ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Νεοβάρβαροι της 20/3/2003.
Δράστης: Τάσος Τάσκαρης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


magrini: Επειδή έτυχε να διαβάσω το σχετικό άρθρο που αναφέρεται ο φίλος Τάσος, και συμφωνώ μαζί του, θέτω τα εξής: Που διαφέρουν οι κυβερνόντες μας από τους κάφρους του Βρετανικού Μουσείου που δίναν δεξιώσεις στον χώρο των αρχαιοτήτων και τους κατακρίναμε; Και λέμε ότι έχουμε "πολιτισμό". Ντροπή μας! Αν ήθελαν να δείξουν τις αρχαιότητες ας τους βάζαν να περπατήσουν στο χώρο και ας σκονίζονταν. Μετά από αυτό αν οι Βρετανοί μας κριτικάρουν για τον τρόπο που προασπίζουμε την Εθνική κληρονομιά μας ποιός θα μπορεί να πεί τίποτα;

Μάκης (26/3/2003)
sspanos: Άκυρο το προηγούμενο σχόλιο, έκανα κατά λάθος καταχώρηση. Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο (το)ΝιοΝιο. Που πρόλαβες και τα είδες όλα αυτά ρε Τασκαράκο; Από τη γκατζολία ήρθες και αμέσως έπηξες στην υπηρεσία. Πότε πρόλαβες και πέρασες από εκεί; Μήπως αναφερόσουν στον αρχαιολογικό χώρο του Σοφικού; (22/3/2003)
sspanos: Εμπλοκή (22/3/2003)
DeNnNiS: Μα τι πίνεις όταν γράφεις; Δώσε και μένα μπάρμπα! Ωραίο το "κατηγορώ" σου Τάσο, αλλά δε γνωρίζω τα συγκεκριμένα γεγονότα, ή τέλος πάντων δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την πραγματική τους έκταση, για να συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που λες. Σίγουρα όμως σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, άσχετα αν σε κάποια σημεία υπερβάλεις λίγο. Ελπίζω όταν θα γκρεμίσουν μερικά σχολεία για να φτιάξουν το γήπεδο της ομαδάρας μας να μην κάνεις τον ίδιο σαματά ε; Μην έχουμε και πόλεμο εκ των έσω... (20/3/2003)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099