ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ψυχαγωγία
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

NYGMAPOLITAN σελ. 24 5/2/2002

Η παντοτινή αγάπη: 10 τρόποι για να τον κάνετε δικό σας ή πως θα τυλίξετε τον φίλο σας!

Φίλες μας καλές, καλές μας φίλες γεια σας! Πόσες και πόσες φορές δεν σκεφτήκατε ότι επιτέλους βρήκατε τον άνθρωπο της ζωής σας, ότι η σχέση σας αγγίζει το τέλειο και ότι θέλετε να την κάνετε να κρατήσει για πάντα; Πόσες φορές δεν στραφήκατε σε φίλες και γνωστές για να αναζητήσετε συμβουλές οι οποίες όμως τελικά αποδείχτηκαν καταστροφικές; Τέρμα πια οι πειραματισμοί και οι απογοητεύσεις! Το NYGMAPOLITAN σας προσφέρει 10 μοναδικές και αλάνθαστες συμβουλές για να κάνετε την αγάπη σας παντοτινή! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

1. Επειδή ο έρωτας περνάει και από το στομάχι, δώστε ιδιαίτερη σημασία στις μαγειρικές σας ικανότητες και κάντε του όσο περισσότερες φορές μπορείτε το δείπνο. Αποφύγετε συνταγές τύπου sushi, πάπια Πεκίνου, κοτόπουλο τεριγιάκι και λοιπά εξωτικά (αυτά αφήστε τα για γυναικείες βραδιές) και προτιμήστε την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα που έχει συνηθίσει από τη μαμά του. Μουσακάς, παϊδάκια, ιμάμ μπαϊλντί, στιφάδο και λοιπά εδέσματα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να περιμένει ο εκλεκτός της καρδιάς σας. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι λόγω του οιδιπόδειου κάθε άντρας αναζητά στη σχέση του τη μητέρα του. Αποφύγετε συχνές αναφορές για το ύψος της τιμής της χοληστερίνης του και προς Θεού, μην το φέρετε ποτέ σα δικαιολογία για να μην του ψήσετε μπριζόλες στις 12 το βράδυ!

2. Τα αθλητικά ενδιαφέροντα μονοπωλούν μεγάλο κομμάτι της ζωής των αντρών, γι αυτό μην σκεφτείτε ποτέ να τους τα στερήσετε ή έστω περιορίσετε! Πρώτη απαραίτητη κίνηση είναι να γίνετε ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του συντρόφου σας. Γνώσεις σας επί αθλητικών και ιδιαίτερα ποδοσφαιρικών θεμάτων θα εκτιμηθούν δεόντως. Η παρουσία σας σε ποδοσφαιρικό γήπεδο μαζί του είναι κάτι που επίσης θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως, μόνο όμως στην περίπτωση που σας ζητηθεί. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές (χριστοπαναγίες, εν χορώ ύβρεις κατά του διαιτητή ή των αντιπάλων, ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο, κλωτσιές στα καθίσματα, χειρονομίες). Αυτά αφήστε τα για εκείνον και τους φίλους του.

3. Ο Σταλόνε, ο Σβαρτσενέγκερ, το Φονικό Όπλο (όλη η τετραλογία), τα πολεμικά και οι περιπέτειες δεν είναι υποκουλτούρα, αλλά βασικά συστατικά της ψυχαγωγίας του. Επίσης προτείνετέ του έργα με την Cameron Diaz, την Monica Belucci, την Nicole Kidman (ειδικά τώρα που είναι και monic!), την Sarleez Theron (θυμάστε τη διαφήμιση Martini με τη φούστα που ξηλωνόταν;), την Julia Roberts και την Angelina Jollie (υπενθυμίστε του ότι τα χείλια της είναι φυσικά!). Αποφύγετε έργα κοινωνικά ή δραματικά, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν περίεργα νοήματα ή εκείνα που παρουσιάζουν ερωτικές απιστίες και ίντριγκες. Εκτός του ότι θα βαρεθούν, θα τους δώσετε και ιδέες!

4. Τετάρτη (κατά τη διάρκεια του Champions League) και Κυριακή (κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος) είναι ιερές ημέρες κατά τις οποίες απαγορεύονται οι έξοδοι, οι συνεστιάσεις, τα λογοτεχνικά τέια, οι φιλικές συγκεντρώσεις, οι σοβαρές συζητήσεις και η έκφραση παραπόνων. Οι παραμονές των αγώνων είναι επίσης δύσκολες ημέρες, λόγω του ενδεχόμενου άγχους, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό (εκνευρισμός, μειωμένη απόδοση, συχνοουρία, μάσημα τσίχλας-νυχιών, αδυναμία συγκέντρωσης, κλπ). Δύσκολες μπορεί να είναι και οι ημέρες μετά τους αγώνες, ιδιαίτερα σε περίπτωση ήττας. Αντίθετα, σε περιπτώσεις θριάμβου, αναλώνονται σε ζυθοποσίες και κρασοκατανύξεις με τη συνήθη αντροπαρέα. Ως εκ τούτου οι μόνες μέρες που μπορείτε να οργανώνετε εξόδους είναι οι Παρασκευές!

5. Για τις εξόδους, μιας και το αναφέραμε, προτιμάτε ευχάριστα μέρη, «ελαφράς» κουλτούρας. Ιδανικά μέρη είναι τα ουζερί, οι χασαποταβέρνες, οι επιθεωρήσεις με τον Ψάλτη και το Χάρρυ Κλυν, ο Τόλης, η Άντζυ, η Καιτούλα, τα σκυλάδικα της εθνικής και τα Strip Shows. Στα τελευταία θα πρέπει να προσέξετε πολύ τη στάση σας, διότι αφενός δε θα πρέπει ποτέ να του απαγορέψετε να πάει, αφετέρου, εάν και μόνο εάν σας ζητηθεί, θα πρέπει να τον συνοδέψετε, δείχνοντας μάλιστα υπερβάλλοντα ζήλο και προθυμία!

6. Ιδιαίτερη προσοχή δώστε στο πως αναφέρεστε στην εμφάνισή του, τόσο στη σιλουέτα του, όσο και στις ενδυματολογικές του προτιμήσεις. Ποτέ μην κάνετε μνεία για παχάκια στην κοιλιακή χώρα και για ελαφρά χαλάρωση των μυών του. Όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο (άνω των 150 κιλών) μπορείτε να του θυμίσετε, πάντα με ευγενικό τρόπο, την ύπαρξη των γυμναστηρίων ή του mundialito που παλιά έπαιζε με τους φίλους του. Για την φαλάκρα προτιμήστε πιο «σικ» εκφράσεις όπως «φαρδύ μέτωπο» κλπ. Όσον αφορά τον τρόπο που ντύνεται, προσπαθήστε να μη γελάτε όταν έχει βάλει φόρμα με σακάκι ή γραβάτα με φούτερ. Προτιμήστε το κλασσικό «Μήπως θα σου πήγαινε καλύτερα το...» και γενικά σχολιάστε σε ήπιους τόνους για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

7. Μην ανοίγετε κουβέντα για το παρελθόν του! Είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει φασαρίες και καβγάδες. Όταν κάποια στιγμή το φέρει η κουβέντα, φερθείτε σα να γνωρίζετε ότι πρόκειται για μεγάλο καρδιοκατακτητή και φλογερό εραστή που από το κρεβάτι του έχουν περάσει πάμπολλες καλλονές. Σε ό,τι αφορά το δικό σας παρελθόν, αφήνετε πάντα ένα υπονοούμενο ότι μπορεί να ήταν και ο πρώτος σας (στην περίπτωσή που όντως είναι συμπληρώστε και με ένα «...και ο τελευταίος») και γενικά αποφύγετε τις πολλές λεπτομέρειες. Ονόματα άλλων ανδρών πρέπει πάντα να παραπέμπουν σε κοντινό συγγενή ή στη χειρότερη σε gay φίλο. Σε περίπτωση που οι δεξιότητες σας στο κρεβάτι θυμίζουν κάτι από τη γυναίκα-λάστιχο ή πορνοστάρ(!) απαντήστε (μόνο αν ερωτηθείτε) ότι αυτός σας τα έχει μάθει όλα.

8. Κάντε συχνή χρήση της κινέζικης παροιμίας που λέει ότι κάθε άντρας χρειάζεται μια μαμά στην κουζίνα, μια κυρία στο σαλόνι και μια πόρνη στο κρεβάτι. Συνεπώς μην του χαλάτε χατίρια και υπακούστε σε όλα του τα βίτσια. Μπορεί να μην έχει ωραία γεύση, αλλά προκειμένου να χάσετε το κελεπούρι... Αν σας προτείνει κάτι για εσάς και την κολλητή σας, μην αρνηθείτε! Αν μάλιστα η πρόταση περιλαμβάνει και δική του συμμετοχή, μη διστάσετε να δεχθείτε και τότε να είστε βέβαιες ότι θα τον κάνετε για πάντα σκλάβο σας!

9. Δεχτείτε ότι οι άντρες εκτός από ανώριμοι και γουρούνια είναι και εγωιστές, για αυτό ποτέ μα ποτέ μην του πείτε ότι είναι αποτυχημένος και ότι στη δουλειά τον έχουν για τις καρπαζιές. Να εκφράζετε μεγάλο σεβασμό για τη δουλειά του, να προσποιείστε ότι δεν καταλαβαίνετε και πολλά από αυτά που σας λέει, σαν να είναι πυρηνικός επιστήμονας (ακόμα κι αν έχει ψιλικατζίδικο) και να του δείχνετε ότι δεν υπάρχει καλύτερος επαγγελματίας από αυτόν. Θα του τονώσετε την αυτοπεποίθηση και θα τον φέρετε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο στεφάνι.

10. Μιας και αναφέραμε τη μαγική λέξη, η τελευταία αλλά πιο σημαντική συμβουλή μας είναι ποτέ μα ποτέ να μην αναφέρετε ό,τι έχει σχέση με εκκλησίες, κουμπάρους, λαμπάδες, νυφικά, στολισμούς, στεφάνια, βέρες και λοιπά εγκληματικά σύνεργα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εφαρμοστεί η παλιά και καλή τακτική «στρίβειν δια του αρραβώνος» ή στη χειρότερη τη μέθοδο «τρεχάτε ποδαράκια μου». Αν δεν θέλετε ο καλός σας να γίνει Βέγγος από τη μια στιγμή στην άλλη, δεν θα κάνετε κουβέντα για το θέμα αυτό. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους κι ο καλός σας θα γίνει γαμπρός χωρίς να το καταλάβει. Θα ξυπνήσει μια ωραία πρωία και θα είναι δίπλα στη νύφη, δηλαδή εσάς!

Διονύσης Φραγκούλης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (IT Consultant)
Άλλα άρθρα του
Τάσος Τάσκαρης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 7 σχόλια )

nana611: Έχω μία απορία ρε παιδιά...Έσεις έχετε βρει την κοπέλα που κάνει όλα τα παραπάνω?Αμφιβάλλω...Τουλάχιστον οι κοπέλες του Πολυτεχνείου και ιδιαίτερα των Ηλεκτρολόγων ευτυχώς για εμάς(τις γυναίκες) και δυστυχώς για εσάς (τους άντρες) δεν συγκεντρώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά.... (14/3/2003)
lorka18: Είναι φανερό οτί οι αγαπημένες σας ταινίες έχουν τίτλους όπως "Αντίο παλακίδα μου¨" και άλλα τέτοια προσφιλή! (25/5/2002)
Dance MT: kale.........mipos milas gia to pos prepei na ferete mia kali filipineza? (17/2/2002)
[εισαγωγή σχολίου] [περισσότερα σχόλια...]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Ψυχαγωγία
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Ψυχαγωγία
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099