αριθμό 100.000 και τη λέξη ΝΥΓΜΑ.

«100.000… ψήφους είδε ο Σημίτης και κάλεσε το ΝΥΓΜΑ στο Μαξίμου» γράφει το «Έθνος», ενώ η «Χώρα» τονίζει «Χέρι-χέρι με το ΝΥΓΜΑ για νίκη στις εκλογές». Η «Καθημερινή» κρατώντας πιο χαμηλούς τόνους αναφέρει «Τα 100.000 sessions δέλεαρ για όλα τα κόμματα». Μέχρι και ο «Πρωταθλητής» αφιερώνει την πρώτη σελίδα του, μην αφήνοντας απ’ έξω όμως τον Ολυμπιακό και αναφέρει χαρακτηριστικά : «ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΓΜΑ!» για να συνεχίσει επεξηγώντας : «Ολονύχτιες συζητήσεις Κόκκαλη με την ομάδα σύνταξης του ΝΥΓΜΑτος για εξαγορά του από τον όμιλο. Μέχρι και δωρεάν διαφήμιση στις φανέλες της ομάδας ποδοσφαίρου υποσχέθηκε ο πρόεδρος». Στα headquarters του ΝΥΓΜΑτος υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και ικανοποίηση. Ο πρόεδρος (ποίος είναι;;;) σύστησε ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους, ενώ δια του εκπροσώπου τύπου (και αυτός ποιος είναι;;;) δήλωσε λακωνικά : «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές προτάσεις οι οποίες και θα αξιολογηθούν, όμως το ΝΥΓΜΑ δε θα παρεκκλίνει ούτε στιγμή από τους αρχικούς σκοπούς και στόχους του. Ευχαριστώ».

Και μετά ξυπνήσαμε... Ναι, μπορεί τα παραπάνω που έγραψα να είναι λίγο υπερβολικά, δε λέω, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι το 100.000 είναι ένα ορόσημο. Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το νούμερο ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Χρειάστηκαν συζητήσεις επί συζητήσεων, διαφωνίες, ακόμα και καβγάδες για το ποιο θα είναι τελικά το ύφος της ΝΥΓΜΑ-πύλης, ποιες υπηρεσίες θα έχει και τι μορφή θα έχουν αυτές, αλλά και πολλές, μα πάρα πολλές ώρες δουλειάς στον υπολογιστή για την υλοποίηση όλων αυτών των ιδεών. Στην προσπάθεια αυτή βασικός αρωγός μας δεν ήταν κανείς άλλος παρά εσείς, τα μέλη του ΝΥΓΜΑτος, που αισίως αριθμείτε πάνω από 2.250. Εσείς που με την καθημερινή συμμετοχή σας μας δίνατε (και συνεχίζετε φυσικά να μας δίνετε) την σιγουριά να πιστεύουμε ότι, όχι απλά «συμπαθείτε» το ΝΥΓΜΑ, αλλά ότι αυτό αρχίζει να γίνεται κομμάτι της ζωής σας. Από εσάς αντλήσαμε και αντλούμε όλο το κουράγιο και τη δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε το ΝΥΓΜΑ, να το βελτιώνουμε και να το προσαρμόζουμε όλο και πιο πολύ στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Γιατί μην ξεχνάτε ότι τελικά το ΝΥΓΜΑ έχει γίνει για εσάς!

Από τη μεριά μας, ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας πούμε, υποσχόμαστε δε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας όσο επίπονο και κουραστικό αν είναι αυτό. Τώρα τι μένει να ευχηθούμε; Άντε και στα 200.000... ή κατευθείαν άντε και στο 1.000.000;;;

Διονύσης Φραγκούλης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (IT Consultant)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 4 σχόλια )

Μαριλένα: DeNnNiSάκι! Φανταστικό το κείμενο! Στα πλαίσια όμως της αναμενόμενης εισαγωγής του ΝΥΓΜΑτος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και προκειμένου να ενταθεί το υπάρχον κλίμα ευφορίας, είχες το δικαίωμα να αποκαλύψεις το όνομα της Προέδρου, όπως και το δικό σου ως εκλεκτού και εξαίρετου εκπροσώπου τύπου. (29/6/2001)
SAFENT: Συγχαρητήρια! Εύχομαι να σας γνωρίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερος κόσμος.
Μας φτιάχνετε τη διάθεση με τα τρομερά σας άρθρα. (28/6/2001)
VASILIKI: Θα ακουστεί υπερβολικό αλλά σας εύχομαι να φτάσετε στο άπειρο! Να παραμείνετε δημιουργικοί, με φαντασία και χιούμορ και εμείς ελπίζουμε έστω και λίγο να συνδράμουμε σε αυτό!!! (28/6/2001)
[εισαγωγή σχολίου] [περισσότερα σχόλια...]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Editorials
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Editorials
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099