ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Super 3 - Extra 5 της 26/11/2002.
Δράστης: THEODOROS PRITZIS (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


03121: ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟΥ,ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΗΤΟΥ << ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΦΤΩΧΕ
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!!>> (10/12/2002)
Kostakis: Ω άφρονες! Ω πτωχοί τω πνεύματι! Τόση ζήλια και καταπίεση σε βάρος των λαϊκών μαζών, που εν ριπή οφθαλμού θα έρθουν δίπλα σας κι ακόμα ψηλότερα; γι' αυτό πολεμάτε το τζόγο; φοβάστε μήπως οι κοινοί θνητοί πλουτίοσυν περισσότερο από σας; Ιδού, λαέ, η άνανδρη επέμβαση του κοινωνικού στάτους, που σου απαγορεύει την πρόσβαση σε "κέρδη πέραν κάθε φαντασίας". Λαέ της Ελλάδος, ξεσηκώσου! Αντέδρασε! "Παίξε, κέρδισε"! Πάρε τα όπλα! "Μο-λύ-βι, δελ-τί-ο, πρα-κτο-ρεί-ο"! Λαέ της Ελλάδας, κυνήγησε την τύχη σου! "Κι αν σου κάτσει;". Έλληνες κι Ελληνίδες... παίξτε χρυσό ποδόσφιαρο "για τα χρυσά κέρδη". Για να φάμε όλοι μαζί τους γεμάτους κουβάδες ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΑΧΑΙΡΠΗΡΟΥΝΑ!!!!!!

Φιλικά
Κωστάκης (26/11/2002)
ttask: Ως στρατευμένος νέος αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά το Υπουργείο Πολιτισμού και τον ΟΠΑΠ (για τον Αθλητισμο και τα Νειάτα ή ΓΤΑΚΤΝ ή ΓΤΠ) που μας παρέχουν τη δυνατότητα να ασχολούμαστε με κάτι διαφορετικό τις ελεύθερες ώρες μας στο Λόχο, γιατί το Στοίχημα το βαρεθήκαμε! Να'σται καλά κι εσείς και η Ολυμπιάδα! (26/11/2002)
nausika: Nα συμπληρώσω ότι τα νέα αυτά παιγνίδια δημιουργήθηκαν ΚΑΙ εξαιτίας της... «κόπωσης» από τα Λόττο, Τζόκερ, Πρότο κλπ, τα οποία έχουν χάσει «κάπως» την «αξιοπιστία» τους (εδώ γελάμε) για αρκετούς μικρο/μεγα-τζογαδόρους! Δηλαδή το Κράτος μας δίνει και ποικιλία - ευχαριστούμε, καλό μας Κράτος, που φροντίζεις και να μη βαριόμαστε και να μας τα παίρνεις και να νομίζουμε ότι επιτέλεους θα (σε) κερδίσουμε! Αυτά. (26/11/2002)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099