ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Χαβαλές
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Παύλος, έτσι; 29/10/2001

Η εκπομπή του MEGA για το Tζάμπιονς Λίνκ είναι γνωστή και μη εξαιρετέα. Εδώ και χρόνια μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τελικά η αθλητική δημοσιογραφία στην χώρα μας εξαντλείται σε 2-3 ονόματα άξιων ανθρώπων. Προσωπικά δεν το πιστεύω. Όπως και να χει, το θέμα είναι ότι παρόλη την προσπάθεια αυτών που την παρουσιάζουν, είναι λίγη και οι ίδιοι λίγοι.

Χωρίς φαντασία, με επιφωνήματα παιδικής χαράς, χαμένοι στην ψευδαίσθηση της μεγάλης τηλεθέασης την οποία όμως τους την χαρίζει το προϊόν και όχι πχ ο Μένιος και ο Παύλος. Η εκπομπή καταντάει γραφική, ο παρουσιαστής σε συνεχές άγχος λέει τα απίστευτα, "πειράζει" τον Μένιο Σακελλαρόπουλο για να βγάλει γέλιο, ο Μένιος απαντάει, όλοι μαζί γελάνε (έτσι;), όλοι μαζί μιλάνε, ο πρώτος που θα πεταχτεί να πει πιο γρήγορα την εξυπνάδα του κάτι μάλλον πρέπει να κερδίζει, ακόμα όμως δεν μας έχουν πει τί (έτσι;), εκτός κι αν πρόκειται για τον διαγωνισμό της πορδής. Οι καλεσμένοι είναι συνήθως μεγάλοι ειδήμονες και παιχταράδες του παρελθόντος με ύφος σοφιστικέ και ψαγμένο. Αυτό όμως είναι μια άλλη - πονεμένη - ιστορία.

Στην Αγγλία, την Γερμανία, στην Ιταλία εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, η εκπομπή του Τζ. Λινκ είναι show. Με κοινό, καλεσμένους σοβαρούς, τεχνική ανάλυση, στατιστικά, παρακάμερες στα μεγάλα παιχνίδια, γκάλοπ, κλπ - χωρίς "πωπωωω" "πάρε να χεις" "φφφφφφφ (μακρόσυρτο ρούφηγμα εις ένδειξη έκπληξης ή θαυμασμού)" και βέβαια τις ατάκες του παρουσιαστή Παύλου Παπαδημητρίου "ΤΙ ΕΓΙΝΕ;" "ΓΚΟΛΛΛ!" "ΚΙ ΑΛΛΟ" "ΝΑΤΟ" "ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ" "ΜΑΛΙΣΤΑ!", όλες σε μορφή κραυγής σε δήθεν και καλά φάση έκπληξης λες και τα ματς κονσέρβες που μας δείχνουν και οι επιλεγμένες φάσεις είναι εν αγνοία του, λες και εκείνη την στιγμή εξελίσσονται ζωντανά μπροστά του.

Μάλιστα φέτος υιοθετούν την τακτική να διακόπτουν για διαφημίσεις ανά πάσα στιγμή, στο 60', 75', 78', 86' κτλ. κάποιου αγώνα, προφανώς πιασοκωλιάρικου και όχι μόνο αυτό αλλά εμφανώς κουτοπόνηρα ο παρουσιαστής Παύλος ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορά μας προειδοποιεί για "ένα πολύ-πολύ σύντομο Break (έτσι θα τους το μάθανε φαίνεται στην σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1)" και συναρπαστικά ματς με φοβερή εξέλιξη. Στις τελευταίες 2 εκπομπές τα πολύ-πολύ σύντομα break ήταν 5 και 7 λεπτών.

Η σειρά των εκπομπών του MEGA θα συνεχιστεί βεβαίως και στο τέλος της σεζόν θα έχουμε πάρα πολλά να ακούσουμε και να πούμε, σε ένα mix που από τώρα υποσχόμαστε. Για αρχή ένα mix ενδεικτικό, από τις εκπομπές της προηγούμενης βδομάδας, με καλεσμένους την μία μέρα τον Γκόγκιτς και την άλλη τον Πρόεδρο Αντώνη Αντωνιάδη (χωρίς σχόλια). Έτσι;

Thomas S.
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 2 σχόλια )

gdiako: έεετσι έτσι... σωστός (6/11/2001)
kosmar: Θωμα,και παλι δινεις ρεστα!ειλικρινα σου βγαζω το καπελο μου (αν φορουσα)! Αυτο το "παρε να'χεις" του Μενιου ,μεχρι σημερα,νομιζα πως μονο εγω το ειχα παρατηρησει και εξοργιστει!Σ'ευχαριστω που με απαλλαξες απο την απορια! (30/10/2001)
[εισαγωγή σχολίου]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Χαβαλές
Προηγούμενο Επόμενο
Αναφορές

Κατεβάστε το σχετικό mix!! (1,2MB)

...και μην ξεχάσετε και το 2ο μέρος του mix!

Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Χαβαλές
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099