ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Καλομοίρα της 25/10/2004.
Δράστης: THEODOROS PRITZIS (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


Μαριλένα: κανένα βαρύγδουπο σχόλιο, απλώς και μένα μου φάνηκε ανάλαφρο κι ευχάριστο το άρθρο ;-) (27/10/2004)
skotro: Θόδωρε άστους να λένε. Εγώ βρήκα το άρθρο σου αρκετά ενδιαφέρον. (27/10/2004)
TPPRJ: Αγαπητοί φίλοι
δεν θα ήθελα να προσβάλλω τη νοημοσύνη σας , ούτε να γραψω ένα άρθρο που να συγκεντρώσει πολλά "κλικ" και πολλά σχόλια.
Νομίζω ότι σ' αυτό το θέμα προσπάθησα να διερευνήσω (υπο μορφήν μικρού δοκίμιου) ένα φαινόμενο που συζητείται αυτές τις μέρες και δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με τη διάσταση που δίνουν στο φαινόμενο τα μίντια.
Απο την άλλη πάλι υπάρχει αυτό το θέμα που βάζω ευθέως για τον αν αυτό το "κοριτσάκι" θα γίνει πολιτικό πρόσωπο.( Κατα το "Απο τη φυλακή στη προεδρία" που αναφέρεται στο Χάβελ και εδώ πρόκειται για πολιτικό κρατούμενο) Έχουμε το φαινόμενο "απο τη Λάμψη στο κοινοβούλιο" και επίσης έχουμε το φαινόμενο "απο τη παραλιακή στο κοινοβούλιο." ...πρόκειται για την σύζυγο Τόλη Βοσκόπουλου.
Σας βάζω αυτό το ερωτηματικό για να δούμε πως ξεκινάει ένα πολιτικό πρόσωπο ποιά πορεία διαγράφει και θέτω επιπλέον με καινούριο τρόπο το ερώτημα :"Ποιός κυβερνάει αυτό το τόπο;"
Επίσης θέλω να πω ότι προσπάθησα πολλές φορές εδώ στο Νύγμα να δω το θέμα αν μπορεί να υπάρξει "Ψηφιακή πολιτική κίνηση" για να το πω πιό "χαζά" :"Απο το στατ στη Βουλή".
Όμως το θέμα δεν έχει ανταπόκριση. Από την άλλη πλευρά αυτό το "χαζοαμερικανάκι" και το κάθε μιντιακό κατασκεύασμα θα βρεθεί να μας "κυβερνά" και εμείς ακόμα θα θυμόμαστε ότι είναι ένα θεμα που δεν αξίζει να του αφιερώσουμε το χρόνο μας για λόγους αρχής.
Και τελειώνοντας πείτε μου: ποιόν γνωρίζετε στο άμεσο περιβάλλον σας ,που απέρριψε την επιλογή του κόμματός του (στις τελευταίες εκλογές) μέσα απο τη Λάμψη; Είναι δυνατόν το πιό ηλίθιο σήριαλ που παίχτηκε ποτέ στη χώρα να "εκπροσωπείται" στο κοινοβούλιο; (27/10/2004)
VASILIKI: γνωρίζω ότι το ΝΥΓΜΑ είναι «ανοιχτό» στην φιλοξενία διαφόρων θεμάτων και συμφωνώ με αυτό. Για το θέμα του συγκεκριμένου κειμένου όμως θεωρώ (και ας δείξει καταννόηση ο συγγραφέας του) ότι δεν αξιοποίησε τον χρόνο των αναγνωστών του. (27/10/2004)
anaflexis: Προς τους (μέχρι τώρα) σχολιαστές:

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ? Ε?

Δεν είμαι ΦΑΝ, δεν ασχολούμαι, αλλά μου τη δίνουν ένα σωρό άλλα αηδή και κακόγουστα στην τιβι. Δε με χαλάει η Καλομοίρα.
(27/10/2004)
gbenec: (επανορθώνουμε και προσθέτουμε τον υπότιτλο που έλειπε!) (26/10/2004)
ttask: Το φαινόμενο που περιγράφεις, μόνο την κακή μας την μοίρα μπορεί να σκιαγραφήσει! Light αντίληψη, εύκολο χρήμα, βλακώδες βλέμμα, τηλεοπτικός καννιβαλισμός και λαϊκός παροξυσμός στο πλέον εύπεπτο και απολιτικό προϊόν που μας προσφέρθηκε ποτέ! Κρίμα, κρίμα... (26/10/2004)
stefanos: απίστευτο!
δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί ένας σοβαρός άνθρωπος (αποδεικνύεται από πολλά προηγούμενα άρθρα του) να ασχολείται με τέτοιες μ!@#$ες.
Η Καλομοίρα είναι μία χαζή που επιβεβαιώνει καθημερινά το χαμηλό του πολιτιστιικού μας επιπέδου.
Σαν αυτή υπάρχουν χιλιάδες ελληνοαμερικανίδες που είναι έτσι "αυθόρμητες" (βλ. ηλίθιες).
Κάπου μάλλον έχασα το χιούμορ του άρθρου ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. (26/10/2004)
TPPRJ: Ο βεμπμάστερ του Νύγματος ξέχασε να βάλει τον υπότιτλο του άρθρου που ήταν ο εξής: (Τι συμβαίνει όταν το Κ γίνεται Λ )
Επέλεξα το συγκεκριμένο άτομο λοιπόν
(με το συγκεκριμένο όνομα) για να μιλήσω για τα ριάλιτυ ,γιατί όταν κάποιος αποφασίσει να παει σε ριάλιτυ, εδώ στη χώρα μας , η πρώτη φράση που θα ακούσει απο το περιβάλλον του είναι "Τι δουλειά έχεις εσύ εκεί κακομοίρη (κακομοίρα) μου" ... και μετά θα ακολουθήσουν όλες αυτές οι συμβουλές για το πόσο μπορεί να εκτεθεί κανείς σε ένα ριάλιτυ.
Πέρα απο αυτά όμως θεωρώ ότι η ψυχολογία ατόμων που πάνε σε ριάλιτυ απαιτεί ιδιαίτερη διερεύνηση και μάλλον θα επανέλθω σε επόμενο άρθρο μου. (26/10/2004)
Kostakis: Σόρι φίλε, αλλά...

No comment. Δεν αφιερώνω παραπάνω από 20 λέξεις σε ετσιθελικώς αλεξιπτωτίστικα "φαινόμενα"

Φιλικά
Κωστάκης (περαστικός από το Νύγμα) (26/10/2004)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099