ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ...
 
Πώς θα επικοινωνήσω με το ΝΥΓΜΑ;

Με πείσατε, θέλω κι εγώ να γραφτώ μέλος!!

Επικοινωνία
  Μάθετε...
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Για να μάθετε οτιδήποτε σχετικό με το ΝΥΓΜΑ, για να στείλετε άρθρα, σκίτσα, φωτογραφίες, ιδέες και τα συναφή, ή ακόμη και για να συμμετάσχετε ποικιλοτρόπως στην προσπάθειά μας μπορείτε να απευθύνεστε μέσω e-mail (πάντα) στους παρακάτω:
(α) Στον Γιώργο Μπενέκο για γενικές παρατηρήσεις, ιδέες, ενστάσεις σχετικά με τη ΝΥΓΜΑ-Πύλη, καθώς και για ό,τι έχει σχέση με το υλικό της ΝΥΓΜΑ-Πύλης όπως άρθρα, σκίτσα, φωτό, κτλ. Προτάσεις (και ανήθικες) και απαιτήσεις σε σχέση με το ΝΥΓΜΑ διεκπεραιώνονται επίσης από αυτόν.
(β) Στον Τάσο Τάσκαρη για ό,τι αφορά σε εκδηλώσεις, οργάνωση εκδρομών, επιμορφωτικών χοροεσπερίδων κτλ. Επίσης, αν σας αρέσει η δουλειά που γίνεται στη ΝΥΓΜΑ-Πύλη (ASP, database administration, web tools development etc.) και έχετε κάποια ιδέα ή ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί του.
(γ) Στον Γιώργο Βότση για το "στήσιμο" της Πύλης και για καλλιτεχνικά θέματα ή θέματα αισθητικής.
(δ) Στον Σεραφείμ Κοτρώτσο για τεχνικά θέματα ή ο,τιδήποτε έχει σχέση με την πληροφορία της ΝΥΓΜΑ-βάσης (όπως πχ. τον κωδικό πρόσβασης που ξεχάσατε!...).
(ε) Στον Γιάννη Ξηρουχάκη για να γίνετε συνεργάτης και αρωγός στην προσπάθεια. Επίσης για να διαφημίσετε το ΝΥΓΜΑ ή να σας διαφημίσει αυτό. Διαθέτει και "ζεστό" ΝΥΓΜΑ-bannerάκι για την προσωπική σας δικτυακή σελίδα.
(στ) Στον Διονύση Φραγκούλη για ακαδημαϊκά θέματα, όπως Θέματα Εξετάσεων (να μας στείλετε ή να παραγγείλετε - "Σούλα βάλε μια ολίγη από Πάντειο"), Προγράμματα Εξετάσεων (εδώ δεν μπορείτε να παραγγείλετε), Πληροφορίες Σχολών, Φρέσκες Συνδέσεις, Ανακοινώσεις κτλ κτλ κτλ...
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099