ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Καθημερινότητα
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Καζαμίας 2005 1/2/2005

Το ΝΥΓΜΑ σας προσφέρει (με μικρή καθυστέρηση για όσους δεν είναι παλαιοημερολογίτες) χωρίς κουπόνια, άτοκες δόσεις και πιστωτική κάρτα τον Καζαμία του νέου έτους! Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι τελείως συμπτωματική...

Ιανουάριος
Μετά την πάροδο των Αλκυονίδων ημερών πλακώνουν τα χιόνια. Χωριά αποκλείονται, δρόμοι κλείνουν, σπίτια καταρρέουν, γέφυρες γκρεμίζονται, ποτάμια πλημμυρίζουν, οι τρεις γέφυρες γίνονται δύο και ο Κηφισός φτάνει από το Περιστέρι μέχρι το Παγκράτι. Η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων ανακοινώνει φόβους για αναμενόμενο τσουνάμι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Στο τέλος του μήνα το Κράτος επανιδρύεται από τον Κωστάκη και οι δρόμοι σε όλες τις πληγείσες περιοχές της χώρας ανοίγουν ως δια μαγείας. Με τον ίδιο τρόπο αποκαθίστανται και οι υλικές ζημιές. Οι καταστηματάρχες μετά την περίοδο των εορτών βαράνε μύγες, οι οποίες λόγω φαινομένου του θερμοκηπίου έχουν φτάσει το μέγεθος της κατσαρίδας και δυσκολεύονται να πετάξουν! Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι το 135,6% των ελληνικών νοικοκυριών είναι χρεωμένο με δάνεια συνολικού ύψους 3.345εκ.€.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του espresso: 4,45€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει πληθωρισμό στο 1,9%

Φεβρουάριος
Η κακοκαιρία συνεχίζεται, αλλά η επανίδρυση του Κράτους συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ο Κωστάκης μετά από πολύωρη σύσκεψη στο Μαξίμου με τον Γκάνταλφ και τον Χάρρυ Πόττερ ανακοινώνει ότι θα αποκατασταθούν και πάλι όλες οι ζημιές. Παρόλα αυτά, η επικοινωνία του Πρωθυπουργού με εξωκοινοβουλευτικούς προκαλεί νέες τριβές στην Κυβέρνηση, με πρώτο και καλύτερο αντιρρησία τον Σουφλιά. «Στου κουφού την πόρτα φαίνεται πως χτυπάω», δηλώνει αγανακτισμένος ο Σαρακατσάνος. Ο Μεϊμαράκης ανακοινώνει την πρόθεση του κόμματος να αναθέσει στην Καλομοίρα καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Πολιτισμού.
Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ο Ολυμπιακός προκρίνεται στην επόμενη φάση του UEFA κόντρα στη Μακάμπι Ντιπ για Ντιπ Χάιφα χάρη στο εκτός έδρας γκολ (αυτογκόλ). Ο Παναθηναϊκός το ίδιο κατόπιν της τιμωρίας της αντιπάλου του Σεβίλλης λόγω επεισοδίων που προκλήθηκαν μεταξύ των οπαδών της ισπανικής ομάδας και φιλάθλων του Πανιωνίου που βρέθηκαν χωρίς εισιτήριο στη Λεωφόρο.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του espresso: 4,90€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει πληθωρισμό στο 1,89%

Μάρτιος
Η ΝΔ κλείνει ένα χρόνο στην Κυβέρνηση. Ο Κωστάκης κάνει πάρτι και καλεί όλους τους βουλευτές και τους Κομματάρχες της ΝΔ. Στην εκδήλωση τραγουδάει η Βίκυ Μοσχολιού και ο Βασίλης Παϊτέρης. Στις τοπικές οργανώσεις οργανώνονται γλέντια και κερνάνε τους περαστικούς σβίγγους, δίπλες, γλυκοσούτζουκα και τουλούμπες, κατόπιν εντολής του Προέδρου του Κόμματος. Στην άλλη όχθη, το ΠΑΣΟΚ διοργανώνει το συνέδριό του, αποσκοπώντας στην επιβεβαίωση της Προεδρίας του Γιωργάκη. Αυτή τη φορά δίνεται η δυνατότητα της ψηφοφορίας των φίλων του ΠΑΣΟΚ και από το Internet. Στην τελική καταμέτρηση ο Γιωργάκης έλαβε 13.456.668 ψήφους. Καταμετρήθηκαν 0 λευκά και 0 άκυρα και 3 ιοί mblaster. Ο Συνασπισμός δεν έκανε συνέδριο, καθότι ο αρχηγός του είναι ακόμα νέος (ψάρακλας) και περιμένει να βάλει ακόμα σειρά (ΕΣΣΟ).
Ανοίγει το Τριώδιο. Η αγαπημένη στολή των παιδιών είναι της Γιάννας. Για πρώτη φορά αντί για μάσκες, κραγιόν και σερπαντίνες, τα παιδιά αγοράζουν μπότοξ, μαργαριταρένια κολιέ, γόβες Καλογήρου (όχι του Δημήτρη...) (ούτε του Σπύρου...) και γκούτσι φορέματα.
Ο καιρός και πάλι μας τα χαλάει. Στη μοναδική αργία που πέφτει Παρασκευή (25η Μαρτίου) πυκνό χιόνι καλύπτει όλη την Ελλάδα, πνέουν άνεμοι εντάσεως 11 έως 12 μποφόρ, με αποτέλεσμα να απαγορευτούν οι μετακινήσεις εκτός των οικιών. Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. (δεν το λέμε το όνομα μην μας πέσει ο server) εμφανίστηκε την προηγούμενη σε τηλεοπτική συνέντευξη στο MEGA, ευχόμενος «Καλό τριήμερο», κρίνονται ως αναληθείς. Η παρέλαση γίνεται στο στούντιο του Alter με χρήση virtual reality (αυτό που είχαν για τις εκλογές). Αντί για τανκς και μακεδονομάχους παρελαύνουν pie charts, 3D bars και συγκριτικά στοιχεία με τις περασμένες παρελάσεις.
Οι ελληνικές επιτυχίες συνεχίζονται στο UEFA. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν την πορεία τους στον επόμενο γύρο του κυπέλλου καθώς οι αντίπαλοί τους δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην χώρα μας.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του espresso: 5,20€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει σταθεροποίηση του πληθωρισμού στο 1,89%

Απρίλιος
Το μπουγιουρντί από την ΕΕ για τα οικονομικά στοιχεία της Ελλάδας έρχεται και αναστατώνει τον Αλογοσκούφη, μαζί με όλο το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης και προκαλεί ανορεξία και καούρες στον Κωστάκη. Η Ελλάδα τίθεται από την Ε.Ε. για τα επόμενα 236 χρόνια υπό οικονομική επιτήρηση. Ομαδικές αυτοκτονίες μισθωτών και συνταξιούχων δίνουν τη δυνατότητα και το δικαίωμα στον υφυπουργό Οικονομικών κ. Ρεγκούζα να δηλώσει περιχαρής: «Λύσαμε το πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων!».
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προκρίνονται στον τελικό του UEFA, καθώς τα αεροπλάνα που μετέφεραν τις δύο αντιπάλους των ελληνικών ομάδων Ρεάλ και Μπαρτσελόνα προσγειώθηκαν κατά λάθος στα νησιά Πουκέ και οι ομάδες δεν πρόλαβαν να προσέλθουν στους αγωνιστικούς χώρους. Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν το γεγονός συνδέεται με την εξαγορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας από το κονσόρτιουμ Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη, ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Ρουσόπουλος απάντησε: «Οι απαξιωτικοί ισχυρισμοί της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ο ελληνικός λαός για μια ακόμα φορά θα δώσει στο ΠΑΣΟΚ την απάντηση που του αρμόζει.». Το Πανελλήνιο αναμένει με αγωνία τη διεξαγωγή του τελικού. Η Ελλάδα ζει μέρες του Καλοκαιριού του 2004!
Ενδεικτική τιμή πώλησης του espresso: 7,90 (οκτώ παρά δέκα) €
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει πληθωρισμό στο 1,89%

Μάιος
Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ. Η Κυβέρνηση ανακοινώνει την επέκταση του τραμ στην Πάρνηθα, όπου και θα υπάρχει σύνδεση με το τελεφερίκ, με το ίδιο μάλιστα εισιτήριο (και το ίδιο βαγόνι). Επίσης, επιτρέπεται η πληρωμή του εισιτηρίου μέσα στα βαγόνια του τραμ με μάρκες των 5€, ενώ τα ρέστα θα τα παίζουν μαύρο-κόκκινο.
Η Καλομοίρα διορίζεται Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Πρωτομαγιά και Πάσχα συμπίπτουν (μη τυχόν και κάνουμε δύο αργίες!). Αρνιά σφάζονται και σουβλίζονται κατά μήκος όλης της Ρηγίλλης και ο Κωστάκης σε ρόλο αρχιψήστη, δηλώνει: «Φέτος το αρνί θα είναι πιο νόστιμο για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».
Μετά την κατακραυγή σύσσωμου του ελληνικού λαού για την ανάθεση Υπουργείου στην Καλομοίρα, η Κυβέρνηση αναγνώρισε τη βιαστική κίνησή της και διορθώνει διορίζοντάς την Υπουργό Πολιτισμού.
Οι προβλέψεις διαψεύδονται και νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται αντί του Κάρολου Παπούλια ο Γιάτσεκ Γκμοχ. «Ευκάριστω πολύ το κόσμος του Πανατινάικος, Ολυμπίακος και ΑΕΚ που με τέλει τέση προέντρου», δήλωσε συγκινημένος ο Ελληνοπολωνός.
Σε ένα υποδειγματικό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κλίμα, γίνεται ο τελικός UEFA που βρίσκει νικητή τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι μετά τη συμπλήρωση της παράτασης και την αποτυχημένη εκτέλεση πέναλτι από τον Ριβάλντο (ευσεβείς πόθοι). Οι παίκτες αλληλοσυγχαίρονται, δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διαιτησία και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων αποχωρούν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο. Η UEFA δίνει δημόσια συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο κ. Μπέος δήλωσε στο επίσημο site της UEFA: “Gamo to spiti tou Rivaldo ke tou Gonzalez. Tous perimenoume sti Nea Smyrni”.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του freddo: 9,90 (δέκα παρά δέκα)€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει μείωση του πληθωρισμού στο 1,85%

Ιούνιος
Ολοκληρώνεται το Ελληνικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματά της πρώτη τερματίζει η ΑΕΚ και στέφεται πρωταθλήτρια. Η κυρία Προέδρου τραγουδάει στη σέντρα του ΟΑΚΑ, σε ειδική τελετή απονομής το «Περνώ και μόνη μου καλά» και ξεσηκώνει τα πλήθη. Δυστυχώς και πάλι σημειώνονται έκτροπα και εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των φαν της κας Νικολαϊδη και διερχόμενων φιλάθλων του Πανιωνίου.
Οι καθηγητές εξαγγέλλουν απεργία κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων. Η Κυβέρνηση ανακοινώνει την κατάργηση του ΔΙΚΑΤΣΑ και την αντικατάστασή του από το ΣΔΟΕ.
Η νέα Υπουργός Πολιτισμού εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο παραστάσεων του Ηρωδείου παρακολουθώντας στην πρεμιέρα την παράσταση «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι» με τους Νίκο Μουρατίδη και Τατιάνα Στεφανίδου. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεάτρου το κοινό συμμετείχε ενεργά ψηφίζοντας στο 0901-11122445 ποιος από τους δύο πρωταγωνιστές ήταν προτεινόμενος για αποχώρηση από το Ηρώδειο. Μετά το τέλος η Υπουργός δήλωσε: «Itan ola para poli well organized ke thelo na give everybody filakia moro mou!».
Ενδεικτική τιμή πώλησης του freddo: 11,90€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει μείωση του πληθωρισμού στο 1,83%

Ιούλιος
Μετά από το περσινό φιάσκο των καλοκαιρινών διακοπών, οι Έλληνες ξεχύνονται στα νησιά και στις παραλίες. Έχοντας κρατήσει 45 μέρες άδεια από πέρσι και παίρνοντας κατά μέσο όρο άλλες 5 από τη σημαία, φεύγουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Το Κράτος παραλύει στην κυριολεξία καθώς όλοι είναι στις παραλίες!
Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει νέο ρεκόρ δανεισμό από το 145,88% των ελληνικών νοικοκυριών, το οποίο φτάνει στα 45.699 εκ.€.
Ο Τριανταφυλλόπουλος, εν μέσω Καλοκαιριού, ξεσκεπάζει νέο κύκλωμα δικαστικών – δικηγόρων – παπάδων – καφετζούδων και ταξιτζίδων το οποίο λυμαινόταν προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα από τα μυστικά επενδυτικά κονδύλια, για την αγορά υπερπολυτελών αυτοκινήτων τα οποία προωθούσαν στην αγορά ξεπλένοντας με τον τρόπο χρήματα από πωλήσεις ναρκωτικών, όπλων και εκμετάλλευση γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη. Η Κυβέρνηση αναγκάζει σε παραίτηση τους υπουργούς Εθνικής Παιδεία και Θρησκευμάτων, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Εθνικής Άμυνας και Μεταφορών και Επικοινωνιών. Τις θέσεις τους αναλαμβάνουν κατά σειρά ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και το αξέχαστο δίδυμο Μαυρίκη-Τόμπρα.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του freddo: 13,90€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει νέα μείωση του πληθωρισμού στο 1,79%

Αύγουστος
Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Η Γιάννα, σε ένα πνεύμα πλήρως εορταστικό και σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει και πάλι την Τελετή Έναρξης στο ΟΑΚΑ. Φτιάχνεται και δεύτερο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ σε χρόνο ρεκόρ και με προϋπολογισμό ρεκόρ. Για τις ανάγκες της τελετής μένει έγκυος ο Δήμητρα Ματσούκα. Τη μουσική επιμέλεια στην παρέλαση των αθλητών έχουν οι Deep Dish και ο Paul Oakenfold, ενώ το πρόγραμμα κλείνει η Ms Lefki και ο Petros Floorfiller. 2005 τόνοι βεγγαλικών διατίθενται για την αναβίωση της Τελετής Έναρξης. Πυρκαγιά ξεσπάει στην Πάρνηθα, η οποία καίγεται ολοσχερώς, πλην του καζίνο. Ευτυχώς διασώζεται το τραμ της γραμμής «Κεντέρης» που εκείνη την ώρα εκτελούσε τη διαδρομή Βούλα – Mont Parnaise.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του freddo: 19,90€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει σταθεροποίηση του πληθωρισμού στο 1,78%

Σεπτέμβριος
Αρχίζει η νέα σχολική χρονιά και οι μαθητές δεν γνωρίζουν σε ποιο σχολείο θα πάνε. Ο λόγος είναι ο νέος νόμος που ψηφίστηκε νύχτα από το θερινό τμήμα της Βουλής, ο οποίος αναδιαρθρώνει ριζικά το εκπαιδευτικό σύστημα. Το ίδιο ισχύει και για τους καθηγητές, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν πάρει τα φύλλα πορείας τους για τις παραμεθόριες περιοχές.
Συμπληρώνονται 4 χρόνια από την πτώση των Δίδυμων Πύργων και ο Μπιν Λάντεν κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά μας. Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά του FBI, εθεάθη στα Starbucks της Φιλοθέης να πίνει Tall Latte with cream. Διπλωματικό επεισόδιο δημιουργείται μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Ο Πάγκαλος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπουργού Εξωτερικών, ώστε να φυγαδεύσει τον Μπιν Λάντεν στην πρεσβεία μας στο Σουδάν (ο παλιός είναι αλλιώς!).
Ξεκινάει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός έχει ως νέα έδρα του το γήπεδο που έφτιαξε με τα λεφτά του σεϊχη του Μπαχρέιν και το οποίο ανεγέρθη στο Διακοφτό. «Αν περιμέναμε από τον Σουφλιά να μας ακούσει, θα φτιάχναμε γήπεδο στην επόμενη Ολυμπιάδα της Αθήνας», δηλώνει ο Τζίγγερ.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του freddo: 21,90€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει μείωση του πληθωρισμού στο 1,6%

Οκτώβριος
Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης καταρτίζει τον νέο προϋπολογισμός, ο οποίος θα έχει περίσσευμα 4,5% για πρώτη φορά από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους! Ανακοινώνονται αυξήσεις 13,2% σε μισθωτούς και συνταξιούχους, οι οποίοι όμως μετά τις μαζικές αυτοκτονίες του Απριλίου έχουν μείνει όλοι κι όλοι 22 άτομα (δύο εντεκάδες). Σε ένδειξη συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς των μισθωτών και των συνταξιούχων στην Ελληνική Οικονομά, ο Ρεχάγκελ τους καλεί στην Εθνική Ομάδα.
Παντρεύεται ο Τζώρτζεβιτς.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του freddo: 22,90€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει μείωση του πληθωρισμού στο 1,4%

Νοέμβριος
Διοργανώνεται η τριακοστή δεύτερη επέτειος του Πολυτεχνείου. Σε ένα κλίμα συμφιλίωσης και πανελλαδικής ταύτισης απόψεων, στην κεφαλή της πορείας ηγούνται ο Καρατζαφέρης, ο Πλεύρης και ο Μιχαλολιάκος. Επεισόδια δεν γίνονται, αφού μαζί με τους διαδηλωτές διαδηλώνει και οι αστυνομία, με επικεφαλής τον Βουλγαράκη. Μετά το τέλος της πορείας διοργανώνεται δεξίωση στην Αίγλη του Ζαππείου, όπου και ακολουθεί συναυλία με τους Νταλάρα, Τσακνή-Μαχαιρίτσα, Φαραντούρη, Κότσιρα, Γαλάνη, Αρβανιτάκη, Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πασχάλη Τερζή και την Καλομοίρα.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του espresso: 25,77€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει σημαντική μείωση του πληθωρισμού στο 1,2%

Δεκέμβριος
Έρχονται και πάλι Χριστούγεννα και οι τράπεζες τρέμουν για τους νέους δανεισμούς των Ελλήνων. Στην αγορά δεν κινείται φύλλο. Οι Έλληνες πλέον δεν στολίζουν δέντρο, αλλά την περσινή γαλοπούλα που διατήρησαν στην κατάψυξη για να μειώσουν τα έξοδά τους. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην Αγορά για όσους είναι vegetarian. Όλα τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες της αντιπολίτευσης», δηλώνει ο Αλογοσκούφης.
Οι παίκτες του Fame Story συμπληρώνουν 18 μήνες στην Ακαδημία, έχουν βάλει 6 ΕΣΣΟ και τώρα που έχουν παλιώσει, καταργούν το λαϊκό και ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο. Στα Κυριακάτικα live ακούγονται άριες του Puccini, όπερες του Verdi και του Mozart. Η κριτική επιτροπή αποτελείται πλέον από τους Αγνή Μπάλτσα, Μάριο Φραγκούλη, Σταύρο Ξαρχάκο, Μίκη Θεοδωράκη και Ροζίτα Σόκκου. Παραμονή Πρωτοχρονιάς ανακοινώνεται η νικήτρια, η οποία είναι η Νάνσυ – πρώην το κάνω με τον ΛεΠα. Του αφιερώνει το «Αν είναι εκείνη, στρώσε τραπέζι», προκαλώντας την έκρηξη του Θεοδωράκη και το εγκεφαλικό της διδας Σόκκου.
Ενδεικτική τιμή πώλησης του espresso: 29,99€
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει τη χαμηλότερη τιμή του πληθωρισμού ever στο 1,05%!!

¶ντε και του Χρόνου!

Γιώργος Μπενέκος
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ηλ. Μηχ.& Μηχ. Υπολ. ΕΜΠ)
Άλλα άρθρα του
Τάσος Τάσκαρης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 1 σχόλια )

VASILIKI: Λοιπόν παιδιά μπορεί να αργήσατε λιγουλάκι για τον Καζαμία αλλά....ΑΞΙΖΕ η αναμονή!!!!Τον έχω τυπώσει και τον έχω διανείμει παντού! (δεν πιστεύω να μου ζητήσετε καμιά αποζημίωση για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας ε;;;) :-))))))
(σ.σ. δεν σας είπα! αλλάζω καφέ! από εδώ και πέρα μόνον ελληνικό :-)))) (1/2/2005)
[εισαγωγή σχολίου]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Καθημερινότητα
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Καθημερινότητα
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099